Verwerken van Kitten

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Bouwradius
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7 Bouwradius heeft een gemiddelde beoordeling van 7 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeSchiedam
12 jan. 2021
Toon rooster
event 12 januari 2021, 08:30-16:00, Schiedam
placeNieuwegein
2 feb. 2021
Toon rooster
event 2 februari 2021, 08:30-16:00, Nieuwegein
placeBreda
25 feb. 2021
Toon rooster
event 25 februari 2021, 08:30-16:00, Breda

Beschrijving

In deze training wordt uiteengezet waar de verschillende kitsoorten geschikt voor zijn en hoe ze op een juiste wijze worden aanbracht.

In de bouw wordt tegenwoordig veel kit gebruikt. Belangrijk is waar je de kit voor gebruikt en hoe je de kit verwerkt. Een kitvoeg kan onderdeel uitmaken van de constructie of moet soms een bouwfout camoufleren. De gebruikte materialen en hun mogelijke vervorming bepalen de kitkeuze. Alleen een vakkundig uitgevoerde kitvoeg ziet er mooi uit en heeft een gegarandeerde levensduur van tien jaar of meer. Hoge herstelkosten zijn het gevolg als de kitvoeg niet aan de verwachtingen voldoet. Wat leer je? Theorie: Wat zijn kitten en wat is het doel ervan; Toepassingen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Loodgieter, Bouwplaats medewerker, Algemene techniek, Installatietechniek en Bouw.

In deze training wordt uiteengezet waar de verschillende kitsoorten geschikt voor zijn en hoe ze op een juiste wijze worden aanbracht.

In de bouw wordt tegenwoordig veel kit gebruikt. Belangrijk is waar je de kit voor gebruikt en hoe je de kit verwerkt. Een kitvoeg kan onderdeel uitmaken van de constructie of moet soms een bouwfout camoufleren. De gebruikte materialen en hun mogelijke vervorming bepalen de kitkeuze. Alleen een vakkundig uitgevoerde kitvoeg ziet er mooi uit en heeft een gegarandeerde levensduur van tien jaar of meer. Hoge herstelkosten zijn het gevolg als de kitvoeg niet aan de verwachtingen voldoet. Wat leer je? Theorie: Wat zijn kitten en wat is het doel ervan; Toepassingen; Functionele eisen; Voorwaarden voor een goede voeg; Normen en richtlijnen; Detaillering voegen en aansluitingen; Sanitaire voegen; Keuze van het juiste product Applicatie; Gereedschappen. Demonstratieve praktijk: Aansnijden van de spuitmond; De positie van de kitspuit ten opzichte van de kitvoeg; Natte cellen met hoekaansluitingen; Dillitatievoegen; Juiste werkrichting; Afwerking van de kitvoeg. Bij voldoende resultaat ontvang je een Certificaat als bewijs van deelname. Voor wie? Uitvoerende medewerkers die met enige regelmaat kitvoegen aanbrengen. Vragen? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Loodgieter.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.