Ervaringen met Lean

9,1
Gemiddelde score van Lean producten
Gebaseerd op 1.850 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Cornelisse
9
Lean Yellow Belt training

"Nuttige en leerzame training om persoonlijk en in team verband verder te komen. Door de persoonlijk aandacht creëren Lourens en Errol een fijne omgeving om te ontwikkelen.
Door de interactie te zoeken kon ik de training goed vertalen naar mijn situatie.
Bedankt!" - 22-01-2020 13:24

"Nuttige en leerzame training om persoonlijk en in team verband verder te komen. Door de persoonlijk aandacht creëren Lourens en Errol een fi… alles lezen - 22-01-2020 13:24

starstarstarstarstar_half
Marco Schepers
Krediet verzekerings adviseur
9
Lean Green Belt Training

"Er was goede gebeleiding bij alle aspecten van Green Belt. Middels verschillende werkvormen werden alle onderdelen uitgelicht waardoor er een fijne interactie was. Omdat we een verbetering uit ons eigen bedrijf gingen behandelen middels een waardenstroom, een A-3 en een Kaizen was het eenvoudig te volgen hoe Green Belt binnen een organisatie werkt.
Dit als voorbeeld nemende kan je Green Belt eenvoudig uitrollen in je organisatie. Top gedaan!" - 21-01-2020 08:41

"Er was goede gebeleiding bij alle aspecten van Green Belt. Middels verschillende werkvormen werden alle onderdelen uitgelicht waardoor er ee… alles lezen - 21-01-2020 08:41

starstarstarstarstar_border
Tra My Nguyen
8
Green Belt in Lean (internationale certificering)

"Patryk kan door zijn ervaring de link tussen theorie en praktijk goed overbrengen. Zijn verhalen over de toepassing van Lean bij verschillende bedrijven, maken de lessen heel interessant en inspirerend. Van mij mag de hele les hiermee gevuld worden :)
De lessen zijn goed opgebouwd, er is een goede afwisseling tussen experimenten, opdrachten en de droge materie. De theorie die je moet beheersen voor je examen zijn mooi samengevat in de powerpoints. Wat ook een goede toevoeging is de quiz voorafgaand van elke les, zo weet je hoeveel je nog in de boeken moet duiken. Bedankt Patryk!
" - 20-01-2020 20:07

"Patryk kan door zijn ervaring de link tussen theorie en praktijk goed overbrengen. Zijn verhalen over de toepassing van Lean bij verschillen… alles lezen - 20-01-2020 20:07

starstarstarstarstar
Rogier Bogaerts
Senior Equipment Specialists
10
Lean Green Belt Training

"Training met een erg goede balans tussen inhoud en energie. Compliment aan de trainsters. Heb ervan genoten. Zelden op zo’n prettige manier mijn gereedschapskist met echt nuttige tools bijgevuld. Echt een aanrader!" - 20-01-2020 18:42

"Training met een erg goede balans tussen inhoud en energie. Compliment aan de trainsters. Heb ervan genoten. Zelden op zo’n prettige manier … alles lezen - 20-01-2020 18:42

starstarstarstarstar
Mike van Haeften
Account manager
10
Lean Green Belt Training

"Trainers top!
Mix tussen praktijk en theorie was goed,
Ook tijdens de trainingen
Al met al een dikke aanrader

Deze evaluatie is door mij persoonlijk geschreven op het online evaluatieformulier van LCG en met toestemming gepubliceerd op Springest." - 20-01-2020 17:20

"Trainers top! Mix tussen praktijk en theorie was goed, Ook tijdens de trainingen Al met al een dikke aanrader Deze evaluatie is door … alles lezen - 20-01-2020 17:20

starstarstarstarstar_border
C. Sieveking
8
Lean Yellow Belt training

"Deze Lean training was erg leuk en leerzaam. Het instapniveau was precies goed voor mij omdat ik nog niet veel wist van Lean. Tijdens de training ben ik goed meegenomen in wat Lean is en hoe ik de methodiek kan toepassen in mijn werk. De praktijkvoorbeelden van de trainers maken het makkelijk om Lean te begrijpen voor dienstverlenende processen." - 19-01-2020 14:16

