Global Training

Global Training

Adres:

De haere
7608 CX Almelo

9
Gemiddeld cijfer voor Global Training
Gebaseerd op 2 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
David Cozijnsen
Junior C# Software Developer
8
Visual C

"Na de basics course nu een advanced course gedaan. Naast een solide basis van theorie heb ik een hoop extra tips en tricks gekregen om sneller en beter code te schrijven. Voor mij heeft het ervoor gezorgd dat ik nu zelfstandig een MVVM applicatie kan bouwen en onderhouden, met een database connectie. " - 15-09-2020 05:47

"Na de basics course nu een advanced course gedaan. Naast een solide basis van theorie heb ik een hoop extra tips en tricks gekregen om snell… alles lezen - 15-09-2020 05:47

Beschrijving

Global Training staat voor een intelligent en succesvol werkend Nederland en houdt organisaties up-to-date

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut die kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen voor het bedrijfsleven verzorgt op HBO- en WO-denkniveau. De trainingen die wij verzorgen hebben betrekking op software development, Business Intelligence, (online) marketing, IT, grafisc…

Lees de volledige beschrijving

Global Training staat voor een intelligent en succesvol werkend Nederland en houdt organisaties up-to-date

Global Training is een internationaal opleidingsinstituut die kwalitatieve en praktijkgerichte cursussen voor het bedrijfsleven verzorgt op HBO- en WO-denkniveau. De trainingen die wij verzorgen hebben betrekking op software development, Business Intelligence, (online) marketing, IT, grafische vormgeving en nog veel meer. Wij voldoen aan de opleidingsvraag van multinationals, overheidsinstanties, het MKB, stichtingen, eenmanszaken en particulieren. Onze opleidingen worden zowel klassikaal, incompany als virtueel aangeboden. Ook worden onze cursussen op 45 opleidingslocaties in Nederland en België aangeboden en elke maand opnieuw georganiseerd.

Tijdens onze cursussen professionaliseren we uw kennis, competenties en vaardigheden in een vakgebied naar keuze. In een zo kort mogelijk tijdsbestek willen we u zoveel mogelijk leren. Het is hierbij onze insteek dat u de opgedane kennis en skills de volgende dag al in de praktijk kan toepassen. Hierdoor gaat u uw dagelijkse werkzaamheden voortaan slimmer en productiever uitvoeren en draagt u daarmee bij aan de efficiëntieslag van uw afdeling. Uitstekend opererende afdelingen zijn inherent aan het intelligentieniveau en succes van een organisatie. Als cursist zorgt u er op deze wijze voor dat organisatiedoelstellingen doeltreffender worden gerealiseerd. En wij als kennispartner helpen u om de transitie naar een intelligentere en succesvollere organisatie door te maken.

Global Training wil voor zijn doelgroep de eerste keus zijn in de private opleidingsbranche. Om dit te realiseren stellen we onze cursisten centraal in al onze beslissingen, bieden we kwaliteit in alle facetten van onze bedrijfsvoering aan en proberen we intelligenter te zijn dan anderen. Wij geloven dat iedereen, op elk gewenst moment, op een locatie in zijn eigen buurt, toegang moet hebben tot kwalitatief hoogstaand onderwijs in een vakgebied naar keuze.

Het maximale rendement uit een cursus halen

Wij beseffen dat de interactie met medestudenten en betrokkenheid binnen de groep belangrijk zijn voor uw persoonlijke leerproces. Daarom verzorgen wij onze cursussen in kleine klassen waarbij individuele- en groepsopdrachten klassikaal worden behandeld. Hierdoor kunt u de lesstof beter opslaan, vergroten we de betrokkenheid binnen de groep en stellen we u in staat om de interactie met uw medecursisten aan te gaan. Bovendien leert u door deze cursusopzet ook over complexe vraagstukken en uitdagingen van andere organisaties. Deze nieuwe, waardevolle en bruikbare inzichten kunt u vervolgens direct doorvertalen naar uw eigen organisatie. Daarnaast stelt de klein opgezette setting onze docenten in staat om veel persoonlijk aandacht te schenken aan uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen.

In nauwe samenwerking met onze docenten zorgen we ervoor dat uw cursus is afgestemd op de actualiteit en vraag vanuit de arbeidsmarkt. Om de lesdagen interessant, leuk en leerzaam te houden hanteren we een uitstekende balans tussen praktijkgerichte oefeningen en theorie.

