GIF-animaties voor Instagram, Pinterest, emails & website (1 dag)

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Boris de Leeuwe
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

GIF-animaties voor Instagram, Pinterest, emails & website (1 dag)

Grafische Cursussen
Logo van Grafische Cursussen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Grafische Cursussen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 57 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
26 okt. 2023
placeAmsterdam
26 okt. 2023 tot 2 nov. 2023
placeDen Haag
29 feb. 2024 tot 7 mrt. 2024
placeDen Haag
29 feb. 2024
placeAmsterdam
27 jun. 2024
placeAmsterdam
27 jun. 2024 tot 4 jul. 2024
placeAmsterdam
31 okt. 2024
placeAmsterdam
31 okt. 2024 tot 7 nov. 2024
placeUtrecht
27 feb. 2025 tot 6 mrt. 2025
placeUtrecht
27 feb. 2025
placeAmsterdam
26 jun. 2025
placeAmsterdam
26 jun. 2025 tot 3 jul. 2025
placeAmsterdam
30 okt. 2025 tot 6 nov. 2025
placeAmsterdam
30 okt. 2025
placeAmsterdam
26 feb. 2026 tot 2 sep. 2026
placeAmsterdam
26 feb. 2026 tot 6 aug. 2026
placeDen Haag
26 feb. 2026 tot 5 mrt. 2026
placeDen Haag
26 feb. 2026
placeAmsterdam
30 jun. 2026
placeAmsterdam
5 okt. 2026

Beschrijving

GIF-animaties

voor Instagram, Pinterest, emails & website

Zoek je naar een originele e-mailuitnodi­ging voor een feestje? Wil je iemand met een bewe­gende verjaardags­kaart verrassen? Zoek je naar een manier om op te vallen in e-mail campagnes of social media? GIF-anima­ties voor Insta­gram, Pinterest, emails & website is een creatieve cursus waarin je stap voor stap leert hoe je een GIF-animatie ontwerpt en animeert met Adobe Ani­mate CC en Photoshop CC. Je maakt kennis met retoucheren van fotomateri­aal in Photoshop CC en met het animeren van cartoon­figuren in Adobe Animate CC. Aan de eind van de cursus heb je een originele e-mail uitnodiging in handen of een animatie voor social medi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Animaties, Instagram, Pinterest, Adobe (Macromedia) Flash en 3D vormgeving.

GIF-animaties

voor Instagram, Pinterest, emails & website

Zoek je naar een originele e-mailuitnodi­ging voor een feestje? Wil je iemand met een bewe­gende verjaardags­kaart verrassen? Zoek je naar een manier om op te vallen in e-mail campagnes of social media? GIF-anima­ties voor Insta­gram, Pinterest, emails & website is een creatieve cursus waarin je stap voor stap leert hoe je een GIF-animatie ontwerpt en animeert met Adobe Ani­mate CC en Photoshop CC. Je maakt kennis met retoucheren van fotomateri­aal in Photoshop CC en met het animeren van cartoon­figuren in Adobe Animate CC. Aan de eind van de cursus heb je een originele e-mail uitnodiging in handen of een animatie voor social media of je website.

In het cursustraject GIF-animaties (voor Instagram, Pinterest, emails & website) ga je aan de slag met Adobe Animate CC en Adobe Photoshop CC. Stap voor stap leer je wat er bij komt kijken om tot een bewegende GIF-animatie te komen. Je werkt van een eerste idee naar een lay-out in Adobe Photoshop CC. Aan de hand van meegebrachte foto's, teken je vervolgens een cartoonfiguur. Tot slot leer je deze om te zetten naar beweging. Je wordt begeleid door een animatieprofessional die je in elke stap persoon­lijk advies geeft.

IS DEZE CURSUS VOOR JOU?

Of je nu een opvallende emailcampagne, een geanimeerde uitnodiging voor een feestje of een bewegende verjaardagskaart wilt versturen... dan is deze cursus echt iets voor jou. Omdat gifjes automatisch afspelen zodra een e-mail wordt geopend, zijn ze erg toegankelijk en geschikt om je boodschap op een effectieve en luchtige manier over te brengen. Gifjes lenen zich voor de meest bizarre en creatieve vormen van bewegend beeld.

Deze cursus is niet alleen voor grafisch vormgevers die hun werk in beweging willen zetten. Ook als je als aanstormend talent de wereld van animatie wilt binnentreden is deze cursus een heel goede start. En ook marketeers kunnen hun social media campagnes laten opvallen met GIF-animaties.

WAT HEB JE NODIG?

Hard- en software: Tijdens de lessen werk je op je eigen laptop (Windows of MacOS) en dien je te beschik­ken over een Wacom tekentablet. Minimale eisen: Wacom Intuos S. Er is een aantal wacoms beschikbaar voor verhuur. Informeer hiervoor tijdig. Er is ook een Adobe-CC-licentie nodig. Bij huur van een laptop is deze licentie inbegrepen. breng ook een aantal digitale portretten van jezelf en/of van vrienden/kennissen mee die je graag in beweging wil zien.

Benodigde voorkennis: Het is handig als je affiniteit hebt met tekenen maar geen vereiste. Meer dan algemene computerkennis is niet vereist. Je moet bestanden kunnen openen, kopiëren en beheren. Ook moet je een USB-stick kunnen gebruiken.

WAT LEER JE?

  • Adobe Photoshop CC: losknippen en retoucheren van fotomateriaal
  • Adobe Animate CC: Introductie, assets tekenen en inkten, tweenanimatie, GIF Exporteren
  • Klassieke animatie theorie: animatie begrippen zoals 'squash & stretch', emoties en lichaamstaal

WAT GEBEURT ER NA JE AANMELDING?

Na je aanmelding ontvang je een of meerdere vervolgmails met nadere informatie over de cursus en zo nodig de installatie van de software en wacom op je laptop. Daarin wordt gewezen op de diverse licentie-mogelijkheden die Adobe aanbiedt. Doe je mee met 'GIF-animaties voor Instagram, Pinterest, emails & website? Graag tot ziens op deze inspirerende cursus!

Grafische cursussen voor volwassenen. Vergelijk onze prijzen! Heeft u vandaag al iets nieuws geleerd? 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Boris de Leeuwe
Boris de Leeuwe
docent 2d animatie
9,4

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Grafische Cursussen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.