Agile Scrum Foundation (ASF)

Niveau
Tijdsduur
Logo van CVA Informatica Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 CVA Informatica Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Roermond, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De doelstelling van deze cursus is: het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van de Agile-werkwijze, de belangrijkste Agile-methodieken en best-practices (SCRUM) en in de verschillen met de watervalbenadering. De cursus is bestemd voor iedereen die in een omgeving werkt waar flexibel en klantgericht werken centraal staat. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.De volgende onderwerpen komen gedurende deze cursus aan bod: De 4 uitgangspunten van het Agile Manifesto. De 12 principes van de Agile-werkwijze. De kenmerken van de belangrijkste Agile-methodes. De verschillen tussen de Agile-werkwijze en de traditionele benadering. De toegevoegde waarde van de Agile ma…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile / Scrum Foundation, Scrum, Scrum Product Owner, Agile (algemeen) en Scrum Master.

De doelstelling van deze cursus is: het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van de Agile-werkwijze, de belangrijkste Agile-methodieken en best-practices (SCRUM) en in de verschillen met de watervalbenadering. De cursus is bestemd voor iedereen die in een omgeving werkt waar flexibel en klantgericht werken centraal staat. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist.De volgende onderwerpen komen gedurende deze cursus aan bod: De 4 uitgangspunten van het Agile Manifesto. De 12 principes van de Agile-werkwijze. De kenmerken van de belangrijkste Agile-methodes. De verschillen tussen de Agile-werkwijze en de traditionele benadering. De toegevoegde waarde van de Agile manier van werken. De belangrijkste Agile best-practices. De belangrijkste rollen, producten en deliverables in een Agile project. SCRUM Practices en SCRUM Planning. Zelfsturing, resultaat- en klantgerichtheid, geven van feedback en het nemen van verantwoordelijkheid. Specificeren, prioriteren, ontwerpen en plannen volgens Agile. Het op een Agile manier schatten van taken en het maken van een planning. Managen van onzekerheid, verstoringen en wijzigingen in een Agile project. Geven en afhandelen van feedback in een Agile-omgeving. Het monitoren van SCRUM projecten. Advanced SCRUM concepten als Scrum of Scrums.

Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, individueel als online vanuit ons virtuele klaslokaal worden verzorgd. Ook alle examens kunnen op locatie, bij ons of online worden afgenomen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CVA Informatica Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.