Ervaringen met Loopbaancoaching producten

9,0
Gemiddelde score van Loopbaancoaching producten
Gebaseerd op 661 ervaringen
starstarstarstarstar_border
dhr. Michiel Slobben
Programmamanager
8
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Het adviestraject bestond uit 3 gesprekken waarin Emiel - door oa gebruik te maken van een persoonlijkheidstest - in staat was mij inzicht te geven in de zaken waarmee ik aan de slag kan om me verder te ontwikkelen. Emiel is persoonlijk, toegankelijk, onderzoekend, niet 'zweverig' en heeft ervaring in de business waarin ik me beweeg. Hierdoor waren de gesprekken uiterst aangenaam. Zijn uiteindelijke advies was concreet, realistisch/haalbaar waarmee ik aan de slag kan. " - 01-10-2019 12:14

"Het adviestraject bestond uit 3 gesprekken waarin Emiel - door oa gebruik te maken van een persoonlijkheidstest - in staat was mij inzicht t… alles lezen - 01-10-2019 12:14

starstarstarstarstar_border
Scholten
8
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Afspraken worden snel gepland. Gesprekken verlopen heel erg prettig en er is humor. Emiel luistert goed en geeft je handvatten waarmee je snel aan de slag gaat. Zet je aan het denken en je gaat actief met je loopbaan aan de slag. Top! " - 30-09-2019 17:15

"Afspraken worden snel gepland. Gesprekken verlopen heel erg prettig en er is humor. Emiel luistert goed en geeft je handvatten waarmee je sn… alles lezen - 30-09-2019 17:15

starstarstarstarstar_half
Vugt
9
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Emiel is een fijne gesprekspartner die goed naar je luistert. Stelt gerichte vragen en heeft me aan het denken gezet. Het ontwikkeladvies 45+ was voor mij ideaal als duwtje in mijn rug om bepaalde zaken op te pakken en wat mee te gaan doen." - 30-09-2019 07:33

"Emiel is een fijne gesprekspartner die goed naar je luistert. Stelt gerichte vragen en heeft me aan het denken gezet. Het ontwikkeladvies 45… alles lezen - 30-09-2019 07:33

starstarstarstarstar
Fleur S
Trainee organisatieadviseur
10
Loopbaancoaching | losse sessie met voorbereiding

"Het traject loopbaancoaching heeft mij goed geholpen. Dankzij de verschillende sessies weet ik veel beter welke kant ik op wil en wat ik zoek in een baan en organisatie. Jobbootcamp blijft echt betrokken in het gehele proces en laat je niet zomaar los als het anders gaat dan verwacht of gepland.
Heel waardevol, met veel dank aan Tom! " - 27-09-2019 09:23

"Het traject loopbaancoaching heeft mij goed geholpen. Dankzij de verschillende sessies weet ik veel beter welke kant ik op wil en wat ik zoe… alles lezen - 27-09-2019 09:23

starstarstarstarstar
Monique stigters
leerkracht
10
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Ik heb hele prettige gesprekken met Emiel gehad. Ik kon bij aanvang van de gesprekken nog niet goed aangeven in welke richting mijn toekomstplannen zouden kunnen liggen.
Hij heeft mij door het maken en analyseren van een aantal testen duidelijkheid gegeven welke sector het beste bij mij zou passen.
" - 21-09-2019 09:46

"Ik heb hele prettige gesprekken met Emiel gehad. Ik kon bij aanvang van de gesprekken nog niet goed aangeven in welke richting mijn toekomst… alles lezen - 21-09-2019 09:46

starstarstarstarstar_half
Birgitte Paffen
interieurontwerper
9
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Emiel is iemand die heel goed kan luisteren en met een stappenplan je leidt tot ideeën waar je misschien zelf ook wel op gekomen was maar nu wordt het helder. Hij verlicht de weg, zeg maar. Heel handig." - 20-09-2019 11:13

