Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

Tijdsduur
Trainers
Henri Haarmans+4
Logo van Facilitation Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 Facilitation Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 394 ervaringen)

Tip: op zoek naar cursussen, trainingen of opleidingen over dit onderwerp? Bekijk enkele alternatieven!

8,5
Gemiddeld cijfer voor Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen
Gebaseerd op 77 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstar_halfstar_border
Gonnie Kleine
Enthousiastmerende Facilitator en Inspirator
7
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Dialoog bij Motiverende gespreksvoering vond ik interessant en vooral dat we oefenden met de directe feedback werd het voor iedereen interessant. Maakte valkuilen helder en stimulerend om zelf in de praktijk te brengen" - 22-02-2021 09:07

"Dialoog bij Motiverende gespreksvoering vond ik interessant en vooral dat we oefenden met de directe feedback werd het voor iedereen interes… alles lezen - 22-02-2021 09:07

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Facilitation Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Door de huidige corona crisis vindt de volgende Verdiepingsmiddag Faciliteren online plaats op vrijdag 5 februari 2021. Deze (mid)dag staat in het teken van:

Dialogen

Eén van de fundamenten van de Facilitation Academy is het Meeting Spectrum. In dit spectrum worden vijf afzonderlijke type meetings onderkend. Het derde type meeting is Modereren. Hierbij is de interactie tussen de deelnemers gericht op exploreren en expliciteren van het onderwerp van de meeting. Voorbeelden van dit type meeting zijn: inspraakavonden, intervisiebijeenkomsten, kringbijeenkomsten van specialisten.

Dialogen sluiten perfect aan op dit type meeting. Het zijn namelijk gespreksvormen, waarin de bijdrage van ieder g…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Facilitator / Faciliteren, Trainingsacteur, Theory U, Omgaan met en Stress.

Door de huidige corona crisis vindt de volgende Verdiepingsmiddag Faciliteren online plaats op vrijdag 5 februari 2021. Deze (mid)dag staat in het teken van:

Dialogen

Eén van de fundamenten van de Facilitation Academy is het Meeting Spectrum. In dit spectrum worden vijf afzonderlijke type meetings onderkend. Het derde type meeting is Modereren. Hierbij is de interactie tussen de deelnemers gericht op exploreren en expliciteren van het onderwerp van de meeting. Voorbeelden van dit type meeting zijn: inspraakavonden, intervisiebijeenkomsten, kringbijeenkomsten van specialisten.

Dialogen sluiten perfect aan op dit type meeting. Het zijn namelijk gespreksvormen, waarin de bijdrage van ieder groepslid onontbeerlijk is voor de verdere ontwikkeling van de groep of de organisatie. In de dialoog staan wederzijds respect, luisteren en authentiek spreken centraal. Dit zijn de pijlers voor het gemeenschappelijke (collectieve) denken van de groep en de instrumenten voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Workshops

Moreel Beraad door Arjan van Bommel
Bij lastige vraagstukken stuit je vaak op ethische dilemma’s, kwesties waarmee er niet één duidelijk een ‘goed’ of ‘fout’ is aan te wijzen. Dan gaat het er om de kwestie dieper te onderzoeken en lering te trekken uit de bevindingen. Met deze dialoogvorm kunnen deze ethische kwesties binnen organisaties bespreekbaar gemaakt worden.

Deze gespreksaanpak is gebaseerd op de Socratische dialoog. In 6 stappen helpt deze aanpak bij het verkennen van zo’n ethisch dilemma of morele kwestie,  in de vorm van kritisch zelfonderzoek.

Take aways:

  • je maakt kennis met een aanpak om de dialoog te faciliteren door betere vragen te stellen.
  • je maakt gebruik van de praktijk en aanwezige kennis en ervaring van de deelnemers om dilemma’s te bespreken.
  • je leert structuur in een dialoog aanbrengen.
  • deze methode verhoogt de kwaliteit van het gesprek waar meningen kunnen verschillen.
  • met behulp van deze aanpak vermijd je discussies en breng je mensen nader tot elkaar.

