Ervaringen met Loopbaancoaching

9,0
Gemiddelde score van Loopbaancoaching producten
Gebaseerd op 733 ervaringen
Roy Piroe
starstarstarstarstar_half
Roy Piroe
Vertegenwoordiger Automotive voor WÜRTH Nederland
9
Individueel coachtraject Extra (zakelijke coaching, life coaching of loopbaancoaching bij Sanne Wurzer)

"Coaching met Sanne heb ik als zeer prettig en verhelderend ervaren. Sanne is een goede luisteraar en is scherp op zowel je non-verbale als verbale communicatie. Daaruit weet Sanne goede vragen te stellen en je te confronteren op een prettige en respectvolle wijze. Sanne had mijn vertrouwen in de eerste sessie al gewonnen, iets wat ik van de meeste coaches die ik heb ervaren zeker niet kan zeggen. Ik heb veel geleerd, nieuwe inzichten opgedaan en heb een persoonlijke groei doorgemaakt. Daar ben ik Sanne dankbaar voor!" - 28-07-2020 20:58

"Coaching met Sanne heb ik als zeer prettig en verhelderend ervaren. Sanne is een goede luisteraar en is scherp op zowel je non-verbale als v… alles lezen - 28-07-2020 20:58

starstarstarstarstar
Carolien van duijn
interim directeur basisschool
10
Loopbaancoaching | Individueel coachtraject | Loopbaan APK | Loopbaan

"Twee dagen met je eigen ontwikkeling aan de slag, in kaart brengen van je potentie en ontwikkelpunten. Wat een luxe is dat. Ik heb de APK-coaching van Patricia als zeer behulpzaam ervaren. De setting van twee volle dagen de diepte in onder de betrokken begeleiding van Patricia gaven een resultaat waar ik direct en concreet mee aan de slag kon.
Ik ben erg tevreden over de opbrengst en kan de APK-coaching iedereen die weer even naar zijn/ haar eigen functioneren wil kijken van harte aanbevelen.
" - 23-07-2020 12:11

"Twee dagen met je eigen ontwikkeling aan de slag, in kaart brengen van je potentie en ontwikkelpunten. Wat een luxe is dat. Ik heb de APK-co… alles lezen - 23-07-2020 12:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Frisse, nieuwe insteek omdat het hier echt gaat om je individuele ontdekking. Wat zijn je waardes, wat geeft je energie, wat zijn jouw belangrijkste vaardigheden, wat wil je graag etc." - 28-05-2020 00:00

"Frisse, nieuwe insteek omdat het hier echt gaat om je individuele ontdekking. Wat zijn je waardes, wat geeft je energie, wat zijn jouw belan… alles lezen - 28-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Verkooijen, Michelle
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik er klaar voor ben op het moment dat ik mezelf weer op de arbeidsmarkt moet gaan presenteren. Ik ben zeer tevreden over de bijeenkomsten. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Prettig en meer inzicht in mezelf" - 26-05-2020 00:00

"Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik er klaar voor ben op het moment dat ik mezelf weer op de arbeidsmarkt moet gaan presenteren. Ik be… alles lezen - 26-05-2020 00:00

Eline Boon
starstarstarstarstar
Eline Boon
10
Loopbaancoachingstraject Krachtkompas Exclusief | Loopbaanbegeleiding

"Na het volgen van het krachtkompas weet ik heel duidelijk wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Ik kan dit meenemen in mijn verdere loopbaan en zie dit als een waardevol bezit. Lenny is enorm flexibel, en ze weet met ieder vraagstuk raad.
Ik ben dankbaar voor haar kennis en inzet als coach waardoor ik zelf tot vele antwoorden en inzichten ben gekomen. " - 23-05-2020 11:24

"Na het volgen van het krachtkompas weet ik heel duidelijk wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik energie van krijg. Ik kan dit meenemen in … alles lezen - 23-05-2020 11:24

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Career Boost heeft een me geholpen dingen over mezelf te ontdekken die mijn zelfvertrouwen in de weg zitten. Het heeft me bewust gemaakt wat te doen om me als mensen en professional verder te ontwikkelen." - 04-05-2020 00:00

"Career Boost heeft een me geholpen dingen over mezelf te ontdekken die mijn zelfvertrouwen in de weg zitten. Het heeft me bewust gemaakt wat… alles lezen - 04-05-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Ellen van Roij
sr. marcom adviseur
8
Loopbaancoachingstraject Krachtkompas Exclusief | Loopbaanbegeleiding

