Verkeersschool Wesseldijk

Adres:

Energieweg 25
6541CWnijmegen

Beschrijving

Wat ruim veertig jaar geleden begon met één lesauto, is uitgegroeid tot een logistiek opleidingscentrum dat zich mag bestempelen als een van de grootste en meest professionele aanbieders van zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen van Nederland. Met onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Tiel kunnen we bedrijven uit de sector Transport en Logistiek en particulieren in Gelderland en omgevi…

Lees de volledige beschrijving

Wat ruim veertig jaar geleden begon met één lesauto, is uitgegroeid tot een logistiek opleidingscentrum dat zich mag bestempelen als een van de grootste en meest professionele aanbieders van zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen van Nederland. Met onze vestigingen in Nijmegen, Arnhem en Tiel kunnen we bedrijven uit de sector Transport en Logistiek en particulieren in Gelderland en omgeving optimaal bedienen.

De ruime ervaring van Gijs Wesseldijk, de dynamiek van zijn zoon Jorrit en een sterk en bevlogen team, zorgen ervoor dat Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk aan al uw wensen kan en blijft voldoen. Onze missie is dat we klantvriendelijk, professioneel, transparant en dynamisch zijn. Wij hebben vakkundige, uiterst capabele instructeurs in dienst die u bekwaam en gemotiveerd doceren, trainen en ondersteunen tot het moment dat u het felbegeerde papiertje in handen hebt. Dat doen we al jaren naar volle tevredenheid van duizenden cursisten. Wij spelen actief in op alle actuele wijzigingen van zaken als verkeersregels en nieuwe opleidingen. Wij beseffen ons namelijk als geen ander dat gedegen en vakkundige educatie de basis vormt van uw rijopleiding.

ANWB RIJOPLEIDING

ANWB Rijopleiding staat voor goede kwaliteit en is een begrip in Nederland op het gebied van het leren autorijden.  ANWB Rijopleiding zocht ruim tien jaar geleden een betrouwbare partner voor de regio Nijmegen: een rijschool die de juiste wegen kent. De keuze was snel gemaakt: Verkeersschool Wesseldijk.
Als ANWB Rijopleiding Nijmegen, kunnen we u veel voordelen bieden. Lees meer hierover via de onderstaande links:

 • Bromfiets (AM)
 • Motorfiets (A)
 • Personenauto (B)
 • Personenauto met aanhanger (BE) 

GEEN BTW

We realiseren ons dat het volgen van een vakopleiding als particulier veel kosten met zich meebrengt. Vooral omdat er – vanaf 1 juli 2010 – bovenop de kosten ook nog verplicht te betalen btw is gekomen.
Beroepsopleidingen als een instructeursopleiding, Het Nieuwe Rijden of een cursus voor het bedienen van een heftruck zijn investeringen, die zich later dubbel en dwars terugbetalen.
Omdat we weten hoe belangrijk een beroepsrijbewijs voor veel mensen is, heeft Verkeersschool Wesseldijk zich als een van de weinige rijopleidingen op basis van strenge kwaliteitseisen in mogen schrijven in het verkort beroepsregister.

Dit betekent dat particulieren en instellingen die geen btw mogen verrekenen, bij ons beroepsopleidingen kunnen volgen zonder de betalingsplicht van 21 procent btw. Hierdoor kunnen we u tegen een goedkoper tarief de vakopleiding aanbieden die u wenst. U vindt hier meer informatie over via deze link .

CODE 95/NASCHOLING

De Richtlijn vakbekwaamheid speelt een belangrijke rol voor beroepschauffeurs. Deze richtlijn is voor chauffeurs in het personenvervoer op september 2008 ingegaan en voor chauffeurs in het goederenvervoer geldt deze richtlijn sinds september 2009. Chauffeurs zijn verplicht om 35 uur nascholing te volgen binnen een bepaalde tijd. De nascholing dienen ze te volgen bij een opleider die gecertificeerd is bij de CCV (Contactcommissie Vakbekwaamheid).

De vakbekwaamheid voor buschauffeurs die voor de invoerdatum hun rijbewijs hebben gehaald, verloopt op 10 september 2015 en voor vrachtautochauffeurs op 10 september 2016. Zijn de verplichte nascholingsuren voor die data niet gehaald, dan geldt hun rijbewijs niet meer.

Om te zorgen dat iedere beroepschauffeur gegarandeerd kan blijven van een geldig rijbewijs, heeft Logistiek opleidingscentrum Wesseldijk (CCV-gecertificeerd) voor u een uitgebreid cursusaanbod in huis. Ook verzorgen we voor u de administratie en regelen de afmeldingen bij de CCV. Verder weten we precies op welke financiële bijdragen, die subsidieverstrekkers als het opleidings- en ontwikkelingsinstituut SOOB als stimulans verlenen, u recht hebt en regelen deze voor u. Een bijkomend voordeel is dat we dicht bij huis of incompany de opleidingen verzorgen.

Klik hier om meer te lezen over code 95/nascholingsmogelijkheden en hier voor uitgebreide informatie over de subsidies.

OVERIGE SUBSIDIES

Onze opleidingen voldoen aan de eisen om subsidie aan te mogen vragen voor vakopleidingen op het gebied van de volgende branches: Bouw, Metaalbewerking, Personenvervoer en Transport en Logistiek. Lees hier meer over op deze pagina.

KNOOPPUNT VERKEERSSCHOOL WESSELDIJK

Verkeersschool Wesseldijk bestaat uit verschillende zelfstandig opererende bedrijven. De verkeerschool fungeert hierbij als knooppunt waar alle bedrijven samenkomen en voor een effectieve doorstroom zorgen.
De volgende bedrijven maken deel uit van de verkeersschool:

 • Rijschool Wesseldijk
 • Centrum voor Transport en Logistiek
 • Algemene Vakopleidingen Rijinstructeur (AVR)
 • ANWB Rijopleidingen

Ervaring met Verkeersschool Wesseldijk?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Verkeersschool Wesseldijk? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!