De workshop wordt eenmaal gegeven.

Verwondering door <Focussed Conversation Method> door Jolanda Buter (MDF T&C) en Theo Hoogink
We voeren veel gesprekken, we wisselen informatie uit. We stellen elkaar vragen…we geven onze mening. In het laatste gaan we vrij gemakkelijk naar het vinden van waar of niet waar, beter of slechter, mooi of lelijk, eens en oneens…

De <Guided Focussed Conversation> brengt het gesprek van de oppervlakte naar de verdieping om daarmee de verwondering en diepere wijsheid die de groep met zich meedraagt aan de oppervlakte te laten komen. De genesis van deze gespreks methode gaat terug naar Socrates en zijn manier om in gesprekken de diepere waarheid te laten ontluiken; “the unexamined life was not worth living.”

We gaan deze gespreksmethode, die ontwikkeld door het ICA (Institute of Cultural Affairs) oefenen en begrijpen. Wil je er meer weten? Lees dan dit artikel.

De workshop wordt eenmaal gegeven.

Avontuurlijk Onderweg door Henri Haarmans en Theo Hoogink

Als je groepen begeleidt durf je dan het avontuur aan te gaan om onderweg te zijn? Te ontdekken wat een medereiziger kent en kan? Te ontdekken wat je met verwondering over anderen in het samen onderweg zijn kan ontwikkelen?
Dat is wat je in deze workshop gaat ontdekken. Je voegt in ieder geval minstens één nieuwe werkvorm aan je bagage toe!

Leuk en Spannend!

De workshop wordt eenmaal gegeven.

SOAR – een waarderend alternatief voor de SWOT door Arjan van Vembde

SOAR is een positief alternatief voor de bekend SWOT analyse. De letters staan voor Strengths, Opportunities, Aspirations en Results. Tijdens de workshop wordt stil gestaan bij de zwakke kanten van de SWOT analyse en wanneer en waarom SOAR een aantrekkelijk alternatief is. Na een korte inleiding leer je de hulpvragen die richting geven aan de dialoog en ga je in een groepje zelf aan de slag met het model om te ervaren wat het effect van SOAR is.

Wat neem je mee?

  • Inspiratie voor het werken vanuit een positieve focus
  • Een praktische werkvorm die je direct kan gebruiken

De workshop wordt tweemaal gegeven.

Van stilstand naar beweging – Interveniëren bij lastige patronen in een groep door Frank Snieder
Groepen blijven vaak hangen in de eigen ontwikkeling, dit komt omdat de groep onbewust een vorm van interactie gekozen heeft om lastige of spannende onderwerpen te omzeilen. Ook gaan de begeleiders in een discussie vaak met de inhoud mee en verliezen daarmee hun rol als procesbegeleider. In deze workshop gaat Frank in op de volgende thema’s: patronen in een groep (met name niet effectieve patronen), interventievenster (hoe neem je waar?), timing en tekst van de interventie.
Na een korte theoretische inleiding ga je, aan de hand van en filmpje, oefenen met  interventies.

De workshop wordt eenmaal gegeven.

Intervisie als Dialoog door Antoinette Middeldorp en Nel Mostert
In deze workshop leer je hoe je intervisie technieken inzet als dialoogvorm in workshops. Intervisie is een leermethode waarmee collega’s issues bespreken en van elkaar leren om zo beter te worden in hun werk. Jij begeleidt hen daarin als facilitator. Tijdens intervisie brengen deelnemer(s) een praktijkcasus in. Hieronder vallen bijvoorbeeld vakinhoudelijke, personele kwesties, maar het kunnen ook situaties zijn die betrekking hebben op het persoonlijk functioneren van de inbrenger.
In de workshop maak je kennis met verschillende intervisiemethodieken: van makkelijk toepasbaar tot vormen die meer voorbereiding vragen.
Je leert aan welke voorwaarden intervisie moet voldoen, welke rollen er zijn voor de deelnemers aan de intervisie en wat het van jou vraagt als facilitator om een intervisie groep te begeleiden. Maar ook welke valkuilen er op de loer liggen.
Na afloop van de workshop ga je met een aantal intervisie methodieken naar huis en heb je geoefend met een of meerdere technieken.

