BCS Requirements Engineering

Niveau
Tijdsduur
Logo van Devoteam Nederland B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 Devoteam Nederland B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 17 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Enter to learn, leave to achieve!

Requirements Engineering
De Requirements Engineering cursus biedt een reeks belangrijke technieken voor het ontdekken, analyseren en documenteren van business en systeem requirements en plaatst deze in het kader van ons eigen Devoteam Requirements Approach (DRA). De nadruk van de cursus ligt op de praktijk. Daarom zorgen we dat deelnemers veel 'hands on' ervaring van daadwerkelijk gebruik van de technieken kunnen krijgen door middel van een realistische case study. Deze cursus wordt door een uitgebreide syllabus ondersteund. Het biedt ook een waardevol naslagwerk voor de deelnemers om te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.  Devoteam is een International Institute of Business Analysis …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Enter to learn, leave to achieve!

Requirements Engineering
De Requirements Engineering cursus biedt een reeks belangrijke technieken voor het ontdekken, analyseren en documenteren van business en systeem requirements en plaatst deze in het kader van ons eigen Devoteam Requirements Approach (DRA). De nadruk van de cursus ligt op de praktijk. Daarom zorgen we dat deelnemers veel 'hands on' ervaring van daadwerkelijk gebruik van de technieken kunnen krijgen door middel van een realistische case study. Deze cursus wordt door een uitgebreide syllabus ondersteund. Het biedt ook een waardevol naslagwerk voor de deelnemers om te gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden.  Devoteam is een International Institute of Business Analysis (IIBA) Endorsed Education Provider. Dit betekent dat deze cursus is in lijn is met het IIBA BABoK versie 2.0. 


BCS Kwalificaties
Deze cursus bereidt de deelnemers voor op een uur durend, open boek, examen. Dit examen leidt tot het certificaat in Requirements Engineering aangeboden door BCS (vroeger ISEB). Dit certificaat is een core module voor het BCS Business Analysis diploma.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.