ExplainiT

Logo van ExplainiT
Adres:

John Maynard Keynesstraat 351
7559SV Hengelo

Telefoon 074 - 2470175Laat telefoonnummer zien

Overzicht

Ervaringen (407)

10 Dambeer
“Perfecte training op maat gehad. Ik zou deze training iedereen aanbevelen. Veel geleerd in 1 dag en ben nu klaar om zelf aan de slag te gaan. Expla...”

 

ExplainiT is een organisatie die zich richt op training en consultancy van management, communicatie en ICT vaardigheden. Wij kunnen meer dan 1500 organisaties in heel Nederland als onze klant beschouwen. Samen met deze klanten werken wij aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en organisatieontwikkeling. De kwaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van zijn medewerkers. Het …

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

ExplainiT is een organisatie die zich richt op training en consultancy van management, communicatie en ICT vaardigheden. Wij kunnen meer dan 1500 organisaties in heel Nederland als onze klant beschouwen. Samen met deze klanten werken wij aan persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en organisatieontwikkeling. De kwaliteit van organisaties wordt bepaald door de kwaliteit van zijn medewerkers. Het investeren in mensen zal zich daarom altijd lonen.

Onze jarenlange ervaring met het trainen van vaardigheden en het uitvoeren van projecten bij klanten, heeft ons geleerd dat het naast verwerven van de noodzakelijke skills op verschillende competentiegebieden in toenemende mate gaat om toepassing en integratie.
De productiviteit van een individu en teams zijn steeds belangrijker voor het bestaansrecht van organisaties. In de huidige tijd met onomkeerbare trends als globalisering en automatisering is doelgerichtheid en doelmatig werken basisvoorwaarde om te overleven.


ExplainiT is een dienstverlener met een praktijkgerichte inslag. Wij zullen niet de koers van uw organisatie bepalen, dat doet uzelf. Wel kunnen wij een pragmatische partner zijn om medewerkers, teams en uzelf díe vaardigheden aan te leren, die nodig zijn om targets te realiseren.
Onze trainers/coaches hebben naast hun theoretische en didactische ervaring ook veel praktijkervaring, doordat zij veelvuldig als consultant bij onze klanten worden ingezet.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor ExplainiT (Deel je ervaring)

8,4Gebaseerd op 407 ervaringen van 63 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van ExplainiT

Training AdWords

Training AdWords

Logo van ExplainiT

Perfecte training op maat gehad. Ik zou deze training iedereen aanbevelen. Veel geleerd in 1 dag en ben nu klaar om zelf aan de slag te gaan. ExplainiT is een aanrader.Perfecte training op maat gehad. Ik zou deze training iedereen aanbevelen. Veel geleerd in 1 dag en ben nu klaar om zelf aan de slag te gaan…

Training Outlook

Training Outlook

Logo van ExplainiT

Het onderwerp is erg breed om in één dag te beheersen. Het onderwerp is erg breed om in één dag te beheersen. Het onderwerp is erg breed om in één dag te beheersen. Het onderwerp is erg breed om in één dag te beheersen.

Google AdWords

Google AdWords

Logo van ExplainiT

De training werd gegeven door een bevlogen, betrokken trainer. Persoonlijk vond ik dit erg fijn. De trainer beheerste de stof uitstekend en kon mijn vragen uitstekend beantwoorden. De training werd gegeven door een bevlogen, betrokken trainer. Persoonlijk vond ik dit erg fijn. De trainer beheerste de stof uitstekend en …

Google Analytics

Google Analytics

Logo van ExplainiT

Interessante training, ondanks de soms complexe stof. Maar 1 dag is zeker te kort voor dit onderwerp.Interessante training, ondanks de soms complexe stof. Maar 1 dag is zeker te kort voor dit onderwerp.

Training OR raad

Training OR raad

Logo van ExplainiT

Tijdens de training was er een goede interactie. De tweede dag is er goed ingespeeld op de feedback van de eerste dag. Tijdens de training was er een goede interactie. De tweede dag is er goed ingespeeld op de feedback van de eerste dag.

