Instituut voor Toezicht

Adres:

Villa Mollerus, Mollerusstraat 1
3743 BW Baarn

Beschrijving

Het Instituut voor Toezicht verzorgt workshops voor leden van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht, maar ook voor diegenen die zich willen oriënteren op een rol als toezichthouder, voor secretarissen RvB en/of RvC/RvT en voor bestuurders/directeuren.

Wij werken vanuit het gedachtegoed van ‘Nieuw Toezicht’, waarin centraal staat de zoektocht naar waarde(n)gedreven of waarde(n)gericht t…

Lees de volledige beschrijving

Het Instituut voor Toezicht verzorgt workshops voor leden van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht, maar ook voor diegenen die zich willen oriënteren op een rol als toezichthouder, voor secretarissen RvB en/of RvC/RvT en voor bestuurders/directeuren.

Wij werken vanuit het gedachtegoed van ‘Nieuw Toezicht’, waarin centraal staat de zoektocht naar waarde(n)gedreven of waarde(n)gericht toezichthouden, vanuit de maatschappelijke opdracht van de organisatie. Dit vraagt in de eerste plaats om ‘gezond verstand’. Meer aandacht voor de mensen. Minder nadruk op systemen, procedures, regels en codes. Meer nadruk op de missie en de waarden van de organisatie –en op een goede omgang met en inbreng van alle belanghebbenden bij de organisatie, de ‘stakeholders’ of ‘belanghouders’.

Wilt u hier meer over weten? Of bent u al bekend met Nieuw Toezicht en wilt u als lid van een RvC of RvT uw rol bij nieuwe vormen van organiseren en het daarbij veranderende samenspel met de RvB en de OR en/of cliëntenraad onder de loep nemen? Wilt een evaluatie van uw raad of uzelf, en waardevol advies over Nieuw Toezicht? Kijk dan bij ons workshopaanbod of neem contact op.

Ervaring met Instituut voor Toezicht?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Instituut voor Toezicht? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Trainers

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!