Ervaringen met Lean

8,7
Gemiddelde score van Lean producten
Gebaseerd op 88 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Emily van Breugel
8
Incompany Lean Training

"Een super fijne en afwisselende werkvorm, zo met Mural! Echt verfrissend, ondanks dat het online gegeven werd.

Trainer Merel van der Velde: Doet telkens checks of je het wel begrijpt en leeft zich in in onze positie als trainee.

Trainer Leoni Bekken: Oud-ProRailer en daardoor heel ervaren en komt heel professioneel over!" - 18-12-2020 11:29

"Een super fijne en afwisselende werkvorm, zo met Mural! Echt verfrissend, ondanks dat het online gegeven werd. Trainer Merel van der Veld… alles lezen - 18-12-2020 11:29

starstarstarstarstar_border
Stefan Leupen
Procescoördinator
8
Incompany Lean Training

"Leuke en kennisvolle trainers, goed gevuld programma met een fijne afwisseling tussen praktijk en theorie. De connectie met de praktijk van BAM blijft echter wel lastig. We hebben nu een heel klein schepje gekregen van alles, wellicht fijner om in te zoomen op de beginfase, waardoor er meer tijd over blijft voor die zaken.

Trainer Merel van der Velde: Fijne energie, tijd voor grappen, maar ook met de harde hand op zaken parkeren.

Trainer Theresa Hackelberg: Fijne trainer, makkelijk in de omgang. Mag iets meer de teugels pakken in onderlinge discussies in groepjes." - 04-12-2020 15:17

"Leuke en kennisvolle trainers, goed gevuld programma met een fijne afwisseling tussen praktijk en theorie. De connectie met de praktijk van … alles lezen - 04-12-2020 15:17

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
LEAN

"Gedreven en moviterende trainer. Verduidelijkt met leuke voorbeelden en goede verhalen, die je bij blijven.
Ook technisch alles goed geregeld, wat bij zo'n online training nog wel een uitdaging is.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 8
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 30-11-2020 00:00

"Gedreven en moviterende trainer. Verduidelijkt met leuke voorbeelden en goede verhalen, die je bij blijven. Ook technisch alles goed gerege… alles lezen - 30-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
LEAN

"Op de manier hoe het online gegeven word. Ik vond het echt goed en zeer leerzaam. Ook fijn dat er zoveel pauzes er tussen zaten
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 10
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 6
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 27-11-2020 00:00

"Op de manier hoe het online gegeven word. Ik vond het echt goed en zeer leerzaam. Ook fijn dat er zoveel pauzes er tussen zatenHoe waardeer … alles lezen - 27-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Mevrouw H.A.M. Ludema
Zaakverdeler vakgroepen Wegen en Water vakgroep Straatmeubilair, bebording en evenementen
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Goed georganiseerd en voldoende afwisseling! Ook mooi om te zien hoe fanatiek de deelnemers bezig waren. Maar 4,5 uur is daardoor wel lang genoeg om de concentratie vast te houden." - 29-09-2020 12:11

"Goed georganiseerd en voldoende afwisseling! Ook mooi om te zien hoe fanatiek de deelnemers bezig waren. Maar 4,5 uur is daardoor wel lang g… alles lezen - 29-09-2020 12:11

starstarstarstarstar_half
Willem Olthof
Partner
9
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Met veel enthousiasme gegeven workshop over LEAN benadering. Top en absoluut een aanrader voor iedereen die procesverbetering overweegt. Je merkt echt dat de professionals van LeanENT deskundig zijn op hun vakgebied. " - 17-09-2020 20:12

"Met veel enthousiasme gegeven workshop over LEAN benadering. Top en absoluut een aanrader voor iedereen die procesverbetering overweegt. Je … alles lezen - 17-09-2020 20:12

Rudolf Kruger
starstarstarstarstar_half
Rudolf Kruger
Quality Manager
9
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"A fantastic idea and method to bring a game close to reality and to experience the Lean process. It was great to see people from different disciplines working together to improve time and time again." - 08-06-2020 13:08

"A fantastic idea and method to bring a game close to reality and to experience the Lean process. It was great to see people from different d… alles lezen - 08-06-2020 13:08

starstarstarstarstar
Tom Lankhorst
Ontwikkelingsmanager
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het was een goed georganiseerde workshop. Gestart werd met een duidelijke toelichting op lean-werken. Nav de lego-oefeningen werden conclusies uit het spel vertaald naar
de praktijk. Daarmee kreeg het spel veel meer diepgang. Aan het einde van de middag vond iedereen het jammer dat men niet nog een spelronde mocht maken om nog een keer te verbeteren." - 16-03-2020 10:39

"Het was een goed georganiseerde workshop. Gestart werd met een duidelijke toelichting op lean-werken. Nav de lego-oefeningen werden conclusi… alles lezen - 16-03-2020 10:39

starstarstarstarstar_border
Huseyin Efe
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"het was een leuke ervaring om op te doen en heel erg leerzaam. door een andere manier van denken kan je veel efficienter werken. de locatie had wel wat ruimer mogen zijn" - 12-03-2020 10:12