Klantgericht mailen

Klantgericht mailen

Logo van ExplainiT

De manier van training geven door Sarah spreekt mij zeer aan. Effectief en tijd voor een 'uitstapje'!De manier van training geven door Sarah spreekt mij zeer aan. Effectief en tijd voor een 'uitstapje'!

Microsoft Office 2010 migratie

Microsoft Office 2010 migratie

Logo van ExplainiT

Ik was eerst wat sceptisch over deze training maar ik ben totaal omgeslagen. De training was uitstekend en zeer informatief. Ik was eerst wat sceptisch over deze training maar ik ben totaal omgeslagen. De training was uitstekend en zeer informatief.

Microsoft Excel basis

Microsoft Excel basis

Logo van ExplainiT

Dit was voor mij een prima training. Zou alleen nog wel iets meer tijd willen hebben om te kunnen oefenen.Dit was voor mij een prima training. Zou alleen nog wel iets meer tijd willen hebben om te kunnen oefenen.

Microsoft Excel vervolg

Microsoft Excel vervolg

Logo van ExplainiT

Mijn voorkennis was misschien wat veel, maar dat wist ik vooraf. Alsnog meerdere nieuwe onderwerpen geleerd en over bekende onderwerpen toch nieuwe tips & tricks!Mijn voorkennis was misschien wat veel, maar dat wist ik vooraf. Alsnog meerdere nieuwe onderwerpen geleerd en over bekende onderwerpen toch…

Assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining

Logo van ExplainiT

De training Assertief optreden was een uitstekende training. De trainster was een prettig persoon met veel kennis en heeft deze op een juiste manier overgebracht.De training Assertief optreden was een uitstekende training. De trainster was een prettig persoon met veel kennis en heeft deze op een juist…

Creatief in communicatie

Creatief in communicatie

Logo van ExplainiT

Ik heb de training als zeer prettig ervaren, omdat we meer de 'diepte'in konden door de 1 op 1 sessie. Ik heb de training als zeer prettig ervaren, omdat we meer de 'diepte'in konden door de 1 op 1 sessie.

Lastige gesprekken voeren

Lastige gesprekken voeren

Logo van ExplainiT

Ik heb de training als positief ervaren, goede trainer, dit gaat zeker een vervolg krijgen. Periodiek een training on the job.Ik heb de training als positief ervaren, goede trainer, dit gaat zeker een vervolg krijgen. Periodiek een training on the job.

Telefonische verkoop & acquisitie

Telefonische verkoop & acquisitie

Logo van ExplainiT

Training een-op-een in een dag gevolgd. Prima op maat en duidelijke handvatten waarmee ik daadwerkelijk aan de gang kan.Training een-op-een in een dag gevolgd. Prima op maat en duidelijke handvatten waarmee ik daadwerkelijk aan de gang kan.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Logo van ExplainiT

De training op locatie van ExplainiT van een halve dag vond ik een zeer interessante training. Veel geleerd!De training op locatie van ExplainiT van een halve dag vond ik een zeer interessante training. Veel geleerd!

Presenteren

Presenteren

Logo van ExplainiT

De training Presentatievaardigheden was heel erg leerzaam. De gelegenheid tot het stellen van vragen en het oefenen was erg goed. De training Presentatievaardigheden was heel erg leerzaam. De gelegenheid tot het stellen van vragen en het oefenen was erg goed.

Prezi

Prezi

Logo van ExplainiT

Ik vond het een nuttige training, alles werd in een goed tempo en (meestal) duidelijk uitgelegd. Als er onduidelijkheden waren, was er gelegenheid tot vragen. Heel soms was er even onduidelijkheid, ook bij de trainer. Bij het individueel oefenen ging er dan even iets mis doordat ik bijvoorbeeld een plaatje verkeerd had ingevoegd. De trainer wist dit dan wel goed op te lossen/ te herstellen voor mij, maar de oorzaak was niet duidelijk. Dus ik wist dan niet waardoor het verkeerd ging.Ik vond het een nuttige training, alles werd in een goed tempo en (meestal) duidelijk uitgelegd. Als er onduidelijkheden waren, was er geleg…

Notuleren op de laptop

Notuleren op de laptop

Logo van ExplainiT

Door een kleine groep kan er veel persoonlijke aandacht geschonken worden wat ik als erg prettig heb ervaren.Door een kleine groep kan er veel persoonlijke aandacht geschonken worden wat ik als erg prettig heb ervaren.

