Super Accountmanager: de training!

Niveau
Tijdsduur

Super Accountmanager: de training!

Accountmanagercoach
Logo van Accountmanagercoach

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

**NIEUW** In de training Super Accountmanager leer je als (startende) accountmanager wat je taken zijn en hoe met een no-nonsense aanpak jezelf het best kan positioneren bij jouw (nieuwe) klanten. Er wordt gewerkt met de in praktijk bewezen Gentleman-in Business methode zoals te vinden in het boek Super Accountmanager (online beschikbaar als e-book, book (paperback) & audiobook in 2 talen: Nederlands en Engels.) De trainer heeft minimaal 15 jaar ervaring. Bij de training krijgt iedere deelnemer een eigen exemplaar van Super Accountmanager en na de training krijg je "levenslange" persoonlijke nazorg per mail, telefoon en Whatsapp. Na deze 1-daagse training ben je volledig op de hoogte van wat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Accountmanager, Accountmanagement, Sales Analytics, NIMA A Sales en NIMA B Sales.

**NIEUW** In de training Super Accountmanager leer je als (startende) accountmanager wat je taken zijn en hoe met een no-nonsense aanpak jezelf het best kan positioneren bij jouw (nieuwe) klanten. Er wordt gewerkt met de in praktijk bewezen Gentleman-in Business methode zoals te vinden in het boek Super Accountmanager (online beschikbaar als e-book, book (paperback) & audiobook in 2 talen: Nederlands en Engels.) De trainer heeft minimaal 15 jaar ervaring. Bij de training krijgt iedere deelnemer een eigen exemplaar van Super Accountmanager en na de training krijg je "levenslange" persoonlijke nazorg per mail, telefoon en Whatsapp. Na deze 1-daagse training ben je volledig op de hoogte van wat jou te wachten staat in jouw (nieuwe) job als accountmanager (buitendienst of binnendienst). Belangrijkste in deze training is dat je leert dat je jouw klant hetzelfde behandeld als dat jij zelf behandeld zou willen worden. Je zal plezier ervaren in jouw werk en je targets halen. Jouw eigen activiteit is doorslaggevend. Hoe sneller jij zaait, hoe sneller en hoe meer jij jouw omzet zal oogsten. Daarnaast ligt de focus op humor en het bouwen van zakelijke relaties voor de lange termijn. Een interactieve training waar praktijkvoorbeelden, Youtube filmpjes, cases en rollenspellen elkaar afwisselen in een veilige omgeving. Je hebt geen opleiding van jaren nodig om succesvol te zijn als accountmanager. Wat je wel nodig hebt, is deze training die jou in 1 dag leert hoe accountmanagement in de praktijk daadwerkelijk in zijn werk gaat. Volg ons op Instagram via @accountmanagercoach

Aanmelden doe je door te mailen naar amc4live@gmail.com met de datum/locatie en jouw gegevens. Komt de datum en/of locatie niet uit? Ook dan aub even mailen; we zijn zeer flexibel en kunnen samen kijken naar een oplossing om toch de training te verzorgen op een andere datum en/of locatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.