"Emiel is iemand die heel goed kan luisteren en met een stappenplan je leidt tot ideeën waar je misschien zelf ook wel op gekomen was maar nu… alles lezen - 20-09-2019 11:13

starstarstarstarstar
Jeanet Pijpker
senior adviseur overheid
10
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"De gesprekken met Emiel waren open en plezierig. De gerichte vragen die hij stelde hielpen mij om zorgvuldig na te denken over mijn huidige werksituatie; past hetgeen wat ik doe bij mijn competenties, voel ik mij gelukkig en welke mogelijkheden heb ik. Ik ben mij ervan bewust dat ik ook al kom ik niet helemaal uit de verf op mijn huidige werkplek, ik wel dankbaar ben voor de positie die ik heb. Ik merk dat mijn politieke ambities nog geen weg hebben gevonden maar dat ik de ambitie nog steeds heb. Ik kijk op welke wijze ik invulling kan geven aan deze ambitie. De benadering van Emiel is persoonlijk, professioneel. Hij heeft oog voor de mens en zijn benadering is betrokken en oprecht. Met dank voor het traject. " - 13-09-2019 14:13

"De gesprekken met Emiel waren open en plezierig. De gerichte vragen die hij stelde hielpen mij om zorgvuldig na te denken over mijn huidige … alles lezen - 13-09-2019 14:13

Bart Koppers
starstarstarstarstar_border
Bart Koppers
zelfstandige
8
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Voldoende tijd beschikbaar, duidelijke werkwijze, goede communicatie. Ben er weer wijzer van geworden. Emiel is to the point en zet op je prettige wijze zelf aan het werk. Graag zet ik het traject voort." - 05-09-2019 15:53

"Voldoende tijd beschikbaar, duidelijke werkwijze, goede communicatie. Ben er weer wijzer van geworden. Emiel is to the point en zet op je pr… alles lezen - 05-09-2019 15:53

starstarstarstar_halfstar_border
Karen van der miesen
7
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Goede gesprekken met een betrokken trainer. Mogelijk dat de gesprekken, onderwerpen nog iets anders kunnen zodat een nog concreter plan kan ontstaan en niet blijft hangen bij mogelijkheden die, zoals in mijn geval, er eigenlijk al waren. Het was nu meer een bevestiging van wat ik zelf ook al had bedacht.
De locatie was goed geschikt en bereikbaar. " - 04-09-2019 13:05

"Goede gesprekken met een betrokken trainer. Mogelijk dat de gesprekken, onderwerpen nog iets anders kunnen zodat een nog concreter plan kan … alles lezen - 04-09-2019 13:05

starstarstarstarstar_border
Sabine S.
Communicatiemanager
8
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Emiel heeft me goed geholpen bij het meer concretiseren van mijn ideeen voor mijn toekomstige werk. Ik kreeg veel energie van onze gesprekken. Zijn praktische benadering is erg prettig. Hij is oprecht geïnteresseerd, stelt de juiste vragen en biedt goede tools. Hierdoor kreeg ik een nog concreter beeld van mijn kwaliteiten en interesses en in welke functie deze nog meer tot zijn recht zouden komen. Kortom, een fijne eerste stap in het vervolg van mijn carrière. " - 04-09-2019 11:24

"Emiel heeft me goed geholpen bij het meer concretiseren van mijn ideeen voor mijn toekomstige werk. Ik kreeg veel energie van onze gesprekke… alles lezen - 04-09-2019 11:24

starstarstarstarstar
J. v.d. Hoorn
Product Specialist
10
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Nu ik in de mid-term van mijn werkende carrière ben aangekomen had ik de behoefte om te kijken wat voor mogelijkheden er voor mij nog kunnen liggen. Emiel weet je objectief mee te nemen in deze ontdekkingstocht. Dit heeft mij veel inzicht in mijzelf gegeven en hoe ik in mijn huidige team sta en werk. Tevens heeft hij de beschikking over verschillende tools die helpen te kijken naar een andere carrière en je eigen sterke maar ook zwakke punten. Een zeer hulp zinvol traject." - 21-08-2019 10:50

"Nu ik in de mid-term van mijn werkende carrière ben aangekomen had ik de behoefte om te kijken wat voor mogelijkheden er voor mij nog kunnen… alles lezen - 21-08-2019 10:50

starstarstarstar_borderstar_border
Wanda Tassel van Maurik
Bijna verzorgende C/D Woonzorgbegeleider
6
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Het was goed om daar te landen, misschien net wat ik even nodig had om door te gaan. Had wel wat langer gemogen ondanks dat ik zelf veel had gedaan." - 11-08-2019 15:25

