Persoonlijke coaching

Tijdsduur
Trainer
Christoph Maria Ravesloot

Persoonlijke coaching

WIAL Nederland BV
Logo van WIAL Nederland BV

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Een traject voor persoonlijke coaching begint bij WIAL NL altijd met een vrijblijvende intake sessie waarin een indruk kan worden ontvangen van de manier van coachen en van de mogelijke interventies, ten opzichte van de coachvraag. Persoonlijke coaching door een van de executive coaches van team WIAL NL bestaat uit zes dagdeel sessies om vanuit niet productief ongewenst gedrag naar persoonlijke groei te versnellen door persoonlijke emotionele en mentale belemmeringen op te sporen, weg te halen en te transformeren in productief gedrag. Onderdeel daarvan kunnen zijn hartcoherentie ademhaling, bewust worden van zelfsabotage vanuit belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties uit het verled…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Een traject voor persoonlijke coaching begint bij WIAL NL altijd met een vrijblijvende intake sessie waarin een indruk kan worden ontvangen van de manier van coachen en van de mogelijke interventies, ten opzichte van de coachvraag. Persoonlijke coaching door een van de executive coaches van team WIAL NL bestaat uit zes dagdeel sessies om vanuit niet productief ongewenst gedrag naar persoonlijke groei te versnellen door persoonlijke emotionele en mentale belemmeringen op te sporen, weg te halen en te transformeren in productief gedrag. Onderdeel daarvan kunnen zijn hartcoherentie ademhaling, bewust worden van zelfsabotage vanuit belemmerende overtuigingen en onverwerkte emoties uit het verleden, transformeren van herinnerde en niet herinnerde trauma's.

De basis van de coaching is dat de WIAL NL coach ook tussen de sessies door onbeperkt via moderne communicatie middelen als chat, video bellen en telefoneren beschikbaar is voor vragen en ondersteuning, uitnodiging en aanmoediging. 

Executive coaches van WIAL NL zijn geen therapeuten en geen adviseurs. Een executive coach van WIAL NL neemt verantwoording voor het proces van groei van jou. Jij neemt verantwoordeling voor het resultaat van dat proces. 

Optioneel is een Talent Motivatie Analyse TMA om ontwikkelbaarheid van persoonlijke competenties vanuit innerlijke drijfveren en talenten te onderzoeken. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Christoph Maria Ravesloot
Christoph Maria Ravesloot
Action Learning Coach, Effortless Coach, Professor Action Research

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met WIAL Nederland BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.