"Het Krachtkompas traject is heel compleet. Als je vragen worstelt zoals, wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is dit perfect. Het traject gaf mij heel goed inzicht in mezelf en ik heb nu een loopbaanvisie waar ik blij van wordt en me houvast geeft om keuzes voor de toekomst te maken. Fijn!" - 01-04-2020 19:27

"Het Krachtkompas traject is heel compleet. Als je vragen worstelt zoals, wie ben ik en welke volgende stap in mijn carrière past bij mij, is… alles lezen - 01-04-2020 19:27

starstarstarstarstar_border
Marieke Meijnen
Adviseur in de jeugdzorg
8
Loopbaancoachingstraject Krachtkompas Exclusief | Loopbaanbegeleiding

"Ik kijk heel positief terug op het krachtkompas programma. Het online programma zit goed elkaar: door de opzet/ volgorde van de modules word je op een logische/ natuurlijke manier begeleid in je proces. De combinatie van aandacht voor “hoofd-hart-handen” in de onderdelen werkte voor mij heel goed. Ik had er lol in om te werken aan de modules. De coach gesprekken geven de mogelijkheid om te sparren en dingen uit te diepen.
Nu bij afronding kan ik zeggen dat ik een concrete loopbaanvisie in handen heb waardoor ik meer mijn eigen koers vaar. Ik kom gemakkelijker in de actiestand en heb meer plezier. Tip: Je hebt het zelf in de hand hoeveel je eruit haalt: blok tijd om eraan te werken, dan profiteer je echt vh programma. De podcasts zijn ook leuk! " - 12-03-2020 10:35

"Ik kijk heel positief terug op het krachtkompas programma. Het online programma zit goed elkaar: door de opzet/ volgorde van de modules word… alles lezen - 12-03-2020 10:35

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Gewoon doen!. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Het heeft mij inspiratie gebracht, zaken scherper gemaakt en ook mijn netwerk vergroot" - 12-03-2020 00:00

"Gewoon doen!. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Het heeft mij inspiratie gebracht, zaken scherpe… alles lezen - 12-03-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
van Lagen, Michiel
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Door de dynamiek in de groep zeer positieve ervaring. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Inzicht in eigen handelen en eigen behoeften. Hierdoor is zelfvertrouwen toegenomen en tevens zijn doelen helder geworden" - 10-03-2020 00:00

"Door de dynamiek in de groep zeer positieve ervaring. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Inzicht … alles lezen - 10-03-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Carolien Zuidas
8
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"vorig jaar merkte ik dat ik een beetje 'vast' liep in mijn werk. Een verandering in mijn privéleven maakte dat ik ook in mijn werk iets anders moest doen. Ik kwam er alleen niet uit hoe dan. De gesprekken met Emiel hierover hebben me geholpen verder te kijken dan de kaders die ik zelf zag. Door zijn vragen werd ik uitgedaagd goed na te denken over wat ik wel en niet wilde en waar misschien mogelijkheden lagen die ik zelf nog niet zag. Dit gaf positieve energie waardoor ik ook de stappen kon zetten die nodig waren.
Emiel was in staat aan te sluiten bij wat bij mij als persoon past, waardoor ik ook bij een oplossing ben uitgekomen waar ik me heel prettig bij voel. " - 09-03-2020 12:37

"vorig jaar merkte ik dat ik een beetje 'vast' liep in mijn werk. Een verandering in mijn privéleven maakte dat ik ook in mijn werk iets ande… alles lezen - 09-03-2020 12:37

starstarstarstarstar_border
WJ V.
8
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"Sterk: Helemaal terug naar de basis alsof je weer 16 jaar bent en een beroepen- en persoonlijkheidstest gaat doen. Wat kan ik, wat wil ik en vanuit daar weer verder je casus opbouwen. Prettige gesprekspartner die durft door te vragen/durft te 'prikken'. Sommige adviezen waren zo voor de hand liggend dat je een 'o ja"-momentje kreeg... Wat echt prima is. Een beroepen- en persoonlijkheidstest is verder natuurlijk geen wondermiddel, uiteindelijk is een actieve houding (exploreren/uitproberen) vaak een belangrijk onderdeel van de juiste weg vooruit." - 25-02-2020 11:23