"Deze Lean training was erg leuk en leerzaam. Het instapniveau was precies goed voor mij omdat ik nog niet veel wist van Lean. Tijdens de tra… alles lezen - 19-01-2020 14:16

starstarstarstarstar_half
Rianne Geurtsen
Communicatie en marketing specialist
9
Lean Green Belt Training

"Enthousiasme van Coen en Peter was echt top; werkte heel motiverend. Leuke trainingen, goed tempo in de stof, aansprekende voorbeelden en met humor gebracht.
Vereiste voorbereiding voor de volgende lessen was soms wat vaag. Daardoor ontstond ook onduidelijkheid over de opdrachten. Een helderdere inrichting van het online portaal kan dit verbeteren." - 15-01-2020 16:27

"Enthousiasme van Coen en Peter was echt top; werkte heel motiverend. Leuke trainingen, goed tempo in de stof, aansprekende voorbeelden en me… alles lezen - 15-01-2020 16:27

starstarstarstarstar_border
Anushka Milano
Klantmanager
8
Lean Yellow Belt training

"Een fijne goede en duidelijke training over de lean methode die ik zowel in mijn werk als in mijn privé kan toepassen.
Lourens en Errol hebben dit op een leuke en duidelijke manier uitgelegd. Ik raad de cursus dan ook iedereen aan. " - 14-01-2020 20:38

"Een fijne goede en duidelijke training over de lean methode die ik zowel in mijn werk als in mijn privé kan toepassen. Lourens en Errol h… alles lezen - 14-01-2020 20:38

starstarstarstarstar
Johan van Heel
10
Lean Yellow Belt training

"
Zeer goede leermethode om je zelf beter te presenteren, problemen beter op te lossen en er inderdaad voor te zorgen dat elke dag een nieuwe uitdaging wordt, en dat in teamverband werken op deze manier zorgt voor efficiënter werken en dus ook leuker werken, zeer aanbevelend!!!

" - 14-01-2020 17:27

" Zeer goede leermethode om je zelf beter te presenteren, problemen beter op te lossen en er inderdaad voor te zorgen dat el… alles lezen - 14-01-2020 17:27

starstarstarstarstar_border
B. Zuman
Procesadviseur
8
Lean Green Belt training

"Na een inspirerende opening, wat door de cursisten als een eyeopener werd ervaren, gingen we direct aan de slag. Het was hard werken met veel discussie, maar het doel werd nooit uit het oog verloren. Ondersteund door goeie documentatie en in een fijne leeromgeving slaagde de hele klas voor hun green belt en dat zegt genoeg. " - 14-01-2020 13:13

"Na een inspirerende opening, wat door de cursisten als een eyeopener werd ervaren, gingen we direct aan de slag. Het was hard werken met vee… alles lezen - 14-01-2020 13:13

starstarstarstarstar
Ilhame Darkaoui
Adviseur Economische ontwikkeling
10
Lean Green Belt training

"Errol en Laurens zijn twee bevlogen docenten die je op een leuke en interactieve manier de toepasbaarheid van LEAN goed weten uit te leggen.
Er was een prima afwisseling tussen theorie en praktijkcases, waardoor de leerstof ook beter blijft hangen. De cursus raad ik absoluut aan niet alleen omdat LEAN op veel manieren goed toe te passen is maar ook omdat je juist tijdens deze cursus goed leert hoe je LEAN binnen jouw werkzaamheden toepast en uiteindelijk ook efficiënter leert werken.
" - 14-01-2020 12:39

"Errol en Laurens zijn twee bevlogen docenten die je op een leuke en interactieve manier de toepasbaarheid van LEAN goed weten uit te leggen.… alles lezen - 14-01-2020 12:39

starstarstarstarstar
Roy Schutte
Changecoördinator
10
Lean Green Belt training

"Een zeer leerzame en uitstekend toepasbare training. De LEAN-filosofie kun je zowel in werk- als privéwerkwijzen toepassen om efficiëntieslagen te maken. De training bevat interactieve presentaties, leuke oefeningen en een praktijkopdracht waardoor je de filosofie snel onder de knie krijgt. Een aanrader voor hen die willen beginnen met LEAN denken en werken.

