Communicatie en Interactie

Type product
Tijdsduur
Logo van Dissel Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 Dissel Development heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Continu bent u in gesprek. Met uw collega, met uw medewerker, met de klant of met de baas. Hoe gaat u goed voorbereid een gesprek in en hoe behaalt u het beste resultaat. Leer lichaamstaal te lezen en ontdek wat uw gesprekspartner eigenlijk wil zeggen. Leer hoe u een gesprek kunt opbouwen en uw gesprekspartner mee kunt voeren naar het resultaat dat u voor ogen heeft. Tijdens de cursus wordt er op verschillende gesprekken, zoals een beoordelingsgesprek, een slecht nieuwsgesprek en een verkoopgesprek, ingegaan.Daarbij is de vraag wie uw gespreksparner is leidend, wat vindt hij of zij belangrijk, waarop wordt positief gereageerd en wat leidt tot frustratie? Deze training leert het u toepassen i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Effectief communiceren, Gesprekstechnieken, Communicatievaardigheden, Communiceren en Mondelinge communicatie.

Continu bent u in gesprek. Met uw collega, met uw medewerker, met de klant of met de baas. Hoe gaat u goed voorbereid een gesprek in en hoe behaalt u het beste resultaat. Leer lichaamstaal te lezen en ontdek wat uw gesprekspartner eigenlijk wil zeggen. Leer hoe u een gesprek kunt opbouwen en uw gesprekspartner mee kunt voeren naar het resultaat dat u voor ogen heeft. Tijdens de cursus wordt er op verschillende gesprekken, zoals een beoordelingsgesprek, een slecht nieuwsgesprek en een verkoopgesprek, ingegaan.Daarbij is de vraag wie uw gespreksparner is leidend, wat vindt hij of zij belangrijk, waarop wordt positief gereageerd en wat leidt tot frustratie? Deze training leert het u toepassen in alledaagse gesprekssituaties.

Bestemd voor

teamleiders, afdelingmanagers, inkopers, stafmedewerkers, directies

MaterialenLesmateriaalwerkboek en communicatie wijzer.We maken gebruik van de interactieve communicatiewijzer die u leert om te gaan met verschillende typen mensen
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.