Walter Markus
Walter Markus

Walter Markus

Talent als uitgangspunt voor gerichte ontwikkeling!

Adviseur en coach op het gebied van mobiliteit en ontwikkeling; Ik help je inzicht te krijgen in waar jouw kracht ligt en gericht te werken aan de inzet van jouw talent voor jouw persoonlijke en zakelijke doelen.

Sinds 2018 actief als TMA talent coach. Opgeleid in zowel ICT als Human Resources heb ik zo’n 30 jaar ervaring in het begeleiden van individuen, teams en organisaties.

Ik zet de TMA instrumenten in bij een brede reeks aan activiteiten waaronder loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, tweede-spoor- en selectie trajecten.

Wat mij drijft:

In mijn eigen loopbaan kwam ik een aantal malen in de situatie dat het werk me meer energie kostte dan dat het mij gaf. Inzicht in mijn eigen beweegredenen bleek een belangrijke stap naar positieve verandering. Die positieve verandering gun ik iedere mens. Dat is ook het waardevolle aan het werken met de TMA-aanpak; het opent deuren naar nieuwe inzichten en geeft concreet richting aan persoonlijke ontwikkeling.

Bij het werken met TMA binnen organisaties kijk ik steeds naar drie belangrijke pijlers; medewerkers inzicht geven in hun talenten, de organisatie inzicht geven in het potentieel van hun mensen, teams en afdelingen inzicht geven in elkaars kracht voor optimale samenwerking. Zo maak ik energie los in mensen, de organisatie én in mijzelf!

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.