Ervaringen met Google Data Studio

9,5
Gemiddeld cijfer voor Google Data Studio producten
Gebaseerd op 17 ervaringen
Esmée Feijen
starstarstarstarstar
Esmée Feijen
Design & Marketing
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"Ik vond het een hele praktische training, je krijgt ruim de tijd om je eigen dashboard te maken. Veel waardevolle tips gekregen over hoe je de gegevens moet lezen. Ook vond ik het fijn dat er veel ruimte was om vragen te stellen." - 08-12-2021 15:28

"Ik vond het een hele praktische training, je krijgt ruim de tijd om je eigen dashboard te maken. Veel waardevolle tips gekregen over hoe je … alles lezen - 08-12-2021 15:28

starstarstarstarstar_half
Mawgosia Bos
Communications Officer
9
Google Data Studio - Digital Marketing

"Via Marcel heb ik een fijne training gekregen van Robbert Vrijbloed. We hadden een wat complexere vraag dan de oorspronkelijke cursus, waar beide heren zeer flexibel qua inhoud en tijd mee zijn omgegaan. Fijne ervaring!" - 08-09-2021 10:09

"Via Marcel heb ik een fijne training gekregen van Robbert Vrijbloed. We hadden een wat complexere vraag dan de oorspronkelijke cursus, waar … alles lezen - 08-09-2021 10:09

Ruud Heijsman
starstarstarstarstar
Ruud Heijsman
Sr. Marketing Manager
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"De trainer kwam met veel voorbeelden en er was voldoende ruimte om zelf aan de slag te gaan met Google Data Studio. Daarnaast was er voldoende ruimte voor vragen en overleg. De trainer liet geen vragen onbeantwoord. " - 06-09-2021 14:25

"De trainer kwam met veel voorbeelden en er was voldoende ruimte om zelf aan de slag te gaan met Google Data Studio. Daarnaast was er voldoen… alles lezen - 06-09-2021 14:25

starstarstarstarstar_border
Safiera van Mastbergen
8
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"Er was een fijne balans tussen de uitleg en het zelf proberen. Daarbij konden we veel vragen stellen en als je ergens niet uitkwam werd dat direct bekeken en verder uitgelegd. " - 07-07-2021 14:32

"Er was een fijne balans tussen de uitleg en het zelf proberen. Daarbij konden we veel vragen stellen en als je ergens niet uitkwam werd dat … alles lezen - 07-07-2021 14:32

Kitty Trilsbeek - RDM
starstarstarstarstar_border
Kitty Trilsbeek - RDM
Online Marketeer
8
Google Data Studio training - Online marketing

"Eigenlijk was 1 dag te weinig om Data Studio echt in de vingers te krijgen. Alex heeft binnen dit tijdsbestek zoveel mogelijk kennis overgebracht en nam uitgebreid de tijd om ervoor te zorgen dat je het ook ging begrijpen.
Een stappenplan met beschrijving, stappenplan en voorbeelden zou handig zijn want als je er niet elke dag mee werkt dan raak je het snel weer kwijt en dan is terugkijken wel handig. Hier is Alex ook mee bezig voor cursisten." - 27-01-2021 07:58

"Eigenlijk was 1 dag te weinig om Data Studio echt in de vingers te krijgen. Alex heeft binnen dit tijdsbestek zoveel mogelijk kennis overgeb… alles lezen - 27-01-2021 07:58

starstarstarstarstar_half
Danique de Bruin
Junior SEO Content specialist
9
Google Data Studio - Digital Marketing

"De training van Robbert was redelijk. De informatie en inzichten die hij heeft zijn informatief en handig om in te zetten bij een eigen business. Echter merkte ik zelf dat wij alle stappen al hadden ondernomen die Robbert vertelde. Desalniettemin raad ik deze training toch aan." - 13-01-2021 12:56

"De training van Robbert was redelijk. De informatie en inzichten die hij heeft zijn informatief en handig om in te zetten bij een eigen busi… alles lezen - 13-01-2021 12:56

starstarstarstarstar
Joris Bakker
Data Analyst
10
Google Data Studio - Digital Marketing

"Vorige maand een cursus gevolgd die werd gegeven door Robbert. Ondanks de Corona kon het toch worden gehouden. Hij vertelde hoe je inzichtelijker kan omgaan met Google Data Studio, door bijvoorbeeld gebruik te maken van filters." - 30-12-2020 10:59

"Vorige maand een cursus gevolgd die werd gegeven door Robbert. Ondanks de Corona kon het toch worden gehouden. Hij vertelde hoe je inzichtel… alles lezen - 30-12-2020 10:59

starstarstarstarstar
Floris Bosch
Junior Marketeer
10
Google Data Studio - Digital Marketing

"Afgelopen maand een zeer informatieve training gehad over Google Data Studio. Robbert laat op een enthousiaste en informatieve manier zien wat het leerdoel is van de cursus. Echter raakte ik het verhaal halverwege een beetje kwijt, hierdoor stelde ik vragen. Robbert nam uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden waardoor het uiteindelijk toch een erg geslaagde en duidelijke training was! " - 04-11-2020 19:48

"Afgelopen maand een zeer informatieve training gehad over Google Data Studio. Robbert laat op een enthousiaste en informatieve manier zien w… alles lezen - 04-11-2020 19:48

starstarstarstarstar
Rianne Gielen
Data analist
10
Google Data Studio - Digital Marketing

"Afgelopen maand een training in Google Data Studio gehad. Het fijne van deze training is dat het wordt gegeven door iemand met praktijkervaring. Daarnaast werd het op een enthousiaste en duidelijke manier verteld waardoor het erg informatief was. " - 02-11-2020 13:56

