Ervaringen met Ondernemingsraad (OR) producten

8,8
Gemiddelde score van Ondernemingsraad (OR) producten
Gebaseerd op 583 ervaringen
starstarstarstarstar
Daphne Mostard
10
Basiscursus ondernemingsraad en Personeelsbeleid

"Alle faciliteiten rondom de cursus zijn goed geregeld. Van deze cursus heb ik zeer veel geleerd, de stof wordt duidelijk uitgelegd en de trainer heeft goede kennis van zaken.
De cursus inhoud voldoet zeker aan de verwachtingen." - 22-10-2019 10:47

"Alle faciliteiten rondom de cursus zijn goed geregeld. Van deze cursus heb ik zeer veel geleerd, de stof wordt duidelijk uitgelegd en de tra… alles lezen - 22-10-2019 10:47

Frank de Graaf
starstarstarstarstar
Frank de Graaf
10
Basiscursus (W)OR in 1 dag

"Zeer goede en duidelijke uitleg van de stof. Omdat de WOR een wet is, vroeg ik me af hoe gaat dit worden verteld/uitgelegd.
Meer dan lof voor deze trainer, komt goed en rustig over, was zeker aan te bevelen." - 18-10-2019 08:39

"Zeer goede en duidelijke uitleg van de stof. Omdat de WOR een wet is, vroeg ik me af hoe gaat dit worden verteld/uitgelegd. Meer dan lof v… alles lezen - 18-10-2019 08:39

starstarstarstarstar
Bert Kerpel
Voorzitter Ondernemingsraad
10
Help, ik zit in de OR! 250 Gouden tips voor de ondernemingsraad

"De cursusdag was goed gegeven toegespitst op het niveau van de aanwezigen. De doelstelling van de cursus is behaald en manier van de cursus leiden heeft veel enthousiasme en motivatie opgeleverd. Dank daarvoor." - 16-10-2019 08:35

"De cursusdag was goed gegeven toegespitst op het niveau van de aanwezigen. De doelstelling van de cursus is behaald en manier van de cursus … alles lezen - 16-10-2019 08:35

starstarstarstarstar_half
Laurens Kossen
9
Basiscursus OR en arbo in 1 dag

"Zeer interessante cursus waarbij de integratie van ARBO binnen de OR (of PVT) goed aan bod kwam.

Persoonlijk heb ik veel opgestoken en het lesmateriaal werd op zeer luchtige en leuke manier gepresenteerd.

Ook de voorzieningen rondom de cursus waren dik in orde." - 16-10-2019 05:15

"Zeer interessante cursus waarbij de integratie van ARBO binnen de OR (of PVT) goed aan bod kwam. Persoonlijk heb ik veel opgestoken en he… alles lezen - 16-10-2019 05:15

starstarstarstarstar_border
Jac Wanders
8
Bestuurder en ondernemingsraad

"Ik heb de cursus voor bestuurders gevolgd bij OR Academy. Ik heb er veel van geleerd. De trainer was deskundig en gaf een toelichting op de WOR. Ik vond de uitwisseling met collega bestuurders ook erg prettig. Die ervaringen had ik niet willen missen. " - 15-10-2019 06:57

"Ik heb de cursus voor bestuurders gevolgd bij OR Academy. Ik heb er veel van geleerd. De trainer was deskundig en gaf een toelichting op de … alles lezen - 15-10-2019 06:57

starstarstarstarstar
Alexander Megens
Werkvoorbereider
10
(W)OR voor beginnende OR-leden (WOR)

"Het was precies wat ik nodig had aan informatie en handreikingen om verder te komen. Dat je zelf kunt kiezen aan welke workshop je mee wil doen is perfect, het sluit bij je aan. Een klein verbeterpuntje is dat de geprinte presentatie 2x niet overeenkwam met een dia in de werkelijke presentatie. Het hinderde verder niet omdat de trainer dat vooraf aangaf. Ik zeg voor ieder nieuw lid als lid die zoekende is, gewoon doen!" - 15-10-2019 06:01

