Vijfhart IT-Opleidingen

Logo van Vijfhart IT-Opleidingen
Adres:

Arnhemsestraatweg 33
6881ND Velp

Overzicht

Ervaringen (422)

Dennis (9)
“Zeer ervaren leraren die je ook helpen met al je vragen. Het lesmateriaal is duidelijk en de hoofdstukken zijn logisch ingedeeld. Het belangrijkste...”

 

Vijfhart IT-opleidingen: upgrading people

Vijfhart bestaat sinds 1984. Vijfhart begon als Oracle-specialist maar is gegroeid en getransformeerd tot een IT-opleidingscentrum. Nu, ruim een kwart eeuw later is Vijfhart een van de grote IT-opleiders in Nederland. Onze ambitie: één ingang voor al uw opleidingsvragen.

Praktijkgericht onderwijs

Wat Vijfhart kenmerkt is de focus op de praktijk. Tijdens…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Vijfhart IT-opleidingen: upgrading people

Vijfhart bestaat sinds 1984. Vijfhart begon als Oracle-specialist maar is gegroeid en getransformeerd tot een IT-opleidingscentrum. Nu, ruim een kwart eeuw later is Vijfhart een van de grote IT-opleiders in Nederland. Onze ambitie: één ingang voor al uw opleidingsvragen.

Praktijkgericht onderwijs

Wat Vijfhart kenmerkt is de focus op de praktijk. Tijdens de opleidingen besteedt men vijftig procent van de tijd aan het in praktijk brengen van de aangeboden theorie. Tijdens de gesprekken met de klant besteedt de accountmanager aandacht aan wat er leeft in de praktijk. De praktijk is waar het gebeurt en daar stemmen wij de lesstof en het cursusaanbod op af.

Persoonlijke benadering

Kwaliteit is een tweede speerpunt van Vijfhart. Wij zetten in op een duurzame relatie met onze klanten. Als klant hebt u een eigen contactpersoon en dus een eigen directe ingang. Geen telefoniste, geen telefonische wachtrij of ingewikkeld belmenu: u belt, wij nemen op. Ons motto: klantcontact is persoonlijk.

Cedeo-erkend

Klanttevredenheid zegt veel over kwaliteit. Daarom vragen we tweejaarlijks een Cedeo-erkenning aan voor onze maatwerk- en open opleidingen. Cedeo is een onafhankelijk keurmerk dat door uitgebreid klantonderzoek de tevredenheid van klanten test. Om een keurmerk te krijgen, moet minimaal 80 procent van de klanten tevreden of zeer tevreden te zijn. Vijfhart heeft inmiddels voor de vierde keer op rij een Cedeo-erkenning op zak.

Onafhankelijk

Vijfhart is onafhankelijk. Wij zijn niet gekoppeld aan een specifieke softwareleverancier en zijn dus flexibel in het lesaanbod. Wij bieden aan waar op de markt vraag naar is. Is er een specifieke behoefte, dan zorgen we dat daar aan voldaan wordt. Dankzij een uitgebreid netwerk van freelance trainers, specialisten en andere opleiders is vrijwel alles mogelijk.

De toekomst

We willen groeien. Niet om groter te worden, maar om beter te worden. Groei volgens Vijfhart is een nog beter aanbod dat aansluit op de wensen van onze klanten. Hebt u suggesties? Laat het ons weten!

Uiteindelijk kiest u voor Vijfhart.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Vijfhart IT-Opleidingen (Deel je ervaring)

8,3 Gebaseerd op 420 ervaringen van 160 opleidingen, trainingen en cursussen en 2 partner ervaringen

 

Vijfhart IT-Opleidingen ervaringen

Oracle Database 11g: SQL fundamenten deel 1

Zeer ervaren leraren die je ook helpen met al je vragen. Het lesmateriaal is duidelijk en de hoofdstukken zijn logisch ingedeeld. Het belangrijkste veel geleerd in de alle dagen en ook zeker aan te raden.

"Zeer ervaren leraren die je ook helpen met al je vragen. Het lesmateriaal is duidelijk en de hoofdstukken zijn logisch ingedeeld. Het belang…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.475checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 9 (2 ervaringen)

Linux/UNIX Fundamentals

Over de opleiding:
Beknopte opleiding voor mensen die de basisbeginselen onder de knie willen krijgen. Na deze opleiding kun je makkelijk doorstromen naar een wat meer gespecialiseerde Linux/Unix opleiding.

Over de manier van opleiden:

Als je graag zelfstandig leert met begeleiding wanneer jij dat nodig hebt, is dit een zeer prettige opleiding.

"Over de opleiding: Beknopte opleiding voor mensen die de basisbeginselen onder de knie willen krijgen. Na deze opleiding kun je makkelijk d…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.335checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,2 (11 ervaringen)

JavaScript

De tweedaagse cursus Javascript is een goede cursus waar ik veel geleerd heb. Het is een inhoudelijke cursus met veel opdrachten (doen=leren). Daarnaast heeft de trainer veel aandacht voor iedere cursist.

