High Performing Team

Type product
Tijdsduur

High Performing Team

Allied Forces
Logo van Allied Forces

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Tijdens de tweedaagse High Performing Team (HPT) training leer je hoe een HPT het maximale potentieel binnen het team en bij haar individuen ontketent. Deze training is gebaseerd op onze ervaringen bij het Korps Mariniers en de nieuwste inzichten op het gebied van team- en organisatieontwikkeling. Middels praktijkgerichte experiential learning opdrachten komt het team erachter wat er voor nodig is om een High Performing Team te worden. Wij leggen bloot waar de talenten en de uitdagingen van het team liggen. Allereerst maken we het team hiervan bewust. Vervolgens leren we het team een resultaatgerichte werkwijze aan die High Performing Teams gebruiken om succesvol te zijn. Daarna geven we het…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Action Learning, Integraal management, Kaizen, Lean en Lean management.

Tijdens de tweedaagse High Performing Team (HPT) training leer je hoe een HPT het maximale potentieel binnen het team en bij haar individuen ontketent. Deze training is gebaseerd op onze ervaringen bij het Korps Mariniers en de nieuwste inzichten op het gebied van team- en organisatieontwikkeling. Middels praktijkgerichte experiential learning opdrachten komt het team erachter wat er voor nodig is om een High Performing Team te worden. Wij leggen bloot waar de talenten en de uitdagingen van het team liggen. Allereerst maken we het team hiervan bewust. Vervolgens leren we het team een resultaatgerichte werkwijze aan die High Performing Teams gebruiken om succesvol te zijn. Daarna geven we het team de kans om zichzelf steeds te verbeteren qua performance. We hebben aandacht voor het bouwen van vertrouwen en het verkrijgen van commitment. We laten het team en de leden zichzelf continu reflecteren en evalueren en we geven constructieve feedback.  Op de 2e dag maken we de stap naar de business. Het geleerde van dag 1 gebruiken we om een concrete business assignment concreet te plannen en succesvol af te ronden. De tweedaagse HPT training is fun, resultaatgericht, intensief en levert harde business resultaten op.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.