"Sterk: Helemaal terug naar de basis alsof je weer 16 jaar bent en een beroepen- en persoonlijkheidstest gaat doen. Wat kan ik, wat wil ik en… alles lezen - 25-02-2020 11:23

starstarstarstarstar_half
Ouden
9
Loopbaancoaching | 6 uur | 4 gesprekken

"Het Groei Atelier heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. De coach luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me echt in beweging hebben gezet. Maar ook de oefeneingen tijdens de sessies waren enrom inzichtgevend. Ik vind het leuk dat hij zowel spirituele kennis en ervaring inzet als (humoristisch) kan relativeren. Hij is oprecht en betrokken en ik zou hem aanraden voor zowel mensen die met persoonlijke als professionele vragen zitten." - 20-02-2020 08:35

"Het Groei Atelier heeft me onwijs goed geholpen in mijn nieuwe loopbaankeuze. De coach luistert aandachtig en stelt scherpe vragen die me ec… alles lezen - 20-02-2020 08:35

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Het is mooi om te zien dat ik niet de enige was met vraagtekens omtrent mijn loopbaan. Het is heel menselijk om twijfels en vraagtekens te hebben. Het is voor mij zeker in dat opzicht waardevol geweest." - 19-02-2020 00:00

"Het is mooi om te zien dat ik niet de enige was met vraagtekens omtrent mijn loopbaan. Het is heel menselijk om twijfels en vraagtekens te h… alles lezen - 19-02-2020 00:00

Nynke Jansen
starstarstarstarstar_half
Nynke Jansen
9
Individuele coaching (2 coachgesprekken) (zakelijke coaching, life coaching of loopbaancoaching))

"Sanne heeft mij in korte tijd mijn denkwijze en gedrag, ontstaan vanuit een lange lastige periode, laten evalueren en ombuigen. Met simpele handvatten heb ik meer controle over mijn gedachten en het daaropvolgende gedrag. Mijn zelfvertrouwen heb ik door haar van een 4 naar een 9 gebracht en dat voelt super!" - 17-02-2020 17:39

"Sanne heeft mij in korte tijd mijn denkwijze en gedrag, ontstaan vanuit een lange lastige periode, laten evalueren en ombuigen. Met simpele … alles lezen - 17-02-2020 17:39

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Fijn, goed georganiseerd, duidelijk, goede communicatie, fijne coaches, goede opdrachten, eerste 1-2 lessen heb je nog niet in de gaten wat het nu uiteindelijk gaat doen/opleveren daarna valt alles op zijn plek." - 15-02-2020 00:00

"Fijn, goed georganiseerd, duidelijk, goede communicatie, fijne coaches, goede opdrachten, eerste 1-2 lessen heb je nog niet in de gaten wat … alles lezen - 15-02-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Jurgen de Mooij
Marketeer
9
Loopbaancoachingstraject Krachtkompas Exclusief | Loopbaanbegeleiding

"Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindelijk naar de volgende uitdaging in je loopbaan.
Het traject is op maat ingevuld door middel van de juiste begeleiding. De 1-op-1 sessies brengen veel inspiratie. Ik ervaarde veel geduld en vond de coaching plezierig - iets om naar uit te kijken.
2 tips: 1) Zorg er voor dat je een dag of dagdeel per week zonder afleiding aan dit traject kunt werken. Zo voorkom je frustraties. 2) Bedenk dat het begeleidende materiaal een rustig en mindful karakter heeft. Past dat helemaal niet bij je, neem dat dan mee in je overweging.
Ik heb geen enkele spijt en vond het een super coachingstraject. " - 10-02-2020 06:25

"Het Krachtkompas is een rijk traject. De online middelen en opdrachten geven richting aan een zoektocht naar jezelf en (eventueel) uiteindel… alles lezen - 10-02-2020 06:25

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"De career boost neemt je mee in een reis van je eigen verleden waar je stilstaat bij je oorspronkelijke en aangeleerde kwaliteiten. Door verhalen van jezelf en anderen aan te horen cre�er je een realisatiemoment waar je trots op mag zijn." - 31-01-2020 00:00

"De career boost neemt je mee in een reis van je eigen verleden waar je stilstaat bij je oorspronkelijke en aangeleerde kwaliteiten. Door ver… alles lezen - 31-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
De Jager
8
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"Door mij de juiste vragen te stellen en aan de hand van schema's heeft Emiel mij geholpen om met een andere blik te kijken naar mijn privé/werkbalans. Hiermee kan ik zelf aan de slag om de balans weer te vinden." - 30-01-2020 16:42

"Door mij de juiste vragen te stellen en aan de hand van schema's heeft Emiel mij geholpen om met een andere blik te kijken naar mijn privé/w… alles lezen - 30-01-2020 16:42

