Zadkine Veiligheidsacademie

Adres:

Campusplein 16
3192CD Hoogvliet

Beschrijving

De Zadkine Veiligheidsacademie is dé landelijke opleider op het gebied van Veiligheid. Wij realiseren opleidingsaanbod dat naadloos aansluit bij de dagelijkse beroepspraktijk

Innovatie, kennisdeling en onderwijsontwikkeling
De ontwikkeling en uitvoering van ons onderwijs wordt vormgegeven door een samenwerking van professionals uit onderwijs en de beroepspraktijk. Samen met diverse partijen uit …

Lees de volledige beschrijving

De Zadkine Veiligheidsacademie is dé landelijke opleider op het gebied van Veiligheid. Wij realiseren opleidingsaanbod dat naadloos aansluit bij de dagelijkse beroepspraktijk

Innovatie, kennisdeling en onderwijsontwikkeling
De ontwikkeling en uitvoering van ons onderwijs wordt vormgegeven door een samenwerking van professionals uit onderwijs en de beroepspraktijk. Samen met diverse partijen uit de branche werken we samen op het gebied van innovatie, kennisdeling en onderwijsontwikkeling. Onze partners zijn onder andere het Ministerie van Defensie, Nationale Politie, Politieacademie, Douane, afdeling handhaving van de Gemeente Rotterdam en Schiedam, Gezamenlijke Brandweer, The Security Company, Douane, VMBO-SDV scholen en S-BB.

Flexibele partner
De Veiligheidsacademie biedt een breed pakket aan veiligheidsopleidingen. Alle opleidingen worden afgesloten met een (wettelijk) erkend examen. Door ons brede netwerk van opleidingspartners kunnen wij desgewenst andere veiligheids- of hieraan gerelateerde opleidingen voor u verzorgen. Daarnaast zijn we in staat uw opleidingsvraag te vertalen naar maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld verkorte opleidingen. 

Wij leiden aankomende beroepsbeoefenaren op binnen de veiligheidssector. Maar ook kunnen we bij- en nascholingstrajecten verzorgen voor mensen die al binnen de sector werkzaam zijn.

Ontstaan Veiligheidsacademie
Aanleiding voor het ontstaan van de Veiligheidsacademie was een behoefte in de markt naar meer differentiatie en maatwerk in veiligheidsopleidingen. Een andere trend was de behoefte aan meer samenwerking op het gebied van opleiden en kennisdelen tussen de verschillende grote actoren in het werkveld, zodat het uitwisselen van human capital simpeler en efficiënter wordt . 

De Veiligheidsacademie staat voor Klantgericht, Kansrijk, Kwaliteit en Kennis.

Ervaring met Zadkine Veiligheidsacademie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Zadkine Veiligheidsacademie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Zadkine Veiligheidsacademie heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 83.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!