"De tweedaagse cursus Javascript is een goede cursus waar ik veel geleerd heb. Het is een inhoudelijke cursus met veel opdrachten (doen=leren…" -

Lees volledige ervaring

JavaScript is niet meer beschikbaar

Mastering requirements in een Agile project

Zoals altijd bij Vijfhart IT Opleidingen, goed georganiseerd en weer een hoop opgestoken, wat we in de praktijk kunnen gebruiken. Een keer bij Vijfhart geweest, dan wil je zeker weer terug voor een volgende Training.

"Zoals altijd bij Vijfhart IT Opleidingen, goed georganiseerd en weer een hoop opgestoken, wat we in de praktijk kunnen gebruiken. Een keer b…" -

Lees volledige ervaring

€ 990checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7,8 (5 ervaringen)

Bootcamp Front-end webtechnieken voor Developers

Goede cursus waarin de basis voor het bouwen van websites duidelijk wordt uitgelegd en besproken, kennis van de docent was zeer goed. Niveau is goed, ook zonder specifieke voorkennis is deze cursus goed te doen. Verder is de locatie goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid.
Een aanrader voor personen die meer willen weten over de achtergrond voor het bouwen van websites.

"Goede cursus waarin de basis voor het bouwen van websites duidelijk wordt uitgelegd en besproken, kennis van de docent was zeer goed. Niveau…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.475checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,3 (3 ervaringen)

Oracle Database 12c: SQL fundamenten deel 1

Doordat je na het bestuderen van de theorie na ieder hoofdstuk direct zelf achter de knoppen kon oefenen, ging het opnemen van de leerstof erg snel. Tevens was er voldoende persoonlijke aandacht bij vragen of op momenten dat het even niet lukte. De docent was erg behulpzaam maar in plaats van direct antwoorden daagde ze ons uit door zelf na te denken wat ik als zeer prettig heb ervaren.

"Doordat je na het bestuderen van de theorie na ieder hoofdstuk direct zelf achter de knoppen kon oefenen, ging het opnemen van de leerstof e…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.475checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,3 (9 ervaringen)

BiSL Foundation

Erg fijne trainer gehad voor deze BISL Foundation cursus die de droge stof goed wist te vertalen naar praktische voorbeelden. Hierdoor was de cursus goed te volgen en daadwerkelijk bruikbaar.

"Erg fijne trainer gehad voor deze BISL Foundation cursus die de droge stof goed wist te vertalen naar praktische voorbeelden. Hierdoor was d…" -

Lees volledige ervaring

€ 990checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,4 (5 ervaringen)

SCRUM Master UWV

Zeer leerzame cursus, had op sommige punten wat dieper in mogen gaan op de rol van scrummaster.
Maar de veel geleerd. Docenten waren zeer bedreven in de lesstof en kregen de groep goed mee.

"Zeer leerzame cursus, had op sommige punten wat dieper in mogen gaan op de rol van scrummaster. Maar de veel geleerd. Docenten waren zeer b…" -

Lees volledige ervaring

€ 990checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7 (1 ervaring)

BiSL Foundation

De trainingsaanpak van David maakt dat je de materie doorgrondt, zeker na nog wat herhaling thuis voordat je het examen aanvangt.
Er waren goede voorbeelden en de training was goed interactief van opzet.

"De trainingsaanpak van David maakt dat je de materie doorgrondt, zeker na nog wat herhaling thuis voordat je het examen aanvangt. Er waren …" -

Lees volledige ervaring

€ 990checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,4 (5 ervaringen)

Tableau Introductie

De training was prima, alleen het begin was erg rommelig met het inloggen van de systemen. Hierdoor waren we onnodig tijd kwijt dat eigenlijk niet nodig was als alles beter was ingericht. De trainer was goed onderlegd en weet de stof goed over te brengen.

"De training was prima, alleen het begin was erg rommelig met het inloggen van de systemen. Hierdoor waren we onnodig tijd kwijt dat eigenlij…" -

Lees volledige ervaring

€ 495checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7 (3 ervaringen)

Power BI Workshop

Een prima workshop, waar de basis van Power BI helder wordt uitgelegd. Met goeie tips die zeer bruikbaar zijn gebleken. De mogelijkheden van Power BI zijn voor het maken van rapportages zeer bruikbaar. Een aanrader dus.

"Een prima workshop, waar de basis van Power BI helder wordt uitgelegd. Met goeie tips die zeer bruikbaar zijn gebleken. De mogelijkheden van…" -

Lees volledige ervaring

Power BI Workshop is niet meer beschikbaar

Power BI Workshop

Goede basis training waar redelijk ver wordt in gegaan op de beginselen van power BI. Er waren een paar opstart problemen maar deze werden goed opgelost. Verder alles goed geregeld en lekkere lunch gehad.

