Ultracomp Academy

Adres:

Noordkade 269
2740AB Waddinxveen

Beschrijving

Ultracomp is een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en doorvoeren van veranderingsprocessen op het terrein van Service Management in ICT-organisaties. Ons doel is uw mensen en daarmee uw organisatie steeds succesvolleer te maken!

Onze diensten bestaan uit Service Management, Project Management en Change Management (veranderkunde). Daarbinnen leveren wij \\\'skilled staf\\\', Co…

Lees de volledige beschrijving

Ultracomp is een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en doorvoeren van veranderingsprocessen op het terrein van Service Management in ICT-organisaties. Ons doel is uw mensen en daarmee uw organisatie steeds succesvolleer te maken!

Onze diensten bestaan uit Service Management, Project Management en Change Management (veranderkunde). Daarbinnen leveren wij \\\'skilled staf\\\', Coaching en Training. De medewerkers van Ultracomp kenmerken zich door een pragmatische aanpak en een grote betrokkenheid. Onze diensten zijn gebaseerd op 10 jaar gedegen ervaring. Wij zijn sterk bij de opdrachten betrokken en de behoeften van opdrachtgevers en uw medewerkers worden nauwlettend in de gaten gehouden. Doordat Ultracomp zich kenmerkt door een eenvoudige organisatiestructuur en korte communicatielijnen, zijn wij in staat snel op de steeds veranderende behoeften van onze klanten in te spelen. Want onze klanten zien zich op hun beurt gesteld voor steeds hogere eisen van de klantorganisatie die zij bedienen, waarmee uitdagingen zich opstapelen. Maar deze uitdagingen zijn ook kansen. Wij grijpen samen met u deze kansen graag aan en dat ziet u terug in onze missie:

Missie

Het steeds weer in staat zijn om een antwoord te kunnen geven op specifieke ICT-vraagstukken die onze klanten aan ons voorleggen, om vervolgens kwalitatieve en servicegerichte ICT aan hun eigen klantorganisatie te kunnen leveren.

Aanpak

Voor Ultracomp betekent Service Management meer dan de ITIL modulen. Service Management is voor ons de schakel tussen Business en ICT:

 • Business Planning: Het afstemmen van de ICT Service organisatie op service- en klantgericht werken of het inrichten van de ICT Services organisatie voor nieuwe dienstverlening
 • Veranderings Management: Het begeleiden en sturen van organisatieveranderingen
 • Service Management procesimplementatie: Gebruik makend van ITIL definiëren en implementeren van een procesorganisatie


Om goed in te kunnen spelen op veranderingen in ons dynamische vakgebied zorgen we ervoor dat we voortdurend de laatste ontwikkelingen op de voet volgen. Hierdoor kunnen we de veranderingen binnen uw beheerorganisatie tot een blijvend succes maken!

Ervaring met Ultracomp Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Ultracomp Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Ultracomp Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 132.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!