"Het was goed om daar te landen, misschien net wat ik even nodig had om door te gaan. Had wel wat langer gemogen ondanks dat ik zelf veel ha… alles lezen - 11-08-2019 15:25

starstarstarstar_halfstar_border
Ten Klooster
Magazijnmedewerker
7
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Ik heb met plezier aan de cursus Succesvol tot en met pensioen meegedaan. Ik werd goed begeleid en kwam te weten aan welke punten ik nog moet werken. Ik kan het echt aanbevelen." - 07-08-2019 11:32

"Ik heb met plezier aan de cursus Succesvol tot en met pensioen meegedaan. Ik werd goed begeleid en kwam te weten aan welke punten ik nog moe… alles lezen - 07-08-2019 11:32

starstarstarstarstar
Heijmerink, Jochem
10
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Erg waardevol om je blauwdruk wie je bent en wat je kan op papier te zetten. Career Boost geeft je handvatten om keuzes te maken en doelgericht op je doel af te gaan" - 25-07-2019 00:00

"Erg waardevol om je blauwdruk wie je bent en wat je kan op papier te zetten. Career Boost geeft je handvatten om keuzes te maken en doelgeri… alles lezen - 25-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Fieke Kloosterman
research verpleegkundige
8
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Het traject van loopbaancoaching ben ik aangegaan in verband met mijn keuze om van beroep te veranderen. Mijn keuzes, financiële consequenties en strategie had ik deels zelf al uitgestippeld, maar wilde ik graag nog doornemen met een professional. Emiel heeft mij daarbij goed geholpen. Ik kon mijn verhaal kwijt en hij gaf mij structuur in mijn zoekproces. Prettig was dat ik tussen de gesprekken door mijn vragen kon stellen en ik snel bruikbare antwoorden kreeg.
De tests die ik gemaakt heb waren vooral een bevestiging dat ik in de goede richting aan het zoeken was. " - 16-07-2019 13:24

"Het traject van loopbaancoaching ben ik aangegaan in verband met mijn keuze om van beroep te veranderen. Mijn keuzes, financiële consequenti… alles lezen - 16-07-2019 13:24

starstarstarstarstar_half
D. Bos
9
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Het is prettig om een gesprekspartner te hebben die aan mogelijkheden denkt en tegelijkertijd zorgt voor reflectie. Het heeft mij de ogen geopend om bepaalde keuzes te maken die mij helpen bij mijn toekomstige stappen. " - 15-07-2019 18:25

"Het is prettig om een gesprekspartner te hebben die aan mogelijkheden denkt en tegelijkertijd zorgt voor reflectie. Het heeft mij de ogen ge… alles lezen - 15-07-2019 18:25

starstarstarstarstar_border
Thea van de Zand
HR adviseur
8
Opleiding Talentmanagement, Loopbaanbegeleiding en Coaching

"Met name de persoonlijke benadering, aandacht en ruimte voor eigen inbreng heb ik als zeer motiverend ervaren. Laura heeft veel kennis en ervaring en heeft een prettige manier van communiceren. " - 10-07-2019 13:45

"Met name de persoonlijke benadering, aandacht en ruimte voor eigen inbreng heb ik als zeer motiverend ervaren. Laura heeft veel kennis en er… alles lezen - 10-07-2019 13:45

starstarstarstarstar_border
Maessen, Dirk
8
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Waardevolle training die ik iedereen kan aanraden die richting zoekt of zijn doelen (weer) scherp wil stellen. Wel goed nadenken of je dit liever in een groep doet of 1 op 1 met een coach." - 09-07-2019 00:00

"Waardevolle training die ik iedereen kan aanraden die richting zoekt of zijn doelen (weer) scherp wil stellen. Wel goed nadenken of je dit l… alles lezen - 09-07-2019 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"ik vond het waardevol, omdat je de tijd neemt om na te denken over jezelf, je loopbaan, en wat je belangrijk vindt. Wat ik eigenlijk al wist ging ik eindelijk hardop zeggen. " - 08-07-2019 00:00

"ik vond het waardevol, omdat je de tijd neemt om na te denken over jezelf, je loopbaan, en wat je belangrijk vindt. Wat ik eigenlijk al wist… alles lezen - 08-07-2019 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Karen Veldhuizen
6
Ontwikkeladvies 45+ (gratis) ★ Loopbaancoaching | Persoonlijke ontwikkeling