Social Media

Social Media

Logo van ExplainiT

De training is een prima basis om medewerkers kennis te laten maken met Social Media. Er werd leuk en inspirerend gepresenteerd.De training is een prima basis om medewerkers kennis te laten maken met Social Media. Er werd leuk en inspirerend gepresenteerd.

Schriftelijk rapporteren

Schriftelijk rapporteren

Logo van ExplainiT

Heb weer van alles geleerd en veel kennis opgedaan, een aanrader als je schrijft voor je werk! Even terug naar de basis van de Nederlandse taal, daardoor nieuwe inzichten gekregen.Heb weer van alles geleerd en veel kennis opgedaan, een aanrader als je schrijft voor je werk! Even terug naar de basis van de Nederlandse t…

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Logo van ExplainiT

Erg tevreden n.a.v. de 2-daagse training op locatie.
Inhoudelijk erg interssant, goede en tactvolle trainster.
Erg tevreden n.a.v. de 2-daagse training op locatie.
Inhoudelijk erg interssant, goede en tactvolle trainster.

Microsoft Word vervolg

Microsoft Word vervolg

Logo van ExplainiT

De training was goed georganiseerd. Er is voor mij voldoende stof behandeld tijdens deze 1 daagse training. De manier van lesgeven vond ik erg prettig. De training was goed georganiseerd. Er is voor mij voldoende stof behandeld tijdens deze 1 daagse training. De manier van lesgeven vond ik e…

Microsoft Project

Microsoft Project

Logo van ExplainiT

Het was een prima update op datgene wat ik al wist in het programma. Daarnaast ook weer een aantal nieuwe dingen geleerdHet was een prima update op datgene wat ik al wist in het programma. Daarnaast ook weer een aantal nieuwe dingen geleerd

ITIL V3 Foundation

ITIL V3 Foundation

Logo van ExplainiT

Na het volgen van de 3-daagse open training bij ExplainiT heb ik ook het exmanen met succes afgerond.
Na het volgen van de 3-daagse open training bij ExplainiT heb ik ook het exmanen met succes afgerond.

Notuleren

Notuleren

Logo van ExplainiT

Veel geleerd, goed uitgelegd. Hoop dat het effecten geeft. Manier van trainen was goed dus daar kan het niet aan liggen.Veel geleerd, goed uitgelegd. Hoop dat het effecten geeft. Manier van trainen was goed dus daar kan het niet aan liggen.

Microsoft Access vervolg

Microsoft Access vervolg

Logo van ExplainiT

Op 12 november heb ik de training 1 op 1 gevolgd. De manier van lesgeven en uitleg van de trainer was uitstekend. Het was precies waar ik naar op zoek was. Op 12 november heb ik de training 1 op 1 gevolgd. De manier van lesgeven en uitleg van de trainer was uitstekend. Het was precies waar ik na…

Zakelijk corresponderen

Zakelijk corresponderen

Logo van ExplainiT

Ik heb deelgenomen aan een in-company training Zakelijk Nederlands van 2 losse dagdelen.
Naast een prettige training ook een frisse, creatieve en prettige docent.
Ik heb deelgenomen aan een in-company training Zakelijk Nederlands van 2 losse dagdelen.
Naast een prettige training ook een frisse, creati…

Nieuwe spelling

Nieuwe spelling

Logo van ExplainiT

Ik had graag een wat uitegebreidere training gekregen. Ik hou mij aanbevolen voor een vervolg cursus!Ik had graag een wat uitegebreidere training gekregen. Ik hou mij aanbevolen voor een vervolg cursus!

