Training Doelen stellen

Type product
Tijdsduur
Trainers
Roland van SonHarold van de Laar

Training Doelen stellen

Bekensteyn Training & Coaching
Logo van Bekensteyn Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Bekensteyn Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 32 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Een training Doelen stellen is gericht op het stellen van duidelijk geformuleerde doelen en het maken van een gestructureerde korte- of langetermijnplanning.

In je werkomgeving, maar zeker ook met betrekking tot een studie of opleiding, is het noodzakelijk dat je doelen stelt. Het stellen van heldere doelen levert veel voordelen op. Niet alleen krijg je een betere focus op wat je gaat doen en neemt je motivatie toe door het behalen van subdoelen, maar wordt ook de weg duidelijk die je moet bewandelen om met succes het voorgenomen resultaat te behalen. Omdat je voortgang meetbaar is, heb je meer grip op grote, overweldigende doelen. Iets wat van tevoren een onoverzichtelijke situatie lijkt, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sport, Train de trainer, Coaching, Co-actief coachen en Trainersvaardigheden.

Een training Doelen stellen is gericht op het stellen van duidelijk geformuleerde doelen en het maken van een gestructureerde korte- of langetermijnplanning.

In je werkomgeving, maar zeker ook met betrekking tot een studie of opleiding, is het noodzakelijk dat je doelen stelt. Het stellen van heldere doelen levert veel voordelen op. Niet alleen krijg je een betere focus op wat je gaat doen en neemt je motivatie toe door het behalen van subdoelen, maar wordt ook de weg duidelijk die je moet bewandelen om met succes het voorgenomen resultaat te behalen. Omdat je voortgang meetbaar is, heb je meer grip op grote, overweldigende doelen. Iets wat van tevoren een onoverzichtelijke situatie lijkt, waarin je door de bomen het bos niet meer ziet, wordt door het stellen van duidelijk geformuleerde doelen transparant en overzichtelijk. Denk daarbij eens aan het opstellen van een leerplan, het maken van beslisdocumenten rondom een project of de wens om een individuele prestatie op sportgebied te behalen.

Doel van de training Doelen stellen

Na afloop van de training Doelen Stellen, stelt de deelnemer duidelijk geformuleerde doelen: specifiek, meetbaar, acceptabel, resultaatgericht en tijdsgebonden. Daarnaast maakt de deelnemer een concrete korte- of langetermijnplanning.

Voor wie is de training Doelen stellen

Deelnemers die moeite hebben om structuur aan te brengen in werkzaamheden of bij leeractiviteiten, waardoor het behalen van deadlines of gewenste resultaten onder druk komen staan.

Er wordt bij voorkeur gewerkt in groepen van minimaal 8 tot maximaal 12 personen.

Programma

Tijdens de training Doelen Stellen zal onder andere aandacht worden geschonken aan de volgende onderwerpen:

 • Theorie van de subjectieve tijdsacceleratie;
 • Lang jong, kort oud
 • Wat is leren?
 • Het nut van doelen stellen
 • Kennis- Houdings- en Vaardigheidsdoelen
 • Verschillende methoden
 • SMART
 • Van leerdoel naar leerplan

Bekensteyn Training & Coaching ziet de mens als een uniek individu, dat recht heeft op zijn eigen wijze van mens zijn en mens worden. Daardoor beschouwt Bekensteyn iedere deelnemer als bijzonder, met zijn of haar individuele kwaliteiten, ontwikkelpunten, kansen en belemmeringen. In de visie van Bekensteyn zijn training en coaching instrumenten om persoonlijke effectiviteit te vergroten en individuele prestaties te verbeteren.

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Roland van Son
  Roland van Son
  Elk mens heeft recht op persoonlijke groei en ontwikkeling
  9,8
  Harold van de Laar
  Harold van de Laar
  Mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit
  9

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.