Investeer in jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling


Heb jij coaching nodig? Bekijk de test
Snel & Krachtig Bekijk het pakket
Diepgaand & Effectief Bekijk het pakket

Wat kan een coach voor jou betekenen?

Een coach helpt jou bij het verbeteren van prestaties en de kwaliteit van jouw leven. Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach jou ondersteunt bij het behalen van persoonlijke- en professionele doelen. Gingermood gelooft dat jouw ontwikkeling zorgt voor meer energie en motivatie, zowel op privé als op het werk. Duurzame ontwikkeling waar je de rest van je leven op voort kunt bouwen en profijt van hebt. Iedereen wordt een coach gegund.


Wie zijn wij?

“Ken jij nog een goede coach voor mij?” Met deze vraag is Gingermood in 2012 begonnen. Wij vinden dat iedereen die in ontwikkeling investeert, ook een echt goede coach of trainer verdient. Die ene coach die perfect bij je past. Als onafhankelijke partij zijn wij continue bezig een netwerk van de beste coaches en trainers van Nederland om ons heen te hebben. En hebben wij in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam een unieke matchingmethode ontwikkeld..

Wat doet Gingermood?

Een specialist die jou op het lijf geschreven is. Alle coaches uit het netwerk van Gingermood beschikken over de juiste kennis en kwalificaties. Een succesvol coachtraject valt of staat met de klik tussen de coach en de coachee. Hoe beter de match, hoe effectiever het traject. Samen met de Universiteit van Amsterdam hebben we een unieke methode ontwikkeld die jou matcht aan de juiste coach. Wij kijken verder dan het vraagstuk, en matchen ook op persoonlijkheid, waarden en voorkeuren.

Thema's

De inhoud van een coachtraject wordt geheel afgestemd op jouw behoefte. Dit bepaal je samen met jouw coach. Veel voorkomende thema’s zijn:

 • Persoonlijk Leiderschap
 • Loopbaan
 • Stress en Burn-Out
 • Balans werk-privé
 • Leiderschap
 • Zelfvertrouwen en motivatie

Aanvulling op Trainingen

De coach-trajecten zijn professioneel ingericht zodat deze ook een perfecte aanvulling (kunnen) zijn op een training. Hierbij gaat de volle aandacht naar jou als persoon en het individuele ontwikkelproces. De combinatie tussen een training en individuele coaching wordt aanbevolen zodat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling goed op elkaar aansluiten, zodat jij maximaal profijt hebt.

Bekijk de producten van Gingermood

Article edukans wide

86.638 ervaringen

Voor elke ingevulde ervaring doneert Springest €1 aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken:

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 74.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 86.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!