"Goede basis training waar redelijk ver wordt in gegaan op de beginselen van power BI. Er waren een paar opstart problemen maar deze werden g…" -

Lees volledige ervaring

Power BI Workshop is niet meer beschikbaar

ITIL Foundation

De manier van lesgeven vond ik erg prettig, doorspekt met sprekende voorbeelden uit de praktijk. De theorie gaat dan als het ware meer leven en spreek dan ook veel meer aan. Ook werd er goed en duidelijk antwoord gegeven op vragen uit de praktijk, zonder dat er te veel van de leerstof afgeweken werd. De lessen, samen met de gegeven adviezen ben je goed in staat het examen voor te bereiden en te halen!
Ook de dames achter de balie zij uitermate vriendelijk en behulpzaam, wat er voor zorgt dat je een heel welkom gevoel hebt in het instituut.

"De manier van lesgeven vond ik erg prettig, doorspekt met sprekende voorbeelden uit de praktijk. De theorie gaat dan als het ware meer leven…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.335checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,5 (13 ervaringen)

Business Intelligence & Data Warehouse concepten

Gerard van der sloot

als informatie analist en gebruiker van BI rapportages heeft deze cursus mij inzicht verschaft in het hele proces van data vanuit de bronsystemen tot aan het moment deze beschikbaar wordt gesteld aan de eindgebruikers in de vorm van reportingmodules.
Docent, locatie, middelen en catering waren top geregeld, Een echte aanrader voor mensen die ook eens "onder de motorkap" willen kijken

"als informatie analist en gebruiker van BI rapportages heeft deze cursus mij inzicht verschaft in het hele proces van data vanuit de bronsys…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.485checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8 (4 ervaringen)

Basistraining SharePoint 2013

Trainer was goed, duidelijk. Lesmateriaal is top en de lunch was erg goed verzorgd. Al met al een prettige ervaring om hier een cursus te volgen. Op naar de volgende.

"Trainer was goed, duidelijk. Lesmateriaal is top en de lunch was erg goed verzorgd. Al met al een prettige ervaring om hier een cursus te vo…" -

Lees volledige ervaring

€ 918checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,7 (6 ervaringen)

Basistraining SharePoint 2013

Zeer informatieve basis training over de basis gebruiken van sharepoint, duidelijke taal en goed te begrijpen, ook wanneer er wat diepgaandere info word gevraagd word dit gegeven:). zou dit zeker aanbevelen voor mensen die wat meer van sharepoint willen weten!

"Zeer informatieve basis training over de basis gebruiken van sharepoint, duidelijke taal en goed te begrijpen, ook wanneer er wat diepgaande…" -

Lees volledige ervaring

€ 918checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,7 (6 ervaringen)

Oracle Database 12c: Administration

Ik heb de training als positief ervaren. Het niveau van de leerstof en begeleiding was voor mij voldoende. De balans tussen theorie en praktijk was goed op elkaar af gestemd. Tevens was ik zeer te spreken over de accommodatie (Nieuwegein).

"Ik heb de training als positief ervaren. Het niveau van de leerstof en begeleiding was voor mij voldoende. De balans tussen theorie en prakt…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.475checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,7 (3 ervaringen)

OCA Oracle Database 11g: SQL Fundamentals 1, Examentraining

Ik heb zelf geen IT-achtergrond en verwachtte een heel intensief en moeilijke training. Echter vond ik de theorie en opdrachten uitstekend voor zowel iemand die een IT-achtergrond heeft, of juist niet. Doordat de theorie goed is opgebouwd is het makkelijk om te volgen. De stof was voldoende, niet te weinig maar ook niet tevel.

"Ik heb zelf geen IT-achtergrond en verwachtte een heel intensief en moeilijke training. Echter vond ik de theorie en opdrachten uitstekend v…" -

Lees volledige ervaring

€ 990checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 10 (1 ervaring)

PHP Programming

Cursus vond ik veel te snel gaan. Docent is zeer goed op de hoogte van de materie. Helaas was de informatie die op de website stond (is inmiddels aangepast) misleidend. De benodigde voorkennis was niet goed aangegeven. Vandaar dat het voor mij erg snel ging.

"Cursus vond ik veel te snel gaan. Docent is zeer goed op de hoogte van de materie. Helaas was de informatie die op de website stond (is inmi…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.485checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7,7 (6 ervaringen)

PHP Programming

Zeer deskundige en enthousiaste docent, wist alle vragen te beantwoorden; fors tempo; uitgebreid cursusboek dat ook als PDF! ter beschikking werd gesteld. Prima leeromgeving en apparatuur, en ook de lunches waren uitstekend. Aanbevelenswaardig!

"Zeer deskundige en enthousiaste docent, wist alle vragen te beantwoorden; fors tempo; uitgebreid cursusboek dat ook als PDF! ter beschikking…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.485checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7,7 (6 ervaringen)

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

Not for humans