Joan de Vuijst

Ik zorg voor groei en ontwikkeling bij ondernemers en teams.

Overzicht

Joan de Vuijst is een ervaren specialist uit de corporate wereld op gebied van marketing, communicatie, organisatie en processen. In 2013 is zij gestart als zelfstandig trainer/coach en VP/Business Support.

Joan zorgt voor helderheid op de werkvloer en in directiekamers. Met heldere communicatiestijlen, begrijpelijke teksten en het stroomlijnen van processen. Als gecertificeerd Insights Discovery Practitioner richt Joan zich op de ontwikkeling van mensen en organisaties. Met trainingen, workshops en leerprogramma’s op maat begeleidt ze medewerkers, managers en teams naar meer inzicht en een hogere effectiviteit. Daarnaast begeleidt Joan onder andere bij: persoonlijke effectiviteit, team effectiviteit, resultaten halen, leiderschapsontwikkeling, stressmanagement, samenwerken, en het geven en ontvangen van feedback.

Joan heeft diverse opleidingen gevolgd aan de Academie voor Virtueel Professional en ondersteunt als Virtueel Professional ondernemers bij het efficiënt en strategisch inzetten van je online marketing en het automatiseren van processen. Joan’s doel is groei en ontwikkeling realiseren op een professionele en inspirerende manier. Commercieel én met aandacht voor de menselijke maat.

Ervaringen

Joan de Vuijst heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Joan de Vuijst

Secretarieel & Administratief

Not for humans