"Afgelopen maand een training in Google Data Studio gehad. Het fijne van deze training is dat het wordt gegeven door iemand met praktijkervar… alles lezen - 02-11-2020 13:56

starstarstarstarstar
Wesley Jetten
Marketeer
10
Google Data Studio - Digital Marketing

"Robbert heeft mij in 'Jip en Janneke taal' een uitstekende training in Google Data Studio gegeven. Ik heb neer inzicht gekregen in de data van mijn website waardoor ik meer rendament uit mijn bedrijf kan halen. Bedankt Robbert! " - 01-11-2020 10:30

"Robbert heeft mij in 'Jip en Janneke taal' een uitstekende training in Google Data Studio gegeven. Ik heb neer inzicht gekregen in de data v… alles lezen - 01-11-2020 10:30

Megan Heij
starstarstarstarstar
Megan Heij
Online marketeer
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"De training was erg goed uitgelegd door Bryan. Waar iemand vragen had, werden die gelijk behandeld. Het tempo was erg goed. Zou zeker nog wel een tweede training willen volgen (als die er was) om nog dieper op data studio in te gaan." - 17-06-2020 14:19

"De training was erg goed uitgelegd door Bryan. Waar iemand vragen had, werden die gelijk behandeld. Het tempo was erg goed. Zou zeker nog we… alles lezen - 17-06-2020 14:19

starstarstarstarstar_half
Igor
9
Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

"Tussen oktober 2019 en maart 2020 heb ik de Google Master opleiding gevolgd bij Competence Factory. De onderdelen van de trainingen ( 1 of meer lesdagen per onderwerp) waren: Analytics, Zoekmachine optimalisatie (SEO), Adverteren op Google (Ads), Data Studio en Tag Manager. Voor bijna elk onderdeel heb je een andere docent die een expert is in zijn vakgebied.
Heel veel informatie (soms te gedetaileerd afhankelijk van je niveau) komt aan bod. Tempo is goed en er is genoeg ruimte voor vragen. Na alle dagen kan je met de nieuw opgedane kennis snel aan de slag." - 03-03-2020 15:28

"Tussen oktober 2019 en maart 2020 heb ik de Google Master opleiding gevolgd bij Competence Factory. De onderdelen van de trainingen ( 1 of m… alles lezen - 03-03-2020 15:28

starstarstarstarstar
Igor
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"Bryan deelt met veel enthousiasme en kennis zijn ervaringen over Google Data Studio. Zijn training geeft een goed beeld wat allemaal mogelijk is met Data Studio. Alle info wordt goed besproken en er is ook genoeg ruimte voor vragen. Na deze training kon ik al snel aan de slag.
Tip: deze training over 2 dagen verdelen dan kan je je eigen werk van na de eerste training op de 2e dag toetsen en daar waar nodig verbeteren.

geven praktijkvoorbeelden sluiten aan op de eigen werksituaties. Alle info komt aan bod en er is genoeg ruimte voor vragen. Na deze training kan je met de nieuw opgedane kennis snel aan de slag." - " - 25-02-2020 21:13

"Bryan deelt met veel enthousiasme en kennis zijn ervaringen over Google Data Studio. Zijn training geeft een goed beeld wat allemaal mogelij… alles lezen - 25-02-2020 21:13

starstarstarstarstar
Vin Teg
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"Werd rustig uitgelegd en tijd om opdrachten uit te voeren. Social media koppelingen helaas geen tijd voor gehad om in Data Studio toe te passen. Een tweede dag zou aan te raden zijn." - 21-02-2020 15:34

"Werd rustig uitgelegd en tijd om opdrachten uit te voeren. Social media koppelingen helaas geen tijd voor gehad om in Data Studio toe te pas… alles lezen - 21-02-2020 15:34

starstarstarstarstar
Leonie -
a.s.r.
10
Google Data Studio | Data Driven Marketing

"De training was van hoogwaardig niveau. duidelijk sluit aan op praktijk. 1 van de betere trainingen die ik gevolgd heb. Goeie onderwerpen. Veel geleerd. ik moet minimaal 30 woorden invoeren, graag dit soort caps er af halen :-)" - 21-02-2020 15:31

"De training was van hoogwaardig niveau. duidelijk sluit aan op praktijk. 1 van de betere trainingen die ik gevolgd heb. Goeie onderwerpen. V… alles lezen - 21-02-2020 15:31

starstarstarstarstar
M. Dijks
Online Marketing Adviseur
10
Google Master: Ads, Analytics, Data Studio, SEO, Shopping en Tag Manager

"Afgelopen mei heb ik deze Google Master opleiding bij Competence Factory en daar al hele goede resultaten mee gehaald: beter converterende ads, hogere posities in SEO en betere analyses. In korte tijd echt veel geleerd over Analytics, Ads, SEO en TagManager Toffe docenten ook. Aanrader!" - 16-07-2019 07:30

"Afgelopen mei heb ik deze Google Master opleiding bij Competence Factory en daar al hele goede resultaten mee gehaald: beter converterende a… alles lezen - 16-07-2019 07:30

starstarstarstarstar_half
Daan de Jong
9
Google Data Studio training

"De training Google Analytics was goed voorbereid en Sander wist het duidelijk over te brengen. Er was voldoende tijd om vragen te stellen en alle onderdelen te behandelen. Er wordt geprobeerd de voorbeelden af te stemmen op de situatie waarin desbetreffend persoon zit. Tip: Ik zal de volgende keer iets meer tijd plannen om te oefenen met de theorie. " - 31-03-2015 19:15

"De training Google Analytics was goed voorbereid en Sander wist het duidelijk over te brengen. Er was voldoende tijd om vragen te stellen en… alles lezen - 31-03-2015 19:15