Kyra Lancee

Ik zorg voor tijd, rust en overzicht bij ondernemers d.m.v. efficiënter inrichten van de organisatie.

Overzicht

Kyra Lancee is sinds 2005 zelfstandig ondernemer en is ervaringsdeskundige in organisatie, processen, systematiseren en efficiënter werken. Tot en met 2016 heeft zij bij vele bedrijven projecten uitgevoerd met betrekking tot het herstructureren van secretariaatsafdelingen en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

De laatste jaren heeft ze zich toegelegd op het helpen van ondernemers met het inrichten van hun bedrijf en het geven van organisatie advies.

Kyra heeft diverse opleidingen gevolgd, zowel binnen de Academie voor Virtueel Professional als daarbuiten en richt zich op ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Ze begeleidt zowel teams als zelfstandig ondernemers door middel van trainingen, workshops en programma’s naar een zichtbaar resultaat voor wat betreft het efficiënter inrichten van de organisatie.

Door haar diversiteit, haar praktische inzicht en ervaring als ondernemer, kan zij de deelnemers van de diverse trainingen goed begeleiden in de stappen die men moet zetten in het ondernemerschap

Ervaringen

Kyra Lancee heeft nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten voor je persoonlijke ontwikkeling van Kyra Lancee

Secretarieel & Administratief

Not for humans