Ipad Training

Ipad Training

Logo van ExplainiT

Omdat wij zakelijk met de Ipad werken bij de gemeente Dinkelland hebben wij van ExplainiT een een-op-een training gekregen.
De training was in 1 woord super. Ik heb veel geleerd, ondanks dat ik al veel van de Ipad wist, kon de docent mij nog meer dingen laten zien en vooral tips en trucks leren.
Erg goede docent van ExplainiT. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Omdat wij zakelijk met de Ipad werken bij de gemeente Dinkelland hebben wij van ExplainiT een een-op-een training gekregen.
De training was…

Omgaan met agressie

Omgaan met agressie

Logo van ExplainiT

Het was een fijne en leerzame training. Was fijn om te ervaren dat elkaars en je eigen veiligheid moet denken!Het was een fijne en leerzame training. Was fijn om te ervaren dat elkaars en je eigen veiligheid moet denken!

Effectief samenwerken

Effectief samenwerken

Logo van ExplainiT

De training Effectief samenwerken heeft mij in korte tijd verrassend veel meer opgeleverd dan verwacht !De training Effectief samenwerken heeft mij in korte tijd verrassend veel meer opgeleverd dan verwacht !

Correct Nederlands

Correct Nederlands

Logo van ExplainiT

De training Correct Nederlands was leerzaam en leuk. De manier van lesgeven was uitstekend. Het tempo van de training was goed. De training Correct Nederlands was leerzaam en leuk. De manier van lesgeven was uitstekend. Het tempo van de training was goed.

Time Management

Time Management

Logo van ExplainiT

Leuke, interessante training. Kon de aandacht er goed bij houden. De stof is goed toepasbaar in de praktijk. Leuke, interessante training. Kon de aandacht er goed bij houden. De stof is goed toepasbaar in de praktijk.

Programmeren in Visual Basic for Applications

Programmeren in Visual Basic for Applications

Logo van ExplainiT

De training sluit heel goed aan naar wat ik zoek. Erg prettige manier van lesgeven en de docent begreep heel goed wat ik nodig. Erg prettig!De training sluit heel goed aan naar wat ik zoek. Erg prettige manier van lesgeven en de docent begreep heel goed wat ik nodig. Erg prettig!

Microsoft Word basis

Microsoft Word basis

Logo van ExplainiT

Heel erg duidelijk, fijne docent om naar te luisteren. Alles was perfect geregeld. Excel is is voor de toekomst. Ik ben zeer tevereden over ExplainiTHeel erg duidelijk, fijne docent om naar te luisteren. Alles was perfect geregeld. Excel is is voor de toekomst. Ik ben zeer tevereden over …

SharePoint Content Management

SharePoint Content Management

Logo van ExplainiT

Ik vond de training goed aanluiten op de kennis die ik heb van SharePoint. De manier van lesgeven en de mogelijkheid tot vragenstellen was perfect. Ik vond de training goed aanluiten op de kennis die ik heb van SharePoint. De manier van lesgeven en de mogelijkheid tot vragenstellen was p…

Microsoft Office - Powerpoint

Microsoft Office - Powerpoint

Logo van ExplainiT

De trainer van ExplainiT gaat heel goed in op de vragen en problemen vanuit de groep. Hierdoor wordt de Powerpointtraining geen standaard verhaal, maar echt maatwerk en toegesneden op je eigen werksituatie. Heel veel van opgestoken en direct toepasbaar, top! De trainer van ExplainiT gaat heel goed in op de vragen en problemen vanuit de groep. Hierdoor wordt de Powerpointtraining geen standaard ve…

Gespreksvaardigheden

Gespreksvaardigheden

Logo van ExplainiT

De trainster was TOP. Een heldere training, door de kleine groep veel ruimte voor persoonlijke input/casussen. Heel leerzam, goede handvaten gekregen voor het voeren van toekomstige gesprekken.De trainster was TOP. Een heldere training, door de kleine groep veel ruimte voor persoonlijke input/casussen. Heel leerzam, goede handvaten…

Omgaan met feedback

Omgaan met feedback

Logo van ExplainiT

een geweldige ervaring ; er worden heel veel "handvaten "aangereikt die je kunt gebruiken; De lerares, Corina Kopstein mag een compliment gegeven worden, net als explainit een geweldige ervaring ; er worden heel veel "handvaten "aangereikt die je kunt gebruiken; De lerares, Corina Kopstein mag een compliment ge…

Microsoft Visio

Microsoft Visio

Logo van ExplainiT

De training sluit precies aan naar wat ik wilde leren. De kennis en praktijkopdrachten heeft de trainster mij goed en duidelijk laten zien. De training sluit precies aan naar wat ik wilde leren. De kennis en praktijkopdrachten heeft de trainster mij goed en duidelijk laten zien.

