IMK Opleidingen BV

Logo van IMK Opleidingen BV
Adres:

Henry Dunantweg 28
2402 NR Alphen aan den Rijn

Overzicht

Ervaringen (2.509)

Adri Beijer (9)
“Interactieve training op veiligheidsgebied en communicatie. Met name het aanspreken van collega's op hun veiligheidsgedrag wordt in de praktijk ni...”

Geleerd van: Bert Pol
 

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook a…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook als ons eigen succes.

De mensen die er werken

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Per slot van rekening presteren gemotiveerde en enthousiaste medewerkers vaak beter. Dat ondervinden we zelf en dat vinden we belangrijk voor onze klanten. Daarom staat bij IMK Opleidingen niet de theorie, maar juist de persoonlijke situatie van de cursisten centraal. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke leerwensen. Daarbij richten we ons op positieve gedragsverandering en persoonlijke groei.

Waarde voor de organisatie

Persoonlijke groei leidt tot betere prestaties. En daarmee komt ook de organisatie in ontwikkeling. 'Doen' is daarom een belangrijke factor binnen onze werkwijze. Door middel van rollenspelen en confronterende oefeningen ervaren cursisten daadwerkelijk het effect dat men op anderen of op de organisatie in z'n geheel heeft. Bij IMK Opleidingen gaat het dan vooral om het ontwikkelen van vaardigheden, zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen. Daarmee ontstaat grip op de functie dat tot uitdrukking komt in een krachtige uitstraling. Want mensen die duidelijk communiceren en zeker overkomen kunnen situaties naar hun hand zetten. Ze zijn in staat om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, waardoor de waarde voor de organisatie toeneemt.

Persoonlijke groei betekent ook 'oude' schotten en blokkades omver werpen. Overtuigingen die het functioneren belemmeren stellen we aan de kaak. Zo maken we ruimte voor nieuwe kennis, frisse ideeën, nieuwe overtuigingen en vaardigheden.

Ondernemerschap

IMK Opleidingen onderscheidt zich in de markt door kennis van ondernemerschap. Veel van onze trainers zijn zelf ondernemer of hebben ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Deze kennis loopt als een rode draad door onze workshops, opleidingen en trainingen. Als gevolg hiervan ligt de focus op een resultaat gerichte aanpak waarbij we de talenten van mensen en organisaties centraal stellen.

We werken met onze opdrachtgevers samen door het aangaan van partnerships. Door het ontwikkelen van de mensen in uw organisatie, tillen we samen uw bedrijf naar een hoger plan. Dat doen we volgens het principe 'investors in people' (IIP). Het label dat wordt toegekend aan organisaties die investeren in continue verbetering van hun personeelsbeleid.

In een notendop heeft u nu kennis kunnen maken met IMK Opleidingen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. www.imkopleidingen.nl of de cursusinformatielijn 0172 42 34 56.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor IMK Opleidingen BV (Deel je ervaring)

8,2 Gebaseerd op 2.399 ervaringen van 56 opleidingen, trainingen en cursussen en 110 partner ervaringen

 

IMK Opleidingen BV ervaringen

Horen, Zien en toch Zwijgen?

Geleerd van:
Bert Pol
Bert Pol

Interactieve training op veiligheidsgebied en communicatie.
Met name het aanspreken van collega's op hun veiligheidsgedrag wordt in de praktijk niet snel gedaan.
Het rollenspel met een acteur geeft een goede verdieping aan de lesstof en helpt om de drempel om mensen aan te spreken naar beneden te krijgen.
Tot nu toe alleen positieve reacties gekregen over de training.

