IMK Opleidingen BV

Logo van IMK Opleidingen BV
Adres:

Henry Dunantweg 28
2402 NR Alphen aan den Rijn

Overzicht

Ervaringen (2.302)

De heer P. van den Akker (8)
“Interessant en heb er zeker iets van opgestoken. Het was interessant om te kijken hoe je bepaalde zaken op een andere manier kan bekijken en oploss...”

 

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook a…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Het succes van onze cursisten is ons succes

IMK Opleidingen is sinds 1998 het opleidingsinstituut voor management en communicatie. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen van talenten van mensen en organisaties. En dat drukken we uit in concrete resultaten. Met een gemiddeld slagingscijfer van 8,7 kunnen we zeggen dat onze cursisten succesvol zijn. Het succes van de klant beschouwen wij dan ook als ons eigen succes.

De mensen die er werken

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Per slot van rekening presteren gemotiveerde en enthousiaste medewerkers vaak beter. Dat ondervinden we zelf en dat vinden we belangrijk voor onze klanten. Daarom staat bij IMK Opleidingen niet de theorie, maar juist de persoonlijke situatie van de cursisten centraal. We besteden veel aandacht aan de persoonlijke leerwensen. Daarbij richten we ons op positieve gedragsverandering en persoonlijke groei.

Waarde voor de organisatie

Persoonlijke groei leidt tot betere prestaties. En daarmee komt ook de organisatie in ontwikkeling. 'Doen' is daarom een belangrijke factor binnen onze werkwijze. Door middel van rollenspelen en confronterende oefeningen ervaren cursisten daadwerkelijk het effect dat men op anderen of op de organisatie in z'n geheel heeft. Bij IMK Opleidingen gaat het dan vooral om het ontwikkelen van vaardigheden, zelfvertrouwen, motivatie, zelfkennis en doorzettingsvermogen. Daarmee ontstaat grip op de functie dat tot uitdrukking komt in een krachtige uitstraling. Want mensen die duidelijk communiceren en zeker overkomen kunnen situaties naar hun hand zetten. Ze zijn in staat om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, waardoor de waarde voor de organisatie toeneemt.

Persoonlijke groei betekent ook 'oude' schotten en blokkades omver werpen. Overtuigingen die het functioneren belemmeren stellen we aan de kaak. Zo maken we ruimte voor nieuwe kennis, frisse ideeën, nieuwe overtuigingen en vaardigheden.

Ondernemerschap

IMK Opleidingen onderscheidt zich in de markt door kennis van ondernemerschap. Veel van onze trainers zijn zelf ondernemer of hebben ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Deze kennis loopt als een rode draad door onze workshops, opleidingen en trainingen. Als gevolg hiervan ligt de focus op een resultaat gerichte aanpak waarbij we de talenten van mensen en organisaties centraal stellen.

We werken met onze opdrachtgevers samen door het aangaan van partnerships. Door het ontwikkelen van de mensen in uw organisatie, tillen we samen uw bedrijf naar een hoger plan. Dat doen we volgens het principe 'investors in people' (IIP). Het label dat wordt toegekend aan organisaties die investeren in continue verbetering van hun personeelsbeleid.

In een notendop heeft u nu kennis kunnen maken met IMK Opleidingen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. www.imkopleidingen.nl of de cursusinformatielijn 0172 42 34 56.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor IMK Opleidingen BV (Deel je ervaring)

8,1 Gebaseerd op 2.192 ervaringen van 55 opleidingen, trainingen en cursussen en 110 partner ervaringen

 

IMK Opleidingen BV ervaringen

Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Interessant en heb er zeker iets van opgestoken. Het was interessant om te kijken hoe je bepaalde zaken op een andere manier kan bekijken en oplossen. Tim presenteerde het met met veel enthousiasme, En betrok iedereen er op een leuke manier bij.