Roy Schutte" - 14-01-2020 07:31

"Een zeer leerzame en uitstekend toepasbare training. De LEAN-filosofie kun je zowel in werk- als privéwerkwijzen toepassen om efficiëntiesla… alles lezen - 14-01-2020 07:31

starstarstarstar_halfstar_border
Meerleveld
7
Lean Yellow Belt training

"De training was goed opgezet en ik ken nu genoeg van de basis van Lean om er zelf wat mee te kunnen doen in mijn werk. Lourens en Errol zijn een super goed duo samen om een leuke en leerzame training te geven. De afwisseling tussen theorie en oefenen was fijn. De praktijkvoorbeelden van beide heren waren erg verhelderend om de theorie beter te kunnen plaatsen." - 13-01-2020 18:31

"De training was goed opgezet en ik ken nu genoeg van de basis van Lean om er zelf wat mee te kunnen doen in mijn werk. Lourens en Errol zijn… alles lezen - 13-01-2020 18:31

starstarstarstarstar_border
P boekhout
strategiscg adviseur
8
Lean Lego Simulatie Workshop

"Het voor ons erg leuk en leerzaam om de LEGO-workshop van jullie te krijgen. Dit omdat we als gemeente de Lean methodiek wilden introduceren. Het is fijn om dat incompany op een laagdrempelige manier te doen. En het biedt mooie aanknopingspunten naar de praktijk binnen een gemeente. We hebben jullie aanpak iets aangepast naar onze organisatie.
Iedereen is aan het einde van de workshop enthousiast en staat meer open om weer een kritisch naar hun eigen processen te kijken. Mensen bewust maken van hoeveel verbeterpunten ze zien als ze openminded naar processen kijken." - 13-01-2020 18:27

"Het voor ons erg leuk en leerzaam om de LEGO-workshop van jullie te krijgen. Dit omdat we als gemeente de Lean methodiek wilden introduceren… alles lezen - 13-01-2020 18:27

starstarstarstarstar_border
Chantal Naeye
8
Lean Yellow Belt training

"Errol en Lourens bieden een zeer goede Lean training met een afwisselend programma van theorie en oefenen. Ze denken goed mee met de casussen die je inbrengt en je kunt er gelijk mee aan de slag. Ik zou ze van harte aanbevelen aan iedereen die meer wilt weten van Lean en hoe je het kunt toepassen in de praktijk." - 13-01-2020 17:17

"Errol en Lourens bieden een zeer goede Lean training met een afwisselend programma van theorie en oefenen. Ze denken goed mee met de casusse… alles lezen - 13-01-2020 17:17

Lonneke Bosch
starstarstarstarstar_half
Lonneke Bosch
Strategisch HRM adviseur
9
Lean Green Belt Training

"Inhoudelijk goed, goed trainersduo met veel ervaring, sluit aan bij mijn verwachting, direct toepasbaar in werksituatie, goede afwisseling tussen theorie en oefeningen

Trainer Arjen Hoekzema: Kan een groep boeien, duidelijke uitleg, veel ervaringen uit praktijk, humor.

