Hilde Boeren
Hilde Boeren

Hilde Boeren

Mijn naam is Hilde Boeren en sinds 6 jaar verzorg ik typelessen aan kinderen, volwassenen en bedrijven. Persoonlijk, de cursist centraal zetten, goede strakke professionele begeleiding bieden en net dat stapje extra zetten. 
In 2014 zijn we gestart met Typ4fun. De behoefte aan typecursussen in het bedrijfsleven neemt toe. Wij spelen in op deze vraag! Daarom presenteren wij u met trots "Typ4work"! Een moderne typecursus voor professional, leer in slechts 5 uur blindtypen!

Wij luisteren naar onze cursisten en daarom zijn wij de afgelopen jaren zo hard gegroeid. Leren typen vergt discipline en doorzettingsvermogen. Een goede begeleiding van een ervaren vakdocent is dan een goede basis om deze vaardigheid eigen te kunnen maken! Daarnaast is een gezonde werkhouding en een goede werkplekinstelling noodzakelijk.

Door mijn opleiding als directiesecretaresse heb ik ruime typervaring. Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd over coaching ADHD, ADD, autisme, geheugen- en breintechnieken, dyslexie en spellingsproblematiek en vakinhoudelijke trainingen over typevaardigheid. Tevens ben ik in het bezit van het certificaat "docent typevaardigheid" van de branche-vereniging. Daarnaast heb ik een training gevolgd bij Rick de Jong van BTMonkeys. Rick is een bekende geheugentopsporter en europees kampioen en een zeer ervaren braintrainer. Hij heeft mij veel geleerd omtrent breintechnieken om deze toe te passen bij typevaardigheid en voor het effectief leren opbouwen van een goed typereflex.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring