Opleiding CISSP Information Security

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Opleiding CISSP Information Security

Cibit B.V.
Logo van Cibit B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Cibit B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 202 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,1
Gemiddeld cijfer voor Opleiding CISSP Information Security
Gebaseerd op 9 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Robert Landheer
9
Opleiding CISSP Information Security

"De opleiding heeft een goede inhoud. goed dat er elk uur een pauze is en een goede groepsgrootte. De docent geeft les in een goed tempo en heeft een goede achtergrondkennis. De lokatie is prima" - 05-09-2019 12:23

"De opleiding heeft een goede inhoud. goed dat er elk uur een pauze is en een goede groepsgrootte. De docent geeft les in een goed tempo en h… alles lezen - 05-09-2019 12:23

Startdata en plaatsen

placeNieuwegein
28 mrt. 2022 tot 1 apr. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 28 maart 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 1
event 29 maart 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 2
event 30 maart 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 3
event 31 maart 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 4
event 1 april 2022, 09:00-17:00, Nieuwegein, Dag 5
placeVirtual
28 mrt. 2022 tot 1 apr. 2022
Toon rooster
event 28 maart 2022, 09:00-18:00, Virtual , Dag 1
event 29 maart 2022, 09:00-18:00, Virtual , Dag 2
event 30 maart 2022, 09:00-18:00, Virtual , Dag 3
event 31 maart 2022, 09:00-18:00, Virtual , Dag 4
event 1 april 2022, 09:00-17:00, Virtual , Dag 5
placeNieuwegein
30 mei. 2022 tot 3 jun. 2022
Toon rooster
event 30 mei 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 1
event 31 mei 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 2
event 1 juni 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 3
event 2 juni 2022, 09:00-18:00, Nieuwegein, Dag 4
event 3 juni 2022, 09:00-17:00, Nieuwegein, Dag 5

Beschrijving

In het kort

De titel CISSP, kort voor Certified Information Systems Security Professional, duikt steeds vaker op in vacature-omschrijvingen voor informatiebeveiligers. Of het nu gaat om functies in loondienst of via detachering, een CISSP-certificaat is in veel gevallen een sterke pré of zelfs een vereiste. Vooral van security officers wordt in toenemende mate verwacht dat zij CISSP zijn. 

Behaal je CISSP-titel bij de officiële partner van (ISC)2 en geef een boost aan je carrière

We behandelen in één intensieve week alle onderwerpen die nodig zijn voor het behalen van de het CISSP examen. Daarbij is er veel ruimte voor interactie, herhaling en het behandelen van oefenexamens. Tevens bouw …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

"Sluit je de opleiding CISSP Information Security af met een examen?"

Gevraagd door Tinus - 05-10-2019 09:34
Nee.Het examen maakt geen onderdeel uit van de opleiding CISSP Information Security. Je kunt het examen persoonlijk aanvragen via PearsonVUE. De examens zijn computer gebaseerd en worden dan ook het hele jaar door afgenomen.
Robin Oost
Beantwoord door Robin Oost (Springest adviseur)

In het kort

De titel CISSP, kort voor Certified Information Systems Security Professional, duikt steeds vaker op in vacature-omschrijvingen voor informatiebeveiligers. Of het nu gaat om functies in loondienst of via detachering, een CISSP-certificaat is in veel gevallen een sterke pré of zelfs een vereiste. Vooral van security officers wordt in toenemende mate verwacht dat zij CISSP zijn. 

Behaal je CISSP-titel bij de officiële partner van (ISC)2 en geef een boost aan je carrière

We behandelen in één intensieve week alle onderwerpen die nodig zijn voor het behalen van de het CISSP examen. Daarbij is er veel ruimte voor interactie, herhaling en het behandelen van oefenexamens. Tevens bouw je een relevant netwerk op met mede security-professionals.

Onze CISSP voorbereidingstraining is de enige Nederlandstalige officiële opleiding van (ISC)2!

Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is internationaal één van de belangrijkste certificeringen in het vakgebied. Het volgen van deze intensieve informatiebeveiliging opleiding is de ideale voorbereiding op de internationaal erkende CISSP-certificering. Tijdens de opleiding komen de acht domeinen van CISSP Common Body of Knowledge (CBK) aan bod:

  • Security & Risk Management (Security, Risk, Compliance, Law, Regulations, Business Continuity)
  • Asset Security (Protecting Security of Assets)
  • Security Engineering (Engineering and Management of Security)
  • Communications & Network Security (Designing &Protecting Network Security)
  • Identity & Access Management (Controlling Access & Managing Identity)
  • Security Assessment & Testing (Designing, Performing, & Analyzing Security Testing)
  • Security Operations (Foundational Concepts, Investigations, Incident Management, Disaster Recovery)
  • Software Development Security (Understanding, Applying, & Enforcing Software Security)

Na deze training:

  • Ontvang je een certificaat van deelname aan de opleiding
  •  Kun je jouw CISSP-certificaat halen en mag je de CISSP-titel achter je naam voeren
  •  Ben je op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging
  • Begrijp je tot op een dieper niveau alles wat er komt kijken bij informatiebeveiliging
  • Heb je een relevant netwerk opgebouwd aan mede informatiebeveiliging-professionals

Let wel: het examen maakt geen onderdeel uit van de training. Deze kun je persoonlijk aanvragen via PearsonVUE en kun je op ieder geschikt moment afleggen. 

CISSP-titel 

Na het succesvol afronden van het CISSP information security-examen ontvang je een certificaat. Dit geeft recht op het voeren van de CISSP-titel achter je naam. Een professionaliseringskenmerk dat je herkenbaar maakt in de markt.

CISSP-examen

Het examen maakt geen onderdeel uit van de training. Je kunt het examen persoonlijk aanvragen via PearsonVUE. De examens zijn computer gebaseerd en worden dan ook het hele jaar door afgenomen.

Voor wie?

Deze opleiding is zeer geschikt voor security officers, security managers, security consultants, netwerk- en systeembeheerders en IT-architecten met vijf of meer jaren werkervaring in de informatiebeveiliging (in ten minste twee domein van het CBK). Met minimaal een hbo-diploma of een certificering uit de (ISC)² Credential List, heb je aan vier jaar werkervaring voldoende.

Heb je minder ervaring dan kan je na het behalen van het CISSP examen Associate van (ISC)2 worden. Vervolgens heb je 6 jaar de tijd om de benodigde werkervaring verder op te bouwen. Meer informatie daarover vind je op de (ISC)2-website.

Kennisoverdracht in de breedste zin

cibit academy, al 30 jaar een begrip in opleidingsland. Wij onderscheiden ons in de markt door een passie voor actieve kennisoverdracht. Actief, omdat we onze cursisten laten ervaren wat theorie in de praktijk betekent. Wij bieden een uitgebreid palet aan opleidingen voor business-, organisatievraagstukken en IT. Zowel met open inschrijving via cibit.nl als met (maatwerk) in-company opleidingen en -programma’s. 

Op basis van de marktontwikkelingen en input van onze ervaren docenten houden we ons  curriculum voortdurend up-to-date en aansprekend. We zijn er trots op dat we worden ervaren als een gerenommeerd opleidingsinstituut dat tegelijk als trendsetter uit de verf komt, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Op deze pijlers bouwen we door aan onze ambitie om DE opleider voor ‘thought leadership’ te zijn met opleidingen en leerpaden in vijf vakgebieden:

  • Agile & Scrum
  • Digital strategy
  • Change and Innovation
  • Business Intelligence
  • Security & Privacy
  • IT Architectuur
8,1
Gemiddeld cijfer voor Opleiding CISSP Information Security
Gebaseerd op 9 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Robert Landheer
9
Opleiding CISSP Information Security

"De opleiding heeft een goede inhoud. goed dat er elk uur een pauze is en een goede groepsgrootte. De docent geeft les in een goed tempo en heeft een goede achtergrondkennis. De lokatie is prima" - 05-09-2019 12:23

"De opleiding heeft een goede inhoud. goed dat er elk uur een pauze is en een goede groepsgrootte. De docent geeft les in een goed tempo en h… alles lezen - 05-09-2019 12:23

starstarstarstarstar_border
Martin Versluijs
8
Opleiding CISSP Information Security

"De CISSP information security training bij cibit academy in Bilrhoven wordt door goede docenten en op een prima locatie gegeven. Beide docenten zijn informeel, hebben een brede kennis en geven sprekende voorbeelden!" - 15-12-2018 11:43

"De CISSP information security training bij cibit academy in Bilrhoven wordt door goede docenten en op een prima locatie gegeven. Beide docen… alles lezen - 15-12-2018 11:43

starstarstarstarstar_border
Ben van Draanen
8
Opleiding CISSP Information Security

"In de opleiding is er veel interactie, veel praktijkvoorbeelden en voldoende pauzemomenten.Beide docenten zijn zeer ervaren, zeer toegankelijk en in staat vragen met praktijk voorbeelden te beantwoorden en te verduidelijken." - 15-12-2018 11:30

"In de opleiding is er veel interactie, veel praktijkvoorbeelden en voldoende pauzemomenten.Beide docenten zijn zeer ervaren, zeer toegankeli… alles lezen - 15-12-2018 11:30

starstarstarstarstar_border
Machiel Lagarde
8
Opleiding CISSP Information Security

"In de CISSP information security training bij cibit academy in Bilthoven is er heel veel aansluiting op de praktijk De docent heeft een goede kennis en geeft mooie handson voorbeelden" - 15-12-2018 11:20

"In de CISSP information security training bij cibit academy in Bilthoven is er heel veel aansluiting op de praktijk De docent heeft een goed… alles lezen - 15-12-2018 11:20

starstarstarstarstar_border
John Nijholt
8
Opleiding CISSP Information Security

"In de CISSP training van Cibit academy is het een sterk punt dat er een afwisseling is van leraren en ervaringen onderling. De docenten zijn duidelijk, hebben ervaring en staan open voor gesprekken" - 17-09-2018 13:13

"In de CISSP training van Cibit academy is het een sterk punt dat er een afwisseling is van leraren en ervaringen onderling. De docenten zijn… alles lezen - 17-09-2018 13:13

Thanh Lu
starstarstarstarstar_half
Thanh Lu
9
Opleiding CISSP Information Security

"De opleiding heeft voldoende theorie en praktijkvoorbeelden. De docenten hebben veel kennis en praktijkervaring,leggen de leerstof rustig en duidelijk uit en geven voldoende praktijkvoorbeelden.Belangrijk punt voor mij is dat de theorie wordt uitgelegd op flip over vellen." - 16-01-2018 08:30

"De opleiding heeft voldoende theorie en praktijkvoorbeelden. De docenten hebben veel kennis en praktijkervaring,leggen de leerstof rustig en… alles lezen - 16-01-2018 08:30

starstarstarstarstar_border
Francis Haring
8
Opleiding CISSP Information Security

"Sterke punten van de lesdag: Goede voorbeelden, heldere uitleg al was het einde door de tijd nogal krap. De docent was goed, zeer bekwaam en kon leuke voorbeelden geven. Lesruimte en maaltijden waren helemaal prima! " - 07-11-2017 13:39

"Sterke punten van de lesdag: Goede voorbeelden, heldere uitleg al was het einde door de tijd nogal krap. De docent was goed, zeer bekwaam en… alles lezen - 07-11-2017 13:39

Martin Hoogstad
starstarstarstarstar_border
Martin Hoogstad
Security Analist
8
Opleiding CISSP Information Security

"CIBIT academy CISSP training. Veel stof in beperkte tijd. Maar Michiel en Jacques vertelden enthousiast en met veel praktijkervaring. Er was genoeg tijd voor discussie en feedback. Een zeer positieve ervaring." - 29-05-2016 14:01

"CIBIT academy CISSP training. Veel stof in beperkte tijd. Maar Michiel en Jacques vertelden enthousiast en met veel praktijkervaring. Er was… alles lezen - 29-05-2016 14:01

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem (bekend bij Springest)
7,2
Opleiding CISSP Information Security

"CIBIT/DNV biedt ruimte voor de cursus van ISC2. De trainer heeft een zeer uitgebreide kennis en kan putten uit een rijke ervaring aan voorbeelden ter illustratie. Maar de case uit de syllabus komt niet voldoende aan de orde om uit de verf te komen. De cursus raakt alle punten van de CBK. Op verzoek kan de trainer diep op een punt in gaan. De tijd laat dat niet toe voor alle aandachtsgebieden. De cursus alleen is onvoldoende als voorbereiding op het examen. Wat mist is een training op voorbeeld examenvragen." - 09-07-2009 22:09

"CIBIT/DNV biedt ruimte voor de cursus van ISC2. De trainer heeft een zeer uitgebreide kennis en kan putten uit een rijke ervaring aan voorbe… alles lezen - 09-07-2009 22:09

Hieronder vind je de veelgestelde vragen van andere bezoekers. Als je ook een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Sluit je de opleiding CISSP Information Security af met een examen?"

Gevraagd door Tinus - 05-10-2019 09:34
Nee.Het examen maakt geen onderdeel uit van de opleiding CISSP Information Security. Je kunt het examen persoonlijk aanvragen via PearsonVUE. De examens zijn computer gebaseerd en worden dan ook het hele jaar door afgenomen.
Robin Oost
Beantwoord door Robin Oost (Springest adviseur)

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Cibit B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.