Kennismakingsgesprek met uw persoonlijke opleidingsadviseur

Om het leerproces van onze cursisten in positieve zin te beïnvloeden dient de communicatie rondom een cursus efficiënt te verlopen. Daarom krijgt u vanaf uw eerste contact met Global Training een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen. Deze opleidingsadviseur wordt uw vaste aanspreekpunt en begeleidt u zo optimaal mogelijk bij alle zaken die indirect met uw training te maken hebben. Uw persoonlijke opleidingsadviseur handelt vanuit uw belang en organiseert alle zaken rondom uw training zo optimaal mogelijk. Het uitgangspunt hierbij is dat u zich volledig op de inhoud van uw cursus kan focussen om daar maximaal van te profiteren.

Zorgvuldig geselecteerde topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van een cursus wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, rijke ervaring en enthousiasme van een docent. Daarom hechten wij veel waarde aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van ons docentenkorps. Global Training werkt alleen samen met vakspecialisten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen en jarenlange praktijkervaring hebben in het vakgebied van uw opleiding.

Onze zorgvuldig geselecteerde docenten en trainers zijn veelal prominente vakspecialisten uit binnen- en buitenland. Zij zijn vaak werkzaam bij gerenommeerde organisaties in het vakgebied van uw cursus en daarnaast verbonden aan universiteiten of hogescholen. Hierdoor beschikken zij niet alleen over theoretische kennis, maar ook over veel praktijkervaring en kennen zij uw doelgroep, branche, uitdagingen en mogelijke valkuilen. Onze docenten adviseren en doceren over deze zaken, zodat u uw werkzaamheden voortaan efficiënter en professioneler kunt uitvoeren. Vanuit hun praktisch inzicht dagen zij u voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Kennismakingsgesprek met uw docent

Circa een week voordat uw training start zal onze docent telefonisch contact met u opnemen voor het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen uw leerdoelstellingen, businesscase en uitdagingen nog uitvoerig worden geïnventariseerd. Mogelijke vragen die aan u gesteld zullen worden zijn:

 • Waarom volgt u deze training en wat zijn uw persoonlijke leerdoelstellingen?
 • Heeft u een eigen businesscase en wat zijn de uitdagingen van uw organisatie?
 • Wat is uw voorkennis?
 • Wat is de core business van uw organisatie?
 • Wat zijn uw overige behoeften en wensen?

Naar aanleiding van dit gesprek zal de cursus zoveel mogelijk worden afgestemd op uw specifieke situatie. Hierdoor kan de docent tijdens de cursus nog beter inspelen op uw specifieke wensen en sluit de cursus daardoor nog beter aan op uw behoeften.

Tijdens de lesdagen word u intensief en individueel door onze docenten begeleidt. Onze docenten stellen zich betrokken op, fungeren als jobcoach en weten als geen ander te inspireren en motiveren. Zij loodsen u stapsgewijs door het lesprogramma heen en zorgen ervoor dat u kwalitatieve opdrachten oplevert. Hierdoor staat u er nooit alleen voor en boekt u de beste resultaten.

Nazorg

U kunt onze docenten uiteraard tijdens de cursusperiode mailen en bellen voor inhoudelijke vragen. Ook nadat u een cursus bij Global Training heeft afgerond, zijn onze docenten tijdelijk beschikbaar om inhoudelijke vragen van u te beantwoorden.

Global Training

Dé opleider van werkend Nederland

9
Gemiddeld cijfer voor Global Training
Gebaseerd op 2 ervaringen
starstarstarstarstar_border
David Cozijnsen
Junior C# Software Developer
8
Visual C

"Na de basics course nu een advanced course gedaan. Naast een solide basis van theorie heb ik een hoop extra tips en tricks gekregen om sneller en beter code te schrijven. Voor mij heeft het ervoor gezorgd dat ik nu zelfstandig een MVVM applicatie kan bouwen en onderhouden, met een database connectie. " - 15-09-2020 05:47

"Na de basics course nu een advanced course gedaan. Naast een solide basis van theorie heb ik een hoop extra tips en tricks gekregen om snell… alles lezen - 15-09-2020 05:47

starstarstarstarstar
Kalayciyan
Programmabegeleider
10
Visual C

"De cursus C# van Global Training is een aanrader om allerlei redenen: de locatie was super, lunch goed verzorgd, fijne groep, goede docent, informatie vooraf duidelijk, goed verzorgd lesmateriaal, inhoudelijk was het helder waar de lessen over gingen en de organisatie denkt met je mee. Kortom, zeer tevreden!" - 15-07-2020 18:10

"De cursus C# van Global Training is een aanrader om allerlei redenen: de locatie was super, lunch goed verzorgd, fijne groep, goede docent, … alles lezen - 15-07-2020 18:10

Beste Kalayciyan,

Goed om te horen dat de cursus C# jou zo goed is bevallen. Tot een volgende keer!

- 15-07-2020 18:10

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (1)

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!