Xander Merkelbach
starstarstarstarstar
Xander Merkelbach
10
Individuele coaching (2 coachgesprekken) (zakelijke coaching, life coaching of loopbaancoaching))

"Ik zie mijn persoonlijke ontwikkeling als een ongoing process, en ik heb daarbij reeds gebruik gemaakt van diverse personal coaches. Afgelopen jaar heb ik hierbij voor het eerst gewerkt met Sanne, en wat een openbaring was dat. Eindelijk eens een personal coach die echt luistert, maar je ook goed de spiegel voorhoudt. Daarnaast komt ze ook met goede ideeën, en geeft ze tevens concrete handvatten om je daadwerkelijk een stap vooruit te helpen. Kortom een echte topper👍, en voor mij geen ander meer. " - 26-01-2020 19:58

"Ik zie mijn persoonlijke ontwikkeling als een ongoing process, en ik heb daarbij reeds gebruik gemaakt van diverse personal coaches. Afgelop… alles lezen - 26-01-2020 19:58

starstarstarstarstar
Zande
Marketeer
10
Loopbaancoaching | 9 uur | 6 gesprekken

"Coaching door middel van zelfonderzoek. Er werden je geen woorden in de mond gelegd, door goede vragen te stellen en bijsturen kwam je zelf tot juiste conclusies. Goed advies en handige tips" - 23-01-2020 10:46

"Coaching door middel van zelfonderzoek. Er werden je geen woorden in de mond gelegd, door goede vragen te stellen en bijsturen kwam je zelf … alles lezen - 23-01-2020 10:46

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Zeer nuttig om met een kleine groep mensen inzichten uit te wisselen waarom je tot bepaalde keuzes komt en waar evt blokkades vandaan komen. Nu, na enkele maanden, kijk ik zo op het programma van de Career Boost terug: Goede training, goede trainer. Inzicht in wat voor mij echt belangrijk is qua wat geeft je energie en wat kost je energie." - 23-01-2020 00:00

"Zeer nuttig om met een kleine groep mensen inzichten uit te wisselen waarom je tot bepaalde keuzes komt en waar evt blokkades vandaan komen.… alles lezen - 23-01-2020 00:00

starstarstarstarstar
Wim van Bijsterveldt
Business Unit Manager
10
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"Ik heb Emiel benaderd, na een tip van een relatie. Ik was op zoek naar een professional die mij kon helpen opnieuw richting te geven aan loopbaan. In drie sessies, aangevuld met enkele tests via internet, heeft Emiel mij geholpen mijn competenties en werkstijlen scherp te krijgen. Samen met de resultaten van de testen hebben we de voor mij meest belangrijke loopbaanwaarde vast kunnen stellen, waardoor het voor mij helder werd wat voor type werk ik het best kon gaan doen.
Een maand na afronding van het ontwikkeladvies, heb ik een baan kunnen vinden die volledig invulling geeft aan mijn wensen en past bij mijn werkstijl en competenties.
Zonder de plezierige en effectieve coaching van Emiel was me dit niet gelukt.
" - 14-01-2020 06:54

"Ik heb Emiel benaderd, na een tip van een relatie. Ik was op zoek naar een professional die mij kon helpen opnieuw richting te geven aan lo… alles lezen - 14-01-2020 06:54

Everhard van Veen
starstarstarstarstar_border
Everhard van Veen
8
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"Ik heb met Emiel 3 gesprekken gevoerd over
- invulling huidig werk en tijd
- leidinggeven
- mogelijke persoonlijke ontwikkeling voor de toekomst
Emiel heeft me geholpen mijn gedachten te ordenen. Het was prettig om dit met hem te bespreken.
Voor mijzelf heb ik een aantal acties geformuleerd waarmee ik verder kan.
De locatie was prima.
" - 10-01-2020 12:04

"Ik heb met Emiel 3 gesprekken gevoerd over - invulling huidig werk en tijd - leidinggeven - mogelijke persoonlijke ontwikkeling voor de… alles lezen - 10-01-2020 12:04

starstarstarstarstar_border
Marga Dekker
Administrateur
8
Ontwikkeladvies ★ (Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling)

"Wat voor mij heel fijn was om eens te sparren met iemand over mijn werksituatie en mogelijkheden. Emiel heeft mij hierin veel inzichten gegeven door samen te kijken wat de situatie nu is en hoe ik dit kan aanpassen." - 01-01-2020 19:50

"Wat voor mij heel fijn was om eens te sparren met iemand over mijn werksituatie en mogelijkheden. Emiel heeft mij hierin veel inzichten gege… alles lezen - 01-01-2020 19:50