"Emiel is een prettige, betrokken trainer die snel tot de kern weet te komen. Hij heeft oog voor de (on)mogelijkheden van de vraag van de kandidaat. Ik had gehoopt na 3 sessies verder te zijn met mijn zoektocht. De richting is duidelijker geworden, maar de weg er naartoe blijft nog wat onduidelijk voor me. Daar had ik meer van verwacht, daarvoor is 3 sessies te weinig gebleken." - 07-07-2019 20:36

"Emiel is een prettige, betrokken trainer die snel tot de kern weet te komen. Hij heeft oog voor de (on)mogelijkheden van de vraag van de kan… alles lezen - 07-07-2019 20:36

starstarstarstarstar
Marlou Pluijmaekers
Unitmanager
10
Loopbaancoaching

"Ontzettend inspirerend, duidelijke opbouw en lekker pragmatisch. Alleen Blackboard is een beetje vanuit de oude doos :). Er wordt gewerkt met fijne handboeken, duidelijke presentaties en een sterke rode draad in de leerlijn." - 05-07-2019 12:06

"Ontzettend inspirerend, duidelijke opbouw en lekker pragmatisch. Alleen Blackboard is een beetje vanuit de oude doos :). Er wordt gewerkt me… alles lezen - 05-07-2019 12:06

Judy Onincx
starstarstarstarstar_border
Judy Onincx
HR adviseur
8
Loopbaancoaching

"Zeer praktische en inhoudelijk sterkte training. Doordat je twee loopbaantrajecten vormgeeft tijdens de training, krijg je de mogelijkheid daar meteen op te reflecteren en anticiperen. Je brengt het geleerde meteen in de praktijk zeg maar, en andersom. Daarnaast was het simpelweg goed geregeld qua communicatie en locatie e.d. Tot slot is de trainer het vermelden waard; daar valt of staat een training natuurlijk ook mee en deze trainer bracht het met veel enthousiasme en energie! Echt wat van opgestoken hoe je loopbaancoaching professioneel en gestructureerd wegzet. Let op, het is geen vaardigheidstraining. " - 04-07-2019 13:22

"Zeer praktische en inhoudelijk sterkte training. Doordat je twee loopbaantrajecten vormgeeft tijdens de training, krijg je de mogelijkheid … alles lezen - 04-07-2019 13:22

starstarstarstarstar_half
Tiel Groenestege, Bas
9
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Career Boost heeft ervoor gezorgd dat alle losse puzzelstukje weer in elkaar passen. Het heeft mij zelfvertrouwen en focus gegeven. Met name het volgende uit het programma van de Career Boost heeft mij veel opgeleverd: Heel positief! Alle puzzelstukjes sommige bekend en sommige onbekend ontdekt en afgestoft en opnieuw gelegd. Vertrouwen en overzicht in eigen kunnen en talenten." - 03-07-2019 00:00

"Career Boost heeft ervoor gezorgd dat alle losse puzzelstukje weer in elkaar passen. Het heeft mij zelfvertrouwen en focus gegeven. Met name… alles lezen - 03-07-2019 00:00

starstarstarstarstar_half
Sylvia wennekes
stadskamercoach
9
Opleiding Talentmanagement, Loopbaanbegeleiding en Coaching

"fijne opleiding, zeer uitgebreid snelle reactie op vragen en mailing. flexibel in planning omzetten. De cursus talentmanagement loopbaanbegeleiding en coaching is een goede basis om verder te komen. een echte aanrader" - 02-07-2019 08:40

"fijne opleiding, zeer uitgebreid snelle reactie op vragen en mailing. flexibel in planning omzetten. De cursus talentmanagement loopbaanbege… alles lezen - 02-07-2019 08:40

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Career Boost | Persoonlijke ontwikkeling | Loopbaan | Loopbaanplan | loopbaancoaching

"Ik ben gekomen met de hoop om heel gericht mijn "droombaan" te vinden. Dat is niet gelukt. Wel heb ik mezelf weer beter leren kennen en heb veel bevestiging gehad." - 02-07-2019 00:00

"Ik ben gekomen met de hoop om heel gericht mijn "droombaan" te vinden. Dat is niet gelukt. Wel heb ik mezelf weer beter leren kennen en heb … alles lezen - 02-07-2019 00:00