De workshop wordt tweemaal gegeven.

Dialogen bij Motiverende Gespeksvoering (MGV) door Frank Snieder
Bij organisatieverandering hoort vaak ook gedragsverandering. Als facilitator zal je vaak individuen en groepen tegenkomen die ambivalent zijn: Eigenlijk zou ik …., maar …. Je wiltr de ander dan graag helpen. Dat helpen is echter vaak een reparatiereflex (ongevraagd advies, tips etc). In veel gevallen werkt dat dan ook niet.
De gesprekstechnieken van MGV helpen om iemand uit deze twee strijd te halen. Het achterhalen van motieven helpt de ander om in beweging te komen.
In deze korte workshop staat Frank stil bij de reparatiereflex, ambivalentie en verandertaal en oefen je met de reflecties.
Wil je deze onderwerpen proeven en ervaren? Ik zie je graag in de workshop.

De workshop wordt eenmaal gegeven.

Datum en programma

Datum: vrijdag 5 februari 2021

10:30 – 12:00 uur Workshopronde 1: Moreel beraad, Focussed Conversation Method en Van stilstand naar beweging.
13:00 – 14:30 uur Workshopronde 2: SOAR, Intervisie als Dialoog en Motiverende GespreksVoering.
15:00 – 16:30 uur Workshopronde 3: SOAR, Intervisie als Dialoog en Avontuurlijk Onderweg.

De Facilitation Academy verzorgt trainingen, learning journeys, workshops, coaching en intervisie voor iedereen die als begeleider of facilitator het beste uit zijn workshops, vergaderingen, congressen en andere bijeenkomsten wil halen. De integrale benadering is de rode draad in onze trainingen, omdat het voor duurzame successen noodzakelijk is dat persoonlijke drijfveren, onderlinge relaties en inhoud in harmonie met elkaar zijn.

8,5
Gemiddeld cijfer voor Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen
Gebaseerd op 77 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Gonnie Kleine
Enthousiastmerende Facilitator en Inspirator
7
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Dialoog bij Motiverende gespreksvoering vond ik interessant en vooral dat we oefenden met de directe feedback werd het voor iedereen interessant. Maakte valkuilen helder en stimulerend om zelf in de praktijk te brengen" - 22-02-2021 09:07

"Dialoog bij Motiverende gespreksvoering vond ik interessant en vooral dat we oefenden met de directe feedback werd het voor iedereen interes… alles lezen - 22-02-2021 09:07

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Gonnie Kleine
Enthousiastmerende Facilitator en Inspirator
5
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Verwondering foor Focussed Conversation Method. Interessante uitgangspunten maar te weinig houvast hoe je ze kunt inzetten. In de oefening ervaarde ik niet de verbinding met de anderen. Ook omdat we geen gemeenschappelijkheden hadden" - 22-02-2021 09:05

"Verwondering foor Focussed Conversation Method. Interessante uitgangspunten maar te weinig houvast hoe je ze kunt inzetten. In de oefening e… alles lezen - 22-02-2021 09:05

Aafke Halma, ceremonieel ondersteuner en spreker
ritueelbegeleider
10
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Hele prettige workshops. Inspirerend. Ook de combinatie Jolanda - Theo werkte goed. ORID leuke methode om te oefenen en verrassend en praktisch toepasbaar. Zelfde geldt voor Avontuurlijk onderweg. Mooie methode en goed voorbeeld hoe je digitaal met elkaar kunt brainstormen en besluiten. " - 22-02-2021 08:38

"Hele prettige workshops. Inspirerend. Ook de combinatie Jolanda - Theo werkte goed. ORID leuke methode om te oefenen en verrassend en prakti… alles lezen - 22-02-2021 08:38

Aafke Halma, ceremonieel ondersteuner en spreker
ritueelbegeleider
10
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Zoals altijd was Henry een inspirerend en enthousiast trainer. De training was zeer interactief en liet heel mooi zien hoe je digitaal ook op een mooie manier kunt brainstormen en tot een mooi project kunt komen. Dank Henri." - 22-02-2021 08:37

