Tamara Ronteltap
Tamara Ronteltap

Tamara Ronteltap

Succes met Waarden

MIJN PURPOSE
Het creëren van succesvolle waardengedreven organisaties voor een duurzaam humane wereld

MIJN KERNWAARDEN

BRAVOURE
Met gepaste trots uit mijn comfortzone stappen

COMPASSIE
Met ontroering de medemens tegemoet treden

VITALITEIT
Handelen vanuit mijn innerlijke kracht en balans

humane wereld

Mijn levensstijl is humanistisch georienteerd: het leven heeft geen bedoeling; het is de kunst om er zelf wat van te maken én er voor de medemens te zijn. Het voelt bevrijdend en krachtig om mijn eigen waarden en drijfveren ontdekt te hebben en deze tot bloei te laten komen. Comfortabel dwalen, noem ik dit.

Muziek is de balsem voor mijn ziel. Ik luister naar alle soorten muziek van alternatieve pop tot pianoconcerten. Op mijn 48ste ben ik weer begonnen met pianoles. Dat blijkt niet alleen een muzikale reis te zijn, maar ook een inspirerende spiegel van mijn zielenroerselen.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als consultant in de zakelijke dienstverlening. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan met uiteenlopende organisaties, van overheid tot verzekeringsmaatschappij. De combinatie van mijn ICT-kennis, mijn competenties als management consultant en mijn beheersing van coachingsvaardigheden, maakt dat ik op alle niveaus gemakkelijk aansluiting vindt. Dit helpt mij in het creëren van een sfeer van vertrouwen en respect.

Ik ben van oorsprong Onderwijskundige, heb de graad Master Management Consultant, en ben gecertificeerd Loopbaancoach en Register Organisatiecoach.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.