"het was een leuke ervaring om op te doen en heel erg leerzaam. door een andere manier van denken kan je veel efficienter werken. de locatie … alles lezen - 12-03-2020 10:12

starstarstarstarstar
Herman Kolkman
Afdelingshoofd
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Prachtig in de praktijk gebracht verbeterdenken! Met professionele en gezellige begeleiding van Jessica den Hartog en Robert van de Velde een hele gezellige en nuttige middag genoten samen met Businessclub Dynamo." - 10-03-2020 17:48

"Prachtig in de praktijk gebracht verbeterdenken! Met professionele en gezellige begeleiding van Jessica den Hartog en Robert van de Velde ee… alles lezen - 10-03-2020 17:48

starstarstarstarstar_border
monique linssen
Businesscontroller bedrijfsvoering
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het was een leerzame ervaring. Het geeft aan dat door middel van samenwerking veel progressie is te behalen en dat soms ideeën ook anders uitpakken dan op voorhand gedacht. Door hier samen dan weer naar te kijken en bij te sturen leer je hier allemaal van. " - 09-03-2020 14:00

"Het was een leerzame ervaring. Het geeft aan dat door middel van samenwerking veel progressie is te behalen en dat soms ideeën ook anders ui… alles lezen - 09-03-2020 14:00

starstarstarstarstar_border
Jose Kuppens
medewerker beheer
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het wat een erg leuke en leerzame workshop, het wordt nog wel een uitdaging om dit te vertalen naar onze omgeving, maar met de juiste instelling van ons allen en egeleiding moet dit goedkomen" - 03-03-2020 11:01

"Het wat een erg leuke en leerzame workshop, het wordt nog wel een uitdaging om dit te vertalen naar onze omgeving, maar met de juiste instel… alles lezen - 03-03-2020 11:01

starstarstarstarstar_half
Bas Hilgers
beheerteam
9
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Een zeer leerzame cursus waarin je op een hele andere manier naar de werkzaamheden binnen het bedrijf gaat kijken. Begeleiding was uitstekend. Ook erg leuk om te zien hoe grote veranderingen bij grote bedrijven tot stand zijn gekomen" - 02-03-2020 11:44

"Een zeer leerzame cursus waarin je op een hele andere manier naar de werkzaamheden binnen het bedrijf gaat kijken. Begeleiding was uitsteken… alles lezen - 02-03-2020 11:44

starstarstarstar_halfstar_border
richard custers
Projectleider
7
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het was een herkenbare training; werkt nog steeds verhelderend en inspirerend om - complexe- projecten simpeler en doelmatiger te managen. Algemene startsessie wordt nu gevolgd door inhoudelijke sessies. ik zie er naar uit!" - 02-03-2020 09:14

"Het was een herkenbare training; werkt nog steeds verhelderend en inspirerend om - complexe- projecten simpeler en doelmatiger te managen. A… alles lezen - 02-03-2020 09:14

starstarstarstarstar
Rik van Zon
Technisch administratief medewerker
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"De legoworkshop is een zeer leuke sessie om te laten zien hoe je door op andere manieren te denken succes kunt hebben en meer resultaat kunt behalen. Goed verzorgd en leuke enthousiaste begeleiding." - 28-02-2020 16:12

"De legoworkshop is een zeer leuke sessie om te laten zien hoe je door op andere manieren te denken succes kunt hebben en meer resultaat kunt… alles lezen - 28-02-2020 16:12

starstarstarstarstar
Willem de Bruin
Bedrijfsleider
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het was een heel goed verhelderend en enthousiast verhaal. Echter het gemak dat het geheel doet suggereren maakt je als verantwoordelijke wat klein... Alsof met een ploeg mensen geen tegenwerpingen zouden bestaan." - 28-02-2020 09:56

"Het was een heel goed verhelderend en enthousiast verhaal. Echter het gemak dat het geheel doet suggereren maakt je als verantwoordelijke wa… alles lezen - 28-02-2020 09:56

starstarstarstarstar
Thom Vermeulen
Consultant smart lighting
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"De Lego workshop was heel leerzaam. Door grote verbeteringen als doel te stellen maak je grote stappen. Ook stappen die je niet verwachtte. Door meerdere stappen te doorlopen onder begeleiding van de trainers krijg je echt een goed inzicht in mogelijkheden en bewijst "out of the box" denken zijn waarde. Soms moet je even afstand nemen om iets te kunnen zien." - 28-02-2020 08:26

"De Lego workshop was heel leerzaam. Door grote verbeteringen als doel te stellen maak je grote stappen. Ook stappen die je niet verwachtte. … alles lezen - 28-02-2020 08:26

Willem Dissel
starstarstarstarstar_border
Willem Dissel
Ondernemer
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Interactieve workshop waarin op een heldere manier de praktische stappen van LEAN zichtbaar worden gemaakt, theorie is ondersteunend.
In deze halve dag workshop is in 3 stappen grote winst in efficiency geboekt en smaakt naar meer.
" - 28-02-2020 07:02