"Zoals altijd was Henry een inspirerend en enthousiast trainer. De training was zeer interactief en liet heel mooi zien hoe je digitaal ook o… alles lezen - 22-02-2021 08:37

starstarstarstarstar_half
Nanneke De Fouw
projectleider en facilitator
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Antoinette faciliteerde een prima on-line workshop over intervisie. Theorie werd geincorporeerd in de intervisie activiteit gebaseerd op Disney. Deelnemers waren volop aan zet, met zorgvuldige interventies van Antoinette daar waar het nodig was en complimenten als het goed ging. Ze hield de vaart er goed in en motiveerde en stimuleerde op een fijne manier de deelnemers en de groep. Antoinette legde goed uit wat de consequenties van een bepaalde manier van vragenstellen / reflectie heeft op de coachee. Ik heb veel geleerd over mijn eigen manier van vragenstellen en focus. Dank Antoinette!" - 09-02-2021 09:43

"Antoinette faciliteerde een prima on-line workshop over intervisie. Theorie werd geincorporeerd in de intervisie activiteit gebaseerd op Dis… alles lezen - 09-02-2021 09:43

starstarstarstarstar_half
Janneke Tanja
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Leuke workshop 'Avontuurlijk Onderweg' van Henri en collega Theo Hoogink tijdens de Verdiepingsmiddag van de Facilitation Academy. In anderhalf uur creëerden zij een setting waarin snel vertrouwdheid ontstond met 'mijn' groepje, en er op een ontspannen manier mooie technieken voorbij kwamen om een gedragen resultaat in een denkproces te ontwikkelen. " - 08-02-2021 13:23

"Leuke workshop 'Avontuurlijk Onderweg' van Henri en collega Theo Hoogink tijdens de Verdiepingsmiddag van de Facilitation Academy. In anderh… alles lezen - 08-02-2021 13:23

starstarstarstarstar_half
Janneke Tanja
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Fijne workshop over de SOAR-analyse tijdens de Verdiepingsmiddag van de Facilitation Academy. In anderhalf uur werden zowel het model zelf als de achtergrond helder, en kreeg ik gewoon zin om ermee aan de slag te gaan. " - 08-02-2021 13:18

"Fijne workshop over de SOAR-analyse tijdens de Verdiepingsmiddag van de Facilitation Academy. In anderhalf uur werden zowel het model zelf a… alles lezen - 08-02-2021 13:18

starstarstarstarstar_half
Saskia Nayee
Sr. PMO
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Het was weer een leuke, interessante (mid)dag!
Online was het ook prima te doen, zowel qua techniek als met pauzes.
Zoals ook bij voorgaande edities haal ikzelf uit iedere workshop wel iets.
Tot de volgende keer!" - 08-02-2021 06:16

"Het was weer een leuke, interessante (mid)dag! Online was het ook prima te doen, zowel qua techniek als met pauzes. Zoals ook bij voorga… alles lezen - 08-02-2021 06:16

starstarstarstarstar_border
Elisan Henderickx
Procesbegeleider en facilitator
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"De facilitators van The Facilitation Academy hebben een mooi afwisselend programma samengesteld. Ruime keuze uit workshops, methodieken, interventies rond de dialoog om uit te kiezen. Uit alle drie de workshops Moraal Beraad, motiverende gespreksvoering en avontuurlijk onderweg heb ik weer leerpunten en inzichten gehaald. Fijn om vrijblijvend een middag aan te snuffelen!" - 07-02-2021 20:18