"Interactieve training op veiligheidsgebied en communicatie. Met name het aanspreken van collega's op hun veiligheidsgedrag wordt in de prak…" -

Lees volledige ervaring

Horen, Zien en toch Zwijgen? is niet meer beschikbaar

Actief en effectief in de OR

zeer Goed
hoog kennis niveau.
veel kennis opgedaan.
leuke on gang met Mede studenten ook de locatie in Rotterdam was zeer Goed.
ok heb verschillende cursusen gevolgd bijvoorbeeld op o.r in Leusden en de middle management A in Rotterdam.
beide Zijn Aan te raden

"zeer Goed hoog kennis niveau. veel kennis opgedaan. leuke on gang met Mede studenten ook de locatie in Rotterdam was zeer Goed. ok heb…" -

Lees volledige ervaring

€ 395checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,1 (47 ervaringen)

Human Resource Management A opleiding met diploma

Deze opleiding heb ik in het voorjaar van 2015 gevolgd. Ontzettend leerzaam. De leraar had veel praktijkvoorbeelden en gaf duidelijk les. Ik hoop in 2017 HR Management B te gaan volgen.

"Deze opleiding heb ik in het voorjaar van 2015 gevolgd. Ontzettend leerzaam. De leraar had veel praktijkvoorbeelden en gaf duidelijk les. Ik…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.450checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,1 (111 ervaringen)

Praktisch communiceren op de werkvloer

Geleerd van:
Christine Meijers
Christine Meijers

Was een geweldige ervaring om deze training van Christine. De balans tussen theorie en praktijk was zeer goed. Met haar tips heb ik veel kunnen doen zowel op prive als zakelijk.

"Was een geweldige ervaring om deze training van Christine. De balans tussen theorie en praktijk was zeer goed. Met haar tips heb ik veel kun…" -

Lees volledige ervaring

€ 795checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,1 (114 ervaringen)

Praktisch communiceren op de werkvloer

Reini Verboom - van Schaik
Geleerd van:
Bert Pol
Bert Pol

Super ervaring om samen te werken met Bert! Deze training was voor mij een nuttige ervaring in de rol als co-trainer vanwege mijn opleiding 'Opleidingskunde'.
Waardevol vond ik de voorbereiding die Bert en ik samen hebben vormgegeven. Tijdens de training voelde hij de deelnemers goed aan en wist hij super te schakelen in de rollen die hij als tegenspeler aannam. Hij werd door onze senior keurmeesters ervaren als een echte vakman.

"Super ervaring om samen te werken met Bert! Deze training was voor mij een nuttige ervaring in de rol als co-trainer vanwege mijn opleiding …" -

Lees volledige ervaring

€ 795checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,1 (114 ervaringen)

KlantenvertellenErvaringen van Beste Opleider van Nederland

Management

Heb veel geleerd en kan dit prima toepassen op de werkvloer!
Mijn trainster (Christine) krijgt van mij een grote pluim. Haar manier van uitleg zorgde ervoor dat je van begin tot eind aandachtig bleef!

"Heb veel geleerd en kan dit prima toepassen op de werkvloer! Mijn trainster (Christine) krijgt van mij een grote pluim. Haar manier van uit…" -

Lees volledige ervaring

Management

Hele duidelijke informatie vooraf en leuke interactieve training waarbij veel praktijkvoorbeelden van alle cursusten worden besproken.

"Hele duidelijke informatie vooraf en leuke interactieve training waarbij veel praktijkvoorbeelden van alle cursusten worden besproken." -

Lees volledige ervaring

Management

door de training zijn we als groep verder geholpen omdat er ingegaan werd op de ontwikkelpunten van de individu terwijl de oefeningen toch in groepsverband waren

"door de training zijn we als groep verder geholpen omdat er ingegaan werd op de ontwikkelpunten van de individu terwijl de oefeningen toch i…" -

Lees volledige ervaring

Management

Hr management A, hele fijne training sluit precies aan bij mijn behoefte aan bevestiging voor mijn kennis en kunde

"Hr management A, hele fijne training sluit precies aan bij mijn behoefte aan bevestiging voor mijn kennis en kunde" -

Lees volledige ervaring

Persoonlijke ontwikkeling

De training leidinggeven bij Judith was super. Het gaat niet om wat je al weet maar wat je er mee doet.

"De training leidinggeven bij Judith was super. Het gaat niet om wat je al weet maar wat je er mee doet." -

Lees volledige ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

IMK Opleidingen BV heeft 32 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.313 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

Training keurmerken

Not for humans