"Interactieve workshop waarin op een heldere manier de praktische stappen van LEAN zichtbaar worden gemaakt, theorie is ondersteunend. In de… alles lezen - 28-02-2020 07:02

starstarstarstarstar_half
Koen van Ettinger
Eigenaar
9
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Informele aanpak met duidelijke focus om samen met een groep tot verbeteringen te komen. Confronterend en nooit gedacht om zoveel winst te kunnen creeren. De leiders lieten ons zelfstandig oplossingen aan te dragen en winst te verwezenlijken. En dat op een zeer prettige en positieve manier van leiderschap door Leanent." - 27-02-2020 22:15

"Informele aanpak met duidelijke focus om samen met een groep tot verbeteringen te komen. Confronterend en nooit gedacht om zoveel winst te k… alles lezen - 27-02-2020 22:15

starstarstarstarstar_border
Herwin Hurkmans
Beheer adviseur
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Het was een leerzame en leuke dag waarbij we met enthousiaste collega’s hebben ervaren welke doelen je kunt bereiken door out of the box te denken en je comfort zone te verlaten. Met veel verwachting kijk ik uit naar de stappen we binnen onze organisatie kunnen maken.
" - 27-02-2020 20:00

"Het was een leerzame en leuke dag waarbij we met enthousiaste collega’s hebben ervaren welke doelen je kunt bereiken door out of the box te … alles lezen - 27-02-2020 20:00

starstarstarstarstar
Sanne de Vries
Eigenaar
10
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Zeer inspirerende workshop gevolgd bij LeanENT in Apeldoorn. De trainers waren gedreven en hun enthousiasme was aanstekelijk voor de groep. We hebben 3 keer een lego proces doorlopen, steeds weer een stukje efficiënter na de input die we kregen van Jessica en Robert.
Absoluut de reis en de tijd waard om meer waarde te creëren voor je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt. Tevens geeft het doorlopen proces tijdens de workshop, jezelf handvatten voor je eigen dagelijkse leven. 1 + 1 = 3 toch?! :) " - 24-02-2020 21:04

"Zeer inspirerende workshop gevolgd bij LeanENT in Apeldoorn. De trainers waren gedreven en hun enthousiasme was aanstekelijk voor de groep. … alles lezen - 24-02-2020 21:04

starstarstarstarstar_border
Maaike Ketelaars
Inkoper
8
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"Hele leuke en leerzame middag gehad!
Het is mooi om te zien hoe je vanuit complete chaos rust kunt creëren door het volgen van het juiste proces.
Door eigenlijk het proces veel logischer te maken en ervoor te zorgen dat de informatie die jijzelf doorgeeft zo compleet mogelijk is, is er enorm veel voordeel te behalen en maakt alles binnen de organisatie efficiënter. Het maakt ook dat je kritischer naar jezelf gaat kijken. " - 17-02-2020 08:09

"Hele leuke en leerzame middag gehad! Het is mooi om te zien hoe je vanuit complete chaos rust kunt creëren door het volgen van het juiste p… alles lezen - 17-02-2020 08:09

starstarstarstarstar_half
Mevrouw M.H.A.M. Bremmert-Arts
Teamleider
9
LeanENT Lego Workshop "de eerste stappen naar Lean"

"In een ongedwongen sfeer en onder begeleiding van zeer enthousiaste trainers krijg je in een relatief korte tijd de eerste beginselen van lean onder de knie. Zeer motiverend en ik heb erg veel zin gekregen om met lean aan de gang te gaan met mijn team. " - 07-02-2020 14:51

"In een ongedwongen sfeer en onder begeleiding van zeer enthousiaste trainers krijg je in een relatief korte tijd de eerste beginselen van le… alles lezen - 07-02-2020 14:51

starstarstarstarstar_border
P boekhout
strategiscg adviseur
8
Lean Lego Simulatie Workshop

"Het voor ons erg leuk en leerzaam om de LEGO-workshop van jullie te krijgen. Dit omdat we als gemeente de Lean methodiek wilden introduceren. Het is fijn om dat incompany op een laagdrempelige manier te doen. En het biedt mooie aanknopingspunten naar de praktijk binnen een gemeente. We hebben jullie aanpak iets aangepast naar onze organisatie.
Iedereen is aan het einde van de workshop enthousiast en staat meer open om weer een kritisch naar hun eigen processen te kijken. Mensen bewust maken van hoeveel verbeterpunten ze zien als ze openminded naar processen kijken." - 13-01-2020 18:27

"Het voor ons erg leuk en leerzaam om de LEGO-workshop van jullie te krijgen. Dit omdat we als gemeente de Lean methodiek wilden introduceren… alles lezen - 13-01-2020 18:27

starstarstarstarstar_border
Laura Jongeneel
Medewerker HR Services
8
Lean in one Day

"Ik begon er vrij sceptisch aan, maar na de introductie was ik benieuwd naar de rest van de training. Leuk om te zien dat we in de 2e ronde grote verbetering zagen en dit met zijn allen bereikt hebben." - 12-12-2019 15:48

"Ik begon er vrij sceptisch aan, maar na de introductie was ik benieuwd naar de rest van de training. Leuk om te zien dat we in de 2e ronde g… alles lezen - 12-12-2019 15:48