VVL Vakopleiding Vervoer & Logistiek

Adres:

Churchilllaan 70
5705BK Helmond

Beschrijving

Even voorstellen...
Vakopleiding Vervoer & Logistiek houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van een compleet scala aan opleidingen in de logistieke sector. Onze ervaring en onze vakbekwame docenten staan garant voor puur praktijkgerichte opleidingen. Gezien onze deskundigheid zijn wij in staat om uw medewerkers op te leiden voor alle officiële examens en certificaten. Naast het e…

Lees de volledige beschrijving

Even voorstellen...
Vakopleiding Vervoer & Logistiek houdt zich al vele jaren bezig met het verzorgen van een compleet scala aan opleidingen in de logistieke sector. Onze ervaring en onze vakbekwame docenten staan garant voor puur praktijkgerichte opleidingen. Gezien onze deskundigheid zijn wij in staat om uw medewerkers op te leiden voor alle officiële examens en certificaten. Naast het eigen, hoog aangeschreven VVL certificaat, leidt VVL ook op voor het EVL certificaat NEN-EN 45013, benodigd bij het traject van ISO-normering.

Veilig en efficiënt...
De risico's van ondeskundig gebruik van interne transportmiddelen wordt nog steeds onderschat, alhoewel het aantal niet-opgeleide werknemers in de laatste jaren sterk is afgenomen. Naast alle aspecten van het veilig werken, wordt in al onze opleidingen ook aandacht besteed aan het aspect: efficiënt werken. Het is reeds voldoende bewezen dat een vergroting van de vakbekwaamheid door middel van gerichte scholing in hoge mate bijdraagt aan een efficiëntere goederenstroom en daarmee aan een hoger rendement.

Scholing en bijscholing... De technologische ontwikkelingen op het gebied van intern transport gaan razendsnel. Ook de veiligheidsvoorschriften worden steeds aangepast aan strengere eisen. VVL volgt alle ontwikkelingen op de voet en past haar opleidingsprogramma ook constant aan. Voor ieder scholings- of bijscholingstraject is VVL dan ook de meest geschikte partner. Flexibel... VVL is een partner die de logistieke wereld van binnen en van buiten kent. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de omgeving waarin u werkt en de omstandigheden waaronder gewerkt wordt. Onze eigen oefenlocaties zijn helemaal ingericht om uw werknemers of potentiële werknemers te laten oefenen in een geschikte omgeving. Uiteraard kunnen wij ons ook voorstellen dat het prettiger is als uw cursisten in-company worden geschoold. Onze flexibele bedrijfsvoering maakt alle opties bespreekbaar.

Ervaring met VVL Vakopleiding Vervoer & Logistiek?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij VVL Vakopleiding Vervoer & Logistiek? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

VVL Vakopleiding Vervoer & Logistiek heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!