De Communicatietrainer

Adres:

Nijverheidsweg Noord 60-1
3812 PMAmersfoort

Beschrijving

De Communicatietrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle communicatietrainers vormen samen De Communicatietrainer. Initiatiefnemers zijn Michelle Boughton-Smith en Miranda Bensing.

Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort, werkt nauw samen met De Taaltrainer. 

De Communicatietrainer bestaat uit 17 trainers ‘in het veld’ en …

Lees de volledige beschrijving

De Communicatietrainer is een vernieuwende formule met tientallen jaren ervaring: een groep zelfstandige, zeer ervaren en succesvolle communicatietrainers vormen samen De Communicatietrainer. Initiatiefnemers zijn Michelle Boughton-Smith en Miranda Bensing.

Het bedrijf, gevestigd in Amersfoort, werkt nauw samen met De Taaltrainer. 

De Communicatietrainer bestaat uit 17 trainers ‘in het veld’ en een klein en betrokken team op kantoor. Alleen de meest succesvolle en creatieve trainers voelen zich thuis bij De Communicatietrainer. We beloven (en doen) namelijk nogal wat: maatwerktrainingen helemaal toegespitst op uw bedrijf en leervraag, in de meest uiteenlopende communicatiedisciplines, in meerdere talen. 

De trainingen op deze site dienen puur ter inspiratie. Alle mogelijke combinaties of variaties zijn wat ons betreft mogelijk en vaak ook gewenst. We gaan graag in gesprek om samen te ontdekken welk traject het beste past. 

Mondelinge en schriftelijke communicatie, persoonlijke effectiviteit, sales, social media, management en samenwerken en interculturele communicatie zijn de velden waarover onze trainers zich uiterst geroutineerd bewegen.  

Onze samenwerking met De Taaltrainer levert een jarenlange ervaring met communicatietrainingen in verschillende handelstalen op. We zijn als enige in Nederland in staat om ons gehele aanbod in minimaal 2, maar vaak ook 4 of 5 talen aan te bieden! En dan komt er geen trainer ‘die best wel aardig Engels spreekt’, maar een trainer die de voertaal van de training op moedertaalniveau beheerst. 

Waarom kiezen voor De Communicatietrainer?

 • De beste communicatietrainers van Nederland werken samen onder één vlag
 • Alle trainingen zijn in het Nederlands, Engels en Duits beschikbaar en op aanvraag ook in andere talen (Frans, Spaans, Chinees enz.)
 • De trainers onderhouden zelf de inhoudelijke en organisatorische contacten met hun deelnemers en opdrachtgevers. We houden van korte, duidelijke en snelle lijnen.
 • Een klein en betrokken team (Marlies Wijtzes, Maaike de Nobel en Miranda Bensing) zorgt op kantoor voor de nodige ondersteuning. Iedere opdrachtgever krijgt een eigen accountcoördinator. 
 • Uit evaluaties en onderzoek blijkt steeds weer: de kwaliteit van de trainer maakt voor 85 tot 90 % het succes van een training uit. Daarom verdienen De Communicatietrainers 20 tot 30 % meer dan bij ‘traditionele’ communicatiebureaus. 
 • We investeren vooral in kwaliteit en in duurzame relaties. We investeren minder of niet in gebouwen, brochures of reclamecampagnes. Resultaat: een training kost bij De Communicatietrainer 20 tot 40 % minder dan bij andere, gelijkwaardige bureaus. 
 • Samen hebben de trainers van De Communicatietrainer bij praktisch alle grote en minder grote bedrijven en overheden in Nederland gewerkt. Individuele referenties zijn op verzoek beschikbaar of te bekijken via de LinkedIn profielen van de trainers. 

Ervaring met De Communicatietrainer?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij De Communicatietrainer? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!