"Interessant en heb er zeker iets van opgestoken. Het was interessant om te kijken hoe je bepaalde zaken op een andere manier kan bekijken en…" -

Lees volledige ervaring

€ 795Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,1 (439 ervaringen)

Middle Management C opleiding met diploma

De opleiding voldeed aan mijn behoefte, het was erg intensief.
De volgorde van examens en het bedrijfsplan had effici?nter gekund, geef de studenten eerst de ruimte voor de theorie examens en aansluitend de ruimte voor het bedrijfsplan.
Wij hebben het zojuist, tijdens de diploma uitreiking, over de betrokkenheid van de docenten gehad en vonden het niet netjes dat van de drie docenten er niemand aanwezig was.
De reactietijd bij vragen mbt het bedrijfsplan duurde ook erg lang dat met de wetenschap welke druk wij hadden om alles op tijd af te ronden vonden wij dit ook tegen vallen. Verder is er ook geen mailtje of iets van betrokkenheid getoond na de laatste lessen.De contacten tijdens de lessen waren wel goed. Ik ben uiterste vrede over de medewerkers van IMK.

"De opleiding voldeed aan mijn behoefte, het was erg intensief. De volgorde van examens en het bedrijfsplan had effici?nter gekund, geef de …" -

Lees volledige ervaring

€ 2.750Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,3 (3 ervaringen)

Middle Management A opleiding met diploma

Leuke bijeenkomsten waarin we allemaal actief konden deelnemen. De trainer was goed en het was interressant om elkaars ervaringen te kunnen delen.

"Leuke bijeenkomsten waarin we allemaal actief konden deelnemen. De trainer was goed en het was interressant om elkaars ervaringen te kunnen …" -

Lees volledige ervaring

€ 2.150Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,2 (209 ervaringen)

Middle Management A opleiding met diploma

Training was goed. Goede praktijkvoorbeelden, vooral ook door de gesprekken op de avond met de medecursisten. Oefenen met gesprekken wordt wat minder opgepakt. (In geval van deze cursus was dat meer vanwege de cursisten zelf dan door de cursusleider) Diverse zienswijzes zijn goed om mee te krijgen om dat gelijk te toetsen aan je eigen manier van werken en reageren.

"Training was goed. Goede praktijkvoorbeelden, vooral ook door de gesprekken op de avond met de medecursisten. Oefenen met gesprekken wordt w…" -

Lees volledige ervaring

€ 2.150Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,2 (209 ervaringen)

Management Assistent A opleiding met diploma

Zeer goede trainer met veel humor. Duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden. Geen moment saai geweest.

"Zeer goede trainer met veel humor. Duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden. Geen moment saai geweest." -

Lees volledige ervaring

€ 1.950Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8 (39 ervaringen)

Laat nog 5 ervaringen zien

KlantenvertellenErvaringen van Beste Opleider van Nederland

Management

Heb veel geleerd en kan dit prima toepassen op de werkvloer!
Mijn trainster (Christine) krijgt van mij een grote pluim. Haar manier van uitleg zorgde ervoor dat je van begin tot eind aandachtig bleef!

"Heb veel geleerd en kan dit prima toepassen op de werkvloer! Mijn trainster (Christine) krijgt van mij een grote pluim. Haar manier van uit…" -

Lees volledige ervaring

Management

Hele duidelijke informatie vooraf en leuke interactieve training waarbij veel praktijkvoorbeelden van alle cursusten worden besproken.

"Hele duidelijke informatie vooraf en leuke interactieve training waarbij veel praktijkvoorbeelden van alle cursusten worden besproken." -

Lees volledige ervaring

Management

door de training zijn we als groep verder geholpen omdat er ingegaan werd op de ontwikkelpunten van de individu terwijl de oefeningen toch in groepsverband waren

"door de training zijn we als groep verder geholpen omdat er ingegaan werd op de ontwikkelpunten van de individu terwijl de oefeningen toch i…" -

Lees volledige ervaring

Persoonlijke ontwikkeling

De training leidinggeven bij Judith was super. Het gaat niet om wat je al weet maar wat je er mee doet.

"De training leidinggeven bij Judith was super. Het gaat niet om wat je al weet maar wat je er mee doet." -

Lees volledige ervaring

Management

Hr management A, hele fijne training sluit precies aan bij mijn behoefte aan bevestiging voor mijn kennis en kunde

"Hr management A, hele fijne training sluit precies aan bij mijn behoefte aan bevestiging voor mijn kennis en kunde" -

Lees volledige ervaring
Laat nog 5 ervaringen zien

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Beantwoorde vragen

IMK Opleidingen BV heeft 32 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.895 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Direct inschrijven
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO
 • Logo van ISO register
 • Logo van Winnaar Beste Opleider van Nederland 2014

Training keurmerken

 • Logo van UWV
Not for humans