Trainer Marion Vlaming: Rustig, duidelijke uitleg, heeft oog voor wat er in de groep gebeurt" - 09-01-2020 14:36

"Inhoudelijk goed, goed trainersduo met veel ervaring, sluit aan bij mijn verwachting, direct toepasbaar in werksituatie, goede afwisseling t… alles lezen - 09-01-2020 14:36

Steven Primo
starstarstarstarstar_half
Steven Primo
Project Manager
9
Lean Green Belt Training

"In de training wordt de Lean theorie wordt op een leuke, praktische en dynamische manier toegelicht door goede en ervaren trainers. De theorie wordt aangevuld met enkele interessante praktijkopdrachten. Alles wordt prettig visueel ondersteund. De Lean materie is praktisch goed toepasbaar. De verdeling in 3 blokken van 2 dagen is prettig. De trainingslocatie (Kaap Doorn) is goed: lunch is goed verzorgd en ook de borrel (door LCG verzorgd) is goed. Zeker een aanrader!" - 09-01-2020 11:43

"In de training wordt de Lean theorie wordt op een leuke, praktische en dynamische manier toegelicht door goede en ervaren trainers. De theor… alles lezen - 09-01-2020 11:43

starstarstarstarstar
Ton Daam
10
Lean Green Belt Training

"DE LCG Green Belt training geeft in 6 dagen de informatie om succesvol het examen af te ronden. De inhoud van de training is goed opgebouwd, de kwaliteit is hoog, door de vele oefeningen die je moet uitvoeren tijdens de trainingsdagen krijg je meer en meer besef van wat de diverse technieken inhouden maar ook leer je op die manier in welke situaties je technieken kunt inzetten. Persoonlijk vond ik de verschillende rollen die als LEAN expert kunt inzetten en hoe je dat dan kunt doen het meest interessante deel. Door een assessment op je zelf te maken zie je waar jouw kwaliteiten liggen in die rollen en tevens vind je dan ook gelijk die rollen waar je al dan niet gewenst jezelf verder in kunt ontwikkelen om op termijn alle LEAN expert rollen goed bij jezelf tot zijn recht kunt laten komen.

Ik beveel de trainingen van LCG van harte aan

Trainer Arjen Hoekzema: De hoge mate van kwaliteit, de manier waarop hij met hele simpele voorbeelden en praktijktoetsjes iedereen hielp om het inzichtelijk en begrijpbaar te krijgen.

Trainer Marion Vlaming: het was duidelijk dat Marion Vlaming nog niet zo hoogwaardige kwaliteit levert als Arjen Hoekzema, dat is de perceptie die ik heb. Ik denk wel dat Marion Vlaming het in zich heeft een zelfde hoogwaardige trainer te worden als Arjan Hoekzema" - 09-01-2020 11:13

"DE LCG Green Belt training geeft in 6 dagen de informatie om succesvol het examen af te ronden. De inhoud van de training is goed opgebouwd,… alles lezen - 09-01-2020 11:13

starstarstarstarstar_border
Arthur Sernee
Projectleider
8
Lean Yellow Belt Training

"Op woensdag 8 januari de LSS yellow belt training gevolgd bij Bureau Tromp onder leiding van Melano Winter.
Een leuke en leerzame kennismaking met lean six sigma. Op interactieve wjze en met een combinatie van theorie en praktijk leidde Melano ons de wereld van lean six sigma in.
Het enige punt van verbetering was het stukje timemanagement. De training zou rond 16u klaar zijn, maar dit werd 17:15.
Overall dus erg tevreden en ik orienteer mij op een mogelijke vervolgstap.
" - 09-01-2020 09:21

"Op woensdag 8 januari de LSS yellow belt training gevolgd bij Bureau Tromp onder leiding van Melano Winter. Een leuke en leerzame kennisma… alles lezen - 09-01-2020 09:21

starstarstarstarstar
Mark Proost
Senior Consultant - Leadership Coach
10
Lean Green Belt Training

"Leerrijke training met voldoende dynamiek, inhoud en fun.
Aanrader voor iedereen die met Lean bezig is, of ermee wil starten.
Leerpunten volgen mekaar goed op.
Mooie afwisseling van interacties, les en samenwerking.