Burgergericht schrijven

Burgergericht schrijven

Logo van ExplainiT

De training is voor iedereen heel herkenbaar; er wordt erg benadrukt om als burger de brieven van de overheid te lezen. Mede hierdoor heb je snel in de gaten dat de huidige stijl niet meer goed is.De training is voor iedereen heel herkenbaar; er wordt erg benadrukt om als burger de brieven van de overheid te lezen. Mede hierdoor heb j…

Social Media voor werving en selectie

Social Media voor werving en selectie

Logo van ExplainiT

Inhoud: praktisch. Doordat ik een 1-op-1-training had, was het ook heel persoonlijk (hoe verbeter ik mijn profiel, hoe scherm ik bepaalde zaken af, etc.)
Nivau: goed. De docent tastte dit eerst goed af, zodat hij bepaalde slides over kon slaan en andere juist weer extra belichten.
Docent: goed. Ervaring op zowel op het gebied van social media als werving en selectie.
Locatie: goed bereikbaar. Enig nadeel: rumoerig door spelende kinderen.
Organisatie: rommelig. Duurde erg lang voordat exacte locatie bekend was. Op de locatie zelf was geen evaluatieformulier en aanvullende zaken.
Inhoud: praktisch. Doordat ik een 1-op-1-training had, was het ook heel persoonlijk (hoe verbeter ik mijn profiel, hoe scherm ik bepaalde za…

Communicatieve vaardigheden

Communicatieve vaardigheden

Logo van ExplainiT

De cursus heb ik ervaren als zeer waardevol, Ik gebruik het nu al.

De mensen zeggen dat ze mij nu beter begrijpen, niet meer het uitgebreide, waardoor mijn verhaal wazig werd. Maar recht op het doel af.

Zelf probeer ik beter te luisteren naar wat de andere mensen zeggen,dat is moeilijk (want ik heb zelf zoveel te zeggen), maar er zijn vorderingen

Zo zijn er nog meer dingen die mij helpen om duidelijk te communiceren, en te blijven communiceren.Dit heb ik toch maar te danken aan de cursus die ik gevolgd heb, en niet te vergeten Iris (onze cursus leidster). Een woord

Vakvrouw

Met deze ervaring ben ik dus ook naar mijn werkgever gegaan, en heb hem duidelijk gemaakt

Met explanit Kun je zaken doen. Want daar leer wat.

De cursus heb ik ervaren als zeer waardevol, Ik gebruik het nu al.

De mensen zeggen dat ze mij nu beter begrijpen, niet meer het uitgebreide…

SharePoint Site Management

SharePoint Site Management

Logo van ExplainiT

Er was tijdens de training voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen m.b.t. specifieke bedrijfssituaties.Er was tijdens de training voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen m.b.t. specifieke bedrijfssituaties.

Haal alles uit LinkedIn

Haal alles uit LinkedIn

Logo van ExplainiT

Een leuke, actieve en praktische training. Ik heb veel kunnen leren van de trainer en zaken direct toe kunnen passen in de praktijk. Met deze training krijg je op een leuke manier inzicht in het fenomeen LinkedIn.Een leuke, actieve en praktische training. Ik heb veel kunnen leren van de trainer en zaken direct toe kunnen passen in de praktijk. Met dez…

Functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek

Functioneringsgesprek en beoordelingsgesprek

Logo van ExplainiT

Duidelijke uitleg en doelgericht op onze situatie , we konden niet alles behandelen daar de gespeelde cases iets uitliepen . Ook deze casus waren toegesptst op onze bracheDuidelijke uitleg en doelgericht op onze situatie , we konden niet alles behandelen daar de gespeelde cases iets uitliepen . Ook deze casus …