"Het was precies wat ik nodig had aan informatie en handreikingen om verder te komen. Dat je zelf kunt kiezen aan welke workshop je mee wil d… alles lezen - 15-10-2019 06:01

starstarstarstarstar
Carien Janssen van Raay
senior projectadviseur
10
OR Cursus: Samen werken in de ondernemingsraad (op Schateiland) - Beste Opleider van Nederland 2015

"Tatja was top: inhoudelijk sterk, hield ons voortdurend bij de les, afwisselend programma. Héél veel geleerd in twee dagen, heb het weekend direct de twee meegegeven boekjes gelezen. Wij zijn nu goed voorbereid op onze taak! Veel dank Tatja!" - 14-10-2019 14:53

"Tatja was top: inhoudelijk sterk, hield ons voortdurend bij de les, afwisselend programma. Héél veel geleerd in twee dagen, heb het weekend … alles lezen - 14-10-2019 14:53

starstarstarstarstar_half
A. van Aarle
9
Basiscursus (W)OR in 1 dag

"Zeer interessante cursus die een goede basis geeft voor het beginnend OR-lid. Het programma was flexibel, waardoor er alle ruimte was voor vragen. Je krijgt er een basisboek bij waar ik veel aan heb gehad, en de slides en een checklist worden achteraf gedeeld. Hele fijne locatie ook, in een sfeervol hotel in Amersfoort." - 14-10-2019 12:05

"Zeer interessante cursus die een goede basis geeft voor het beginnend OR-lid. Het programma was flexibel, waardoor er alle ruimte was voor v… alles lezen - 14-10-2019 12:05

starstarstarstarstar_border
Pakamart kool
8
(W)OR voor beginnende OR-leden (WOR)

"de dag was tekort voor alle informatie die we kregen. hele goede eerste indruk die we kregen over het o.r.werk.veel opgestoken.lekker gegeten en gedronken.goede tijdsindeling.bedankt voor deze dag.en dit computer progamma kan geen woorden tellen" - 13-10-2019 09:31

"de dag was tekort voor alle informatie die we kregen. hele goede eerste indruk die we kregen over het o.r.werk.veel opgestoken.lekker gegete… alles lezen - 13-10-2019 09:31

starstarstarstarstar_half
Michel de Winter
Voorzitter OR / lid commissie VGWM
9
Teambuilding met DISC voor de Ondernemingsraad (OR)

"Als onderdeel van twee dagen training zijn we aan de slag gegaan met disc. Wow! krachtig instrument en met hulp van de trainer hebben we allemaal heel veel inzichten gekregen over hoe we de samenwerking en communicatie kunnen verbeteren." - 08-10-2019 12:17

"Als onderdeel van twee dagen training zijn we aan de slag gegaan met disc. Wow! krachtig instrument en met hulp van de trainer hebben we all… alles lezen - 08-10-2019 12:17

starstarstarstarstar_half
Michel de Winter
Voorzitter OR/ lid commissie VGWM
9
OR Training: Basistraining Ondernemingsraad (OR)

"Twee leuke dagen achter de rug met Trainiac! Het is zo ontzettend praktisch dat zelfs de wetgeving niet meer saai is. We kunnen hier goed mee aan de slag. Dank je wel en tot de volgende keer." - 08-10-2019 12:15

"Twee leuke dagen achter de rug met Trainiac! Het is zo ontzettend praktisch dat zelfs de wetgeving niet meer saai is. We kunnen hier goed me… alles lezen - 08-10-2019 12:15

starstarstarstarstar_border
Ton Kleimeier
or-lid
8
OR en financiële cijfers

"Goede opfris sessie. Jan neemt de tijd om goede toelichtingen te geven.
De oefeningen sluiten goed aan bij de theorie en praktijk.
Locatie is goed te bereiken met een goede lunch." - 26-09-2019 08:26

"Goede opfris sessie. Jan neemt de tijd om goede toelichtingen te geven. De oefeningen sluiten goed aan bij de theorie en praktijk. Locati… alles lezen - 26-09-2019 08:26

starstarstarstarstar
Marjolein A. W. Faber
Persoonlijk Begeleider, OR lid
10
Nieuw in de OR (basis)