De trainers zijn spontaan, vlot en gepassioneerd en brengen de leerstof met veel voorbeelden." - 07-01-2020 13:53

"Leerrijke training met voldoende dynamiek, inhoud en fun. Aanrader voor iedereen die met Lean bezig is, of ermee wil starten. Leerpunten v… alles lezen - 07-01-2020 13:53

starstarstarstarstar
Dagmar Otten
Opleidingsmedewerker
10
Lean Green Belt Training

"We hebben hele leuke dagen gehad met Coen en Peter. Veel geleerd, veel nieuwe inzichten. Ook hebben zij ons uitgedaagd om te blijven nadenken en verbazen. Ik ben zeker van plan om het geleerde te gaan gebruiken in mijn werk.
" - 07-01-2020 07:54

"We hebben hele leuke dagen gehad met Coen en Peter. Veel geleerd, veel nieuwe inzichten. Ook hebben zij ons uitgedaagd om te blijven nadenke… alles lezen - 07-01-2020 07:54

starstarstarstarstar_border
ten Have
Projectleider
8
Lean Green Belt Training

"De training was prima, zowel het e-learning gedeelte als het deel met de trainer. Vooral de afwisseling in het programma vond ik sterk. Zo werd ervoor gezorgd dat ik mijn aandacht er optimaal bij kon houden.

Trainer Leonie Snijders: Zie mijn eerdere beschrijving. Zij wist ons bij de les te houden door het interactief en interessant te houden met onder anderen passende voorbeelden die tot de verbeelding spraken. Ook de ruimte voor de mens die zij ons gaf vond ik uitstekend. " - 06-01-2020 12:18

"De training was prima, zowel het e-learning gedeelte als het deel met de trainer. Vooral de afwisseling in het programma vond ik sterk. Zo w… alles lezen - 06-01-2020 12:18

starstarstarstarstar_half
Bram van der Stegen
9
Lean Green Belt Training

"De combinatie van theorie en praktijk maakt voor mij persoonlijk de leerstof erg aantrekkelijk en makkelijk opneembaar. De trainers waren energiek en inspirerend.

Trainer Leonie Snijders: Ze brengt met praktijkvoorbeelden de theorie duidelijk in beeld. Daarnaast is ze erg energiek, positief en prettig in omgang." - 06-01-2020 09:46

"De combinatie van theorie en praktijk maakt voor mij persoonlijk de leerstof erg aantrekkelijk en makkelijk opneembaar. De trainers waren en… alles lezen - 06-01-2020 09:46

starstarstarstarstar
Karin Rietveld
Manager facilitaire zaken
10
Lean Green Belt Training

"Leuke en inspirerende training. Coen en Peter zijn enthousiast en zorgen met veel humor dat je de stof steeds meer eigen maakt. Afwisselende werkvormen hebben na 4,5 trainingsdag gezorgd dat we veel handvatten hebben om in de organisatie verder te gaan met LEAN." - 02-01-2020 09:06

"Leuke en inspirerende training. Coen en Peter zijn enthousiast en zorgen met veel humor dat je de stof steeds meer eigen maakt. Afwisselende… alles lezen - 02-01-2020 09:06

starstarstarstarstar
Anita Van der Veen
10
Lean Green Belt Training

"Sander geef ik een 9,5 kijkend naar de kwaliteiten van hem als trainer voor de Green Belt. Sander focust op de positieve punten die iedereen inbrengt. Koppelt praktische ervaringen aan de leerstof, zet zaken helder uiteen, verandert zijn tactiek wanneer dat 'gevraagd' wordt. Geeft goede en waardevolle feedback. " - 02-01-2020 08:30

"Sander geef ik een 9,5 kijkend naar de kwaliteiten van hem als trainer voor de Green Belt. Sander focust op de positieve punten die iedereen… alles lezen - 02-01-2020 08:30

Beste Anita, dank voor deze mooie beoordeling! Heel veel succes bij de verdere implementatie van Lean in jullie mooie organisatie. Dat gaat jullie zeker lukken met jullie toplijst van verbeterideeën! Zet 'm op.

- 02-01-2020 08:30