Wervende teksten schrijven

Wervende teksten schrijven

Logo van ExplainiT

Ik heb enorm veel geleerd van deze praktische training. Aangezien het een 1 op 1 training was, kon ik al mijn persoonlijke punten en vragen aan bod laten komen. Erg prettig en erg leerzaam! Ik heb enorm veel geleerd van deze praktische training. Aangezien het een 1 op 1 training was, kon ik al mijn persoonlijke punten en vragen …

SharePoint Designer

SharePoint Designer

Logo van ExplainiT

Een docent met meer dan voldoende kennis van de stof. De duidelijke wil om je iets te leren en je te helpen. Ook bij betrekken van hedendaagse situaties.
Prettige training! Goede lokatie!
Een docent met meer dan voldoende kennis van de stof. De duidelijke wil om je iets te leren en je te helpen. Ook bij betrekken van hedendaag…

Zakelijk Duits

Zakelijk Duits

Logo van ExplainiT

Ik heb een goede ervaring met de training "zakelijk Duits" van ExplainIT. Het grootste voordeel is dat de training in-huis gegeven wordt en specifiek afgestemd is op de wensen van de deelnemers. De training was volledig afgestemd op onze onderneming en branche, daarnaast werden er real-life situaties nagebootst die wij één op één toe kunnen passen tijdens onze werkzaamheden. Een voorbeeld is een productpresentatie en een bedrijfsrondleiding in het Duits.


Ik heb een goede ervaring met de training "zakelijk Duits" van ExplainIT. Het grootste voordeel is dat de training in-huis gegeven wordt en …

Microsoft Office 2007 migratie

Microsoft Office 2007 migratie

Logo van ExplainiT

Prima cursus met goed naslagwerk. Met name de zeer heldere en plezierige manier van doceren is mij goed bevallen.
Het is een aanrader bij de installatie van nieuwe pakketten op de PC.
Prima cursus met goed naslagwerk. Met name de zeer heldere en plezierige manier van doceren is mij goed bevallen.
Het is een aanrader bij…

Account Management

Account Management

Logo van ExplainiT

Goede training. Een aanrader als je projectmanagement wilt toepassen in je omgeving! Veel informatie over hoe je structuur aanbrengt in je dagelijkse werken.Goede training. Een aanrader als je projectmanagement wilt toepassen in je omgeving! Veel informatie over hoe je structuur aanbrengt in je d…

Zakelijk Engels

Zakelijk Engels

Logo van ExplainiT

Leuke en leerzame cursus. Wordt in kleine groepen gegeven, wat erg prettig is. Goede docent en doet het op een leuke manier.Leuke en leerzame cursus. Wordt in kleine groepen gegeven, wat erg prettig is. Goede docent en doet het op een leuke manier.

PRINCE2 ® Foundation

PRINCE2 ® Foundation

Logo van ExplainiT

De training voldeed aan mijn verwachtingen en geeft veel duidelijkheid over het managen van projecten met prince2. Met name waar de verantwoordelijkheden voor alle projectleden liggen.De training voldeed aan mijn verwachtingen en geeft veel duidelijkheid over het managen van projecten met prince2. Met name waar de verantwo…

Microsoft Access basis

Microsoft Access basis

Logo van ExplainiT

De cursussen werden duidelijk uitgelegd met logische voorbeelden. In stappen per onderdeel zelf oefenen d.m.v opdrachten. De leraar liep daarbij rond om te kijken of het lukte en zonodig aanwijzingen geven. Geen vraag was te gek of te veel. Echt een aanrader.
De cursussen werden duidelijk uitgelegd met logische voorbeelden. In stappen per onderdeel zelf oefenen d.m.v opdrachten. De leraar liep daa…

Omgaan met moeilijke mensen

Omgaan met moeilijke mensen

Logo van ExplainiT

Zeer intensieve training. Ik kan deze iedereen aanbevelen.
Ik heb deze training alleen gevolgd. Dat heeft voor- en nadelen. Voordeel: je kunt het helemaal toespitsen op je eigen situtatie. Nadeel: geen rustpunten op de dag en in een groep leer je ook veel van elkaar.
Zeer intensieve training. Ik kan deze iedereen aanbevelen.
Ik heb deze training alleen gevolgd. Dat heeft voor- en nadelen. Voordeel: je k…

Projectmanagement

Projectmanagement

Logo van ExplainiT

1-op-1 training was heel goed. Ging helemaal in op mijn vragen, wensen en behoeftes rondom projectmanagement en train-de-trainer principes.1-op-1 training was heel goed. Ging helemaal in op mijn vragen, wensen en behoeftes rondom projectmanagement en train-de-trainer principes.