"Niets aan toe te voegen. Voldeed precies aan de verwachtingen en gaf stof tot nadenken en vele eye- openers.
De locatie was goed te bereiken met de trein en de lunch was verrukkelijk: veel keus en veel vegetarisch." - 17-09-2019 03:40

"Niets aan toe te voegen. Voldeed precies aan de verwachtingen en gaf stof tot nadenken en vele eye- openers. De locatie was goed te bereike… alles lezen - 17-09-2019 03:40

starstarstarstarstar_half
Mark de Jong
Voorzitter OR
9
Teambuilding met DISC voor de Ondernemingsraad (OR)

"Op de eerste dag van een tweedaagse training hebben we als nieuwe ondernemingsraad vooral aandacht gehad voor elkaar kwaliteiten en hoe deze in te zetten. DISC is een heel handige manier waarop je elkaar kwaliteiten inzichtelijk krijgt en de verschillen tussen mensen op een prettige manier kan bespreken. De trainer was praktisch, entertaining en had duidelijk verstand van zaken." - 29-08-2019 06:19

"Op de eerste dag van een tweedaagse training hebben we als nieuwe ondernemingsraad vooral aandacht gehad voor elkaar kwaliteiten en hoe deze… alles lezen - 29-08-2019 06:19

starstarstarstarstar_half
Mark de Jong
Voorzitter OR
9
Training OR: Succesvol vergaderen met de bestuurder

"Als onderdeel van de twee dagen training zijn we ingedoken op het succesvol vergaderen met de bestuurder. Het was een erg leuke dag, vol praktische tips en veel oefenen. We zullen zeker beter beslagen ten ijs komen" - 29-08-2019 06:16

"Als onderdeel van de twee dagen training zijn we ingedoken op het succesvol vergaderen met de bestuurder. Het was een erg leuke dag, vol pra… alles lezen - 29-08-2019 06:16

starstarstarstarstar_half
Jasper de Beer
Voorzitter OR
9
OR Training: Basistraining Ondernemingsraad (OR)

"De basistraining heeft ons erg geholpen om een goede start te maken. We hebben een goed beeld van de wet, hebben verschillende onderwerpen laten passeren en merkten hoe makkelijk een toepasbaar gemaakt werd voor onze eigen organisatie. We komen zeker terug! " - 14-08-2019 12:16

"De basistraining heeft ons erg geholpen om een goede start te maken. We hebben een goed beeld van de wet, hebben verschillende onderwerpen l… alles lezen - 14-08-2019 12:16

starstarstarstarstar_half
Jasper de Beer
Voorzitter OR
9
OR Training: Wet op de Ondernemingsraden (WOR)

"We hebben een erg leuk training gehad. We hadden verwacht dat het best saai zou zijn, maar door de leuke en vooral heel praktische manier waarop de trainer de wet doornam was het echt een geweldig leuke dag!" - 14-08-2019 12:13

"We hebben een erg leuk training gehad. We hadden verwacht dat het best saai zou zijn, maar door de leuke en vooral heel praktische manier wa… alles lezen - 14-08-2019 12:13

starstarstarstarstar_border
Natasja Willems
Facilitair medewerker
8
Basistraining OR en arbo

"Ondanks dat ik het hele lange dagen vond, bracht Simon het wel zo dat ik het prima kon volgen.hij bracht het ook interessant en hij heeft me veel geleerd. Ik zit net in de or en deze cursus is een goeie basis om je in Arbo te verdiepen" - 02-08-2019 18:57

"Ondanks dat ik het hele lange dagen vond, bracht Simon het wel zo dat ik het prima kon volgen.hij bracht het ook interessant en hij heeft me… alles lezen - 02-08-2019 18:57

starstarstarstarstar
De Groot
DGA
10
Bestuurder en ondernemingsraad

"Praktische en leerzame training. Reinhart is een goede docent. Zijn ervaring vanuit de HR-praktijk maakt dat voorbeelden levendiger worden.