"De facilitators van The Facilitation Academy hebben een mooi afwisselend programma samengesteld. Ruime keuze uit workshops, methodieken, int… alles lezen - 07-02-2021 20:18

starstarstarstar_borderstar_border
Mérit Oijevaar
Adviseur Organisatie & Ruimte
6
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Voldeed niet geheel aan mijn verwachtingen. Workshop 'ieder z'n eigen verhaal' was een interessante combi van harde feiten en een zachter verhaal. De trainers leken echter niet echt op elkaar ingespeeld. De workshop 'van binnen naar buiten' was vaag en weinig toepasbaar in mijn eigen praktijk. Ik had gehoopt handreikingen te krijgen hoe je kan inspelen op verschillende mensen met ieder zijn eigen beweegredenen. Om een familieopstelling uit te voeren, moet je toch wel iets meer onderlegd zijn en daarbij is het in mijn werkveld niet echt een handige vorm." - 19-11-2019 15:35

"Voldeed niet geheel aan mijn verwachtingen. Workshop 'ieder z'n eigen verhaal' was een interessante combi van harde feiten en een zachter ve… alles lezen - 19-11-2019 15:35

starstarstarstarstar_border
Catelijne Grasso
Projectleider bedrijfs projecten
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Ikzelf heb erg veel opgestoken ook in het algemeen over faciliteren, omdat veel werkvormen relatief nieuw zijn voor mij. Ik denk echter dat 2x anderhalf uur te weinig is voor verdieping in twee uiteenlopende onderwerpen. Beter zou misschien zijn slechts één workshop per deelnemer aan te bieden, maar wel een van langere duur, bijvoorbeeld 3u. " - 19-11-2019 15:02

"Ikzelf heb erg veel opgestoken ook in het algemeen over faciliteren, omdat veel werkvormen relatief nieuw zijn voor mij. Ik denk echter dat … alles lezen - 19-11-2019 15:02

Barbera Keukens
starstarstarstarstar_half
Barbera Keukens
Facilitator
9
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Ik volgde de workshop Er zit Muziek in. Zeer inspirerende workshop met bruikbare tips en praktische handvatten om te gebruiken tijdens workshops, zelfs als je eigen connectie met muziek laag is. Aanrader!" - 19-11-2019 14:49

"Ik volgde de workshop Er zit Muziek in. Zeer inspirerende workshop met bruikbare tips en praktische handvatten om te gebruiken tijdens works… alles lezen - 19-11-2019 14:49

starstarstarstarstar
Saskia Nayee
Program Officer
10
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Ik vond de muziek-workshop van Judith en Ocker niet alleen erg leuk maar ik heb er ook bruikbare ideeën opgedaan!
Aanvankelijk was ik wat sceptisch over de toepasbaarheid van muziek in een workshop, maar ik zie zeker mogelijkheden in hoe ik dat zelf ook zou kunnen doen. " - 13-11-2019 20:08

"Ik vond de muziek-workshop van Judith en Ocker niet alleen erg leuk maar ik heb er ook bruikbare ideeën opgedaan! Aanvankelijk was ik wat … alles lezen - 13-11-2019 20:08

Irene van Aalst
starstarstarstarstar_border
Irene van Aalst
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Inspirerende workshop waarin we zelf hebben kunnen faciliteren op basis van praktijksituatie. Goede interactie tussen de facilitators en de groep en veel direct toepasbare inzichten opgedaan. Ook nieuwe werkvormen geleerd " - 12-11-2019 20:17

"Inspirerende workshop waarin we zelf hebben kunnen faciliteren op basis van praktijksituatie. Goede interactie tussen de facilitators en de … alles lezen - 12-11-2019 20:17

starstarstarstarstar_border
Maria Jansen
Trainer
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Prettige sfeer, afwisselend programma en nieuwe inspiratie opgedaan.Leuk om nieuwe collega's te ontmoeten en ervaringen te delen. Dank aan organisatie voor het faciliteren en dank aan alle trainers voor hun leuke werkvomen en enthousiaste presentatie. Voor herhaling vatbaar !!" - 12-11-2019 15:11

"Prettige sfeer, afwisselend programma en nieuwe inspiratie opgedaan.Leuk om nieuwe collega's te ontmoeten en ervaringen te delen. Dank aan o… alles lezen - 12-11-2019 15:11

