René Goedhart

René Goedhart

Rene Goedhart werkt parttime als algemeen manager bij het KIN. Zijn hart ligt bij Kempler. De methode sluit aan bij het herstelgericht werken.  Je leert om een gezonde balans tussen professionele afstand en nabijheid te ontwikkelen. Verworven kennis soms te durven loslaten en je hart te laten spreken. Het gaat over wat mensen echt nodig hebben.

Daarnaast is hij werkzaam als NVRG geregistreerd systeemtherapeut / gezinstherapeut binnen de verslavingspsychiatrie (SGGZ) en zelfstandig gevestigd relatie- en gezinstherapeut in Zwolle.

Hij is aangesloten bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie (ECP / NAP). In bezit van European (ECP) en World Certificate of Psychotherapie (WCP) voor de modaliteiten Gestalttherapie en relatie- en gezinstherapie. Lid van de beroepsvereniging NVRG en NVAGT en opgenomen in het register van SKJ, maatschappelijk werk, ggz-agoog, EFT en LVAK. Momenteel volgt Rene de opleiding Master of Science  ‘innovatie zorg & welzijn’ met als afstudeerrichting integrale psychotherapie.

Rene ontwikkelde zich van beroepsmilitair naar relatie- en gezinstherapeut. Bekend is hij met zowel de ‘dwang en drang’ en de vrijwillige hulpverlening. Hij was werkzaam binnen het gevangeniswezen, de reclassering, het bedrijfsmaatschappelijk werk, de trauma hulpverlening, jeugdzorg en als onderzoeker bij het Advies- en Meldpunt Kindermishandeling (AMK) / Veilig Thuis.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring