Judith Krijgsman
Judith Krijgsman

Judith Krijgsman

Hoi Talent,

Jij weet als geen ander wat je drijft. Waarom je doet wat je doet en kunt wat je kan. De waan van de dag en alle andere zaken waar je geen controle over hebt kunnen ervoor zorgen dat dat bewustzijn een beetje op de achtergrond raakt. Dat is jammer, want zeg nou zelf: wat is leuker dan leven, kunnen communiceren en werken vanuit passie?

Je zit boordevol talenten. TMA biedt je een duidelijk en vooral praktisch overzicht daarvan. In het talenten gesprek zul je veel gaan herkennen, (wellicht opnieuw) ontdekken en je krijgt een helder inzicht in de verbanden tussen jouw drijfveren en je talenten. Het biedt dus bewustzijn, een beter begrip van jezelf en daarmee van jezelf in het handelen in een situatie of in de interactie met anderen.  

TMA biedt overigens een neutraal platform, dat wil zeggen dat je je eigen doelstellingen mee kunt geven bij het aangaan van het proces. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als hulpmiddel om de volgende stap in je ontwikkeling of (werkzame) leven te bepalen of om je (werk-)relaties te verkennen of te verbeteren. Het is ook een uitstekend instrument wanneer je je weer wilt focussen op waar jouw kracht ligt of terug wilt vinden waar jij je plezier uit haalt.

Kortom, het draait om jou en ik help je graag bij jouw doelstellingen.

Hartelijke groet,

Judith Krijgsman

Iets geleerd van Judith Krijgsman?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Judith Krijgsman? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten van Judith Krijgsman