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Carmen Buitenhuis
Huisvestingsadviseur
3
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Opvallend laag instapniveau van de workshops. Er zaten wat leuke ideeën tussen en sommige van de begeleiders waren inspirerend en bevlogen, anderen bleven steken in te veel meta-taal waardoor de inhoud verloren ging. Tip voor het vervolg: maak onderscheid tussen workshops voor mensen die echt inhoudelijk willen gaan en workshops voor mensen die simpele/snel toepasbare tools aangereikt willen krijgen." - 12-11-2019 14:56

"Opvallend laag instapniveau van de workshops. Er zaten wat leuke ideeën tussen en sommige van de begeleiders waren inspirerend en bevlogen, … alles lezen - 12-11-2019 14:56

starstarstarstarstar_border
Tessa Vugts
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"veel verschillende nieuwe werkvormen geleerd en leuk om diverse mensen te ontmoeten die jullie opleidingen volgen. het was voor mij een heel nieuwe ervaring en ik ben wel geïnteresseerd geworden in het vak faciliteren." - 12-11-2019 14:33

"veel verschillende nieuwe werkvormen geleerd en leuk om diverse mensen te ontmoeten die jullie opleidingen volgen. het was voor mij een heel… alles lezen - 12-11-2019 14:33

starstarstarstarstar_border
Ard Van der Wouden
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Inhoud workshops was interessant en inspirerend. Mijn doel was het verder verkennen van het 'vakmanschap' van facilitator en het leren over storytelling. Dit is zeer zeker geslaagd! Tip: Betere introductie van de onderwerpen in de workshop. Ik begreep eerst niet dat we met opstellingen bezig waren in de workshop 'van binnen naar buiten'. " - 06-11-2019 15:35

"Inhoud workshops was interessant en inspirerend. Mijn doel was het verder verkennen van het 'vakmanschap' van facilitator en het leren over … alles lezen - 06-11-2019 15:35

Jacqueline Bakker
starstarstarstarstar_border
Jacqueline Bakker
Adviseur Langdurige Zorg en Sociaal Domein
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Top: inspirerende sessies met een leuke club mensen!
Top: voldoende ruimte om te netwerken.
Top: prima locatie, zowel que locatie als catering en ruimten.

Tip: niet te veel willen in een workshop. Beter een paar dingen goed, dan heel veel net niet helemaal.
Tip: laat ons als deelnemers zelf aan het werk. Dan beklijft de werkvorm beter (bij storytelling)" - 06-11-2019 13:24

"Top: inspirerende sessies met een leuke club mensen! Top: voldoende ruimte om te netwerken. Top: prima locatie, zowel que locatie als cate… alles lezen - 06-11-2019 13:24

Jouwert van Geene
starstarstarstarstar_border
Jouwert van Geene
DroomDoener
8
Verdiepingsmiddag Faciliteren - Dialogen

"Een inspirerende middag met het netwerk van de Facilitation Academy. Een leuke workshop over inzetten van muziek bij het faciliteren - direct een idee daarvan ingezet in mijn eigen organisatie. We maken een organisatie-spotify playlist voor dit jaar om later op terug te kijken.
Ook een interessante workshop over visueel en ruimtelijk faciliteren.
De Facilitation Academy brengt veel kennis over faciliteren samen!" - 06-11-2019 08:47

"Een inspirerende middag met het netwerk van de Facilitation Academy. Een leuke workshop over inzetten van muziek bij het faciliteren - direc… alles lezen - 06-11-2019 08:47

Henri Haarmans - Faciliteren kun je leren
Henri Haarmans
Faciliteren kun je leren
8,7
Nel Mostert - Facilitator & trainer / Creativity / Project Management / Lego Serious Play / Belbin
Nel Mostert
Facilitator & trainer / Creativity / Project Management / Lego Serious Play / Belbin
8,7
Theo Hoogink - Theo Hoogink
Theo Hoogink
Theo Hoogink
7,5
Arjan van vembde - Trainer, adviseur, facilitator
Arjan van vembde
Trainer, adviseur, facilitator
9,5
Antoinette Middeldorp - Facilitator, teamcoach, Insights Discovery
Antoinette Middeldorp
Facilitator, teamcoach, Insights Discovery

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.