Lean Practitioner

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Lean Practitioner

The Lean Six Sigma Company
Logo van The Lean Six Sigma Company
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 The Lean Six Sigma Company heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 34 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRotterdam
19 jan. 2022 tot 11 feb. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 19 januari 2022, 09:00-17:00, Rotterdam, Lean Practitioner training
event 20 januari 2022, 09:00-17:00, Rotterdam, Lean Practitioner training
event 11 februari 2022, 09:00-17:00, Rotterdam, Lean Practitioner training
placeBrabant
13 apr. 2022 tot 18 mei. 2022
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 13 april 2022, 09:00-17:00, Brabant, Lean Practitioner training
event 14 april 2022, 09:00-17:00, Brabant, Lean Practitioner training
event 18 mei 2022, 09:00-17:00, Brabant, Lean Practitioner training

Beschrijving

Heeft u de ambitie om een organisatie te laten excelleren? De Lean Practitioner training is dé training voor energieke professionals die processen willen verbeteren zonder grootschalige projecten.

De Lean Practitioner training

Tijdens de 3-daagse Lean Practitioner training wordt alle stof behandeld om volgens de Lean Management methode processen te verbeteren. Vooral in omgevingen waar weinig data voorhanden is en snelle kleinschalige verbeterprojecten gedaan kunnen worden is de Lean Management methode de manier van verbeteren. Snel en vaak verbeteren. Dat doet een Lean Practitioner. De training beslaat alle technieken en principes zoals Kaizen, de 5 stappen van Womack, de 7 verspillingen …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean, Kaizen, Lean Six Sigma Black Belt, Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Orange Belt.

Heeft u de ambitie om een organisatie te laten excelleren? De Lean Practitioner training is dé training voor energieke professionals die processen willen verbeteren zonder grootschalige projecten.

De Lean Practitioner training

Tijdens de 3-daagse Lean Practitioner training wordt alle stof behandeld om volgens de Lean Management methode processen te verbeteren. Vooral in omgevingen waar weinig data voorhanden is en snelle kleinschalige verbeterprojecten gedaan kunnen worden is de Lean Management methode de manier van verbeteren. Snel en vaak verbeteren. Dat doet een Lean Practitioner. De training beslaat alle technieken en principes zoals Kaizen, de 5 stappen van Womack, de 7 verspillingen en A3 projectmanagement. Na de training heeft u alles in huis om de klanttevredenheid te verhogen met snelle processen.  

De Lean practitioner is de kartrekker van Lean verbeterprojecten en Lean implementaties. Een doener met slechts één doel: Het perfecte proces ontwikkelen en afdelingen inspireren om het elke dag weer beter te doen. De Lean Practitioner beheerst de Lean technieken goed, kent de Lean principes en inspireert collega’s om mee te werken aan verbeteringen. Binnen organisaties zijn de Lean Practitioners de specialisten die, door samenwerken, afdelingen laten excelleren en de principes met enthousiasme kunnen overdragen.

Beknopt overzicht

De Lean Practitioner bestaat uit drie delen. Tijdens de eerste twee dagen leert u welke Lean technieken er zijn en hoe deze zich verhouden tot de Lean roadmap van Womack. De laatste dag gaat dieper in op de projectstructuren van Lean Management en de 14 principes van Toyota om een breder begrip te krijgen van het succes van Lean. Tot slot dient het geleerde in de praktijk toegepast te worden om u te kunnen certificeren to Lean Practitioner. 

Vraag de studiegids aan voor meer informatie over het programma.

Extra informatie

3-daagse Lean Practitioner: €1.695,- BTW vrijgesteld (0%)

2-daagse Upgrade naar Lean Leader (Als Lean Practitioner certificaat al in bezit is): €1.800, – BTW vrijgesteld (0%)

Inclusief: 

 • Cursus materiaal
 • 8 uur coaching door uw Lean Expert
 • Theorie examen (2 her-examens, als nodig)
 • Theorie certificering
 • Praktijkcertificering
 • Luncharrangement, koffie, thee en frisdrank
 • Parkeerkosten
 • Project templates
 • Project beoordeling 


Exclusief:

 • Eventuele overnachtingen

The Lean Six Sigma Company is actief in Engeland, Frankrijk, Nederland en België. Al onze trainingen zijn geaccrediteerd door de IASSC en hiermee internationaal erkend. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
 • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
 • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Lean.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met The Lean Six Sigma Company, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.