We hebben sinds kort een OR en door de training weet ik nu beter hoe hiermee op een constructieve manier om te gaan." - 25-07-2019 09:31

"Praktische en leerzame training. Reinhart is een goede docent. Zijn ervaring vanuit de HR-praktijk maakt dat voorbeelden levendiger worden. … alles lezen - 25-07-2019 09:31

starstarstarstarstar_border
Paul Faber
8
cursus arbo en ondernemingsraad

"Wij hebben een prima dag gehad met voldoende informatie omtrent het onderwerp ARBO. Hoewel we de basis wel wisten hoor je toch weer dingen die je helpen om tot een effectievere inzet te komen. Ook de aanpassingen van de wetten die de afgelopen jaren zijn gedaan, werden nog eens aangestipt." - 08-07-2019 15:58

"Wij hebben een prima dag gehad met voldoende informatie omtrent het onderwerp ARBO. Hoewel we de basis wel wisten hoor je toch weer dingen d… alles lezen - 08-07-2019 15:58

starstarstarstarstar
Thea Ditmeijer
Administratief medewerker Inkoop
10
Ondernemingsraad en achterbancommunicatie

"Belast met de communicatie binnen de OR had ik echt behoefte aan een training waarin ik nieuwe inzichten zou kunnen krijgen. Door deze dag heb ik zeker het gevoel gekregen dat met alle meegegeven tips en tricks de communicatie met de achterban veel beter zal gaan. Bedankt! En zeker aan te raden!" - 27-06-2019 12:13

"Belast met de communicatie binnen de OR had ik echt behoefte aan een training waarin ik nieuwe inzichten zou kunnen krijgen. Door deze dag h… alles lezen - 27-06-2019 12:13

starstarstarstarstar_border
Mariska Velthuizen
8
Basiscursus (W)OR in 1 dag

"Veel aan gehad, fijne praktische en vooral kundige docent. Veel praktijkvoorbeelden waardoor het een prettige interactieve training werd. Veel handvatten gekregen waardoor ik nu echt goed aan de slag kan in de OR! " - 25-06-2019 07:44

"Veel aan gehad, fijne praktische en vooral kundige docent. Veel praktijkvoorbeelden waardoor het een prettige interactieve training werd. Ve… alles lezen - 25-06-2019 07:44

starstarstarstarstar_border
Michelle van Gend
Senior begeleider
8
(W)OR voor beginnende OR-leden (WOR)

"Het was een goed georganiseerde dag, met interessante sessie voor verdieping.
Het is iets wat je niet in de hand hebt maar ik vond het jammer dat er zoveel mensen waren waarbij er zoveel problemen speelde in de OR. Daardoor werd daar dieper op ingegaan, terwijl wij misschien liever op een ander onderwerp meer diepte hadden willen hebben.
Maar dat is ook begrijpelijk. Dat wanneer je OR niet goed loopt dat je daar dan naar vraagt. En ook daar konden wij weer wat uit leren." - 19-06-2019 10:33

"Het was een goed georganiseerde dag, met interessante sessie voor verdieping. Het is iets wat je niet in de hand hebt maar ik vond het jamm… alles lezen - 19-06-2019 10:33

starstarstarstarstar
Wim de Oude
financieel beleidsmedewerker
10
De OR als groep

"prima les gehad in Wet op de OR en zéér bruikbare tips en adviezen gehad om praktisch toe te passen. Daarnaast was er een goede interactie in de groep, dat de les dynamisch maakte." - 14-06-2019 13:21

"prima les gehad in Wet op de OR en zéér bruikbare tips en adviezen gehad om praktisch toe te passen. Daarnaast was er een goede interactie i… alles lezen - 14-06-2019 13:21

starstarstarstarstar_half
Joanna Alarcon
key accountmanager
9
Basistraining (W)OR in 2 dagen

"Echt een aanrader! Trainster Angelique gebruikte haar loopbaankennis om ons de basis van de OR uit te leggen. Wat ik vooral prettig vond is dat de training echt interactief was en we werkbare tips meekregen. " - 11-06-2019 11:38

"Echt een aanrader! Trainster Angelique gebruikte haar loopbaankennis om ons de basis van de OR uit te leggen. Wat ik vooral prettig vond is … alles lezen - 11-06-2019 11:38