Schrijven van beleidsnota's

Schrijven van beleidsnota's

Logo van ExplainiT

De locatie was niet makkelijk te vinden. Het is wellicht handig om in de uitnodiging aan te geven dat deelnemers een uit rijkaart krijgen voor de parkeerplaats.

De locatie was niet makkelijk te vinden. Het is wellicht handig om in de uitnodiging aan te geven dat deelnemers een uit rijkaart krijgen vo…

Commerciële binnendienst

Commerciële binnendienst

Logo van ExplainiT

Aantal deelnemers aan deze cursus was 2 personen (van hetzelfde bedrijf) en toch ging de cursus door. Voordeel was dat we het op onze eigen werkzaamheden konden betrekken.Aantal deelnemers aan deze cursus was 2 personen (van hetzelfde bedrijf) en toch ging de cursus door. Voordeel was dat we het op onze eigen …

Zakelijk Frans

Zakelijk Frans

Logo van ExplainiT

De lessen waren prettig en goed te volgen. Wel heel erg vermoeiend, maar ik ben er heel veel wijzer van geworden!De lessen waren prettig en goed te volgen. Wel heel erg vermoeiend, maar ik ben er heel veel wijzer van geworden!

Leidinggeven basis

Leidinggeven basis

Logo van ExplainiT

Ondanks dar er maar 2 cursisten waren,heb ik erg veel gehad aan de training en vooral de ervaringen die gedeeld werden.
Tevens heb ik de volle gelegenheid gehad om situaties door te nemen en vragen te stellen.
Ondanks dar er maar 2 cursisten waren,heb ik erg veel gehad aan de training en vooral de ervaringen die gedeeld werden.
Tevens heb ik de voll…

Schrijven voor internet en intranet

Schrijven voor internet en intranet

Logo van ExplainiT

Ik heb de training als prettig ervaren. Ik kreeg goede tips voor het schrijven. Goede uitleg en kreeg genoeg kans om vragen te stellen of met voorbeelden te komen die werden behandeld. Ik heb de training als prettig ervaren. Ik kreeg goede tips voor het schrijven. Goede uitleg en kreeg genoeg kans om vragen te stellen of me…

Klantgericht telefoneren

Klantgericht telefoneren

Logo van ExplainiT

Ook als je niet telefoneert heb je veel aan deze training, omdat je ook over mondeling communiceren informatie krijgt. Zowel zakelijk als privé een zinvolle training voor iedereen!Ook als je niet telefoneert heb je veel aan deze training, omdat je ook over mondeling communiceren informatie krijgt. Zowel zakelijk als pr…

Omgaan met verandering en reorganisatie

Omgaan met verandering en reorganisatie

Logo van ExplainiT

zeer concrete interactieve training met zeer goede aandacht voor zaken die per persoon spelen en een uitmuntende trainerzeer concrete interactieve training met zeer goede aandacht voor zaken die per persoon spelen en een uitmuntende trainer

Leidinggeven vervolg

Leidinggeven vervolg

Logo van ExplainiT

Als leidinggevende sta ik steviger in mijn schoenen. ik weet wanneer ik andacht moet richten op aansturen of meewerken. ik communiceer doelgericht met mijn medewerkers, mijn collega's en mijn eigen leidinggevenden. Ik kan mijn leiderschapsstijl aanpassen aan de verschillende behoeften van mijn medewerkers. Hierdoor kan ik mijn medewerkers beter motiveren. Kortom: ik kan effectief leidinggeven.

Als leidinggevende sta ik steviger in mijn schoenen. ik weet wanneer ik andacht moet richten op aansturen of meewerken. ik communiceer doel…

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen & Trainingen

Keurmerken

  • Logo van Cedeo
  • Logo van Meest populair
Not for humans