Scrum Master training

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van MKPC B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 MKPC B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 179 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

10
Gemiddeld cijfer voor Scrum Master training
Gebaseerd op 1 ervaring Lees alle ervaringenchevron_right
Doednath Bisesar (per direct beschikbaar)
Life is about LEARNING WHAT CAN NOT BE THOUGHT...!
10
Scrum Master training

"Prima verzorgde training. Veel geleerd. Creatieve manier van trainen en betrokken raken met de methode.
Meer heb ik niet te vertellen. Ik vind dat dit soort beperkingen demotiveren om iets te delen." - 24-10-2016 07:26

"Prima verzorgde training. Veel geleerd. Creatieve manier van trainen en betrokken raken met de methode. Meer heb ik niet te vertellen. Ik v… alles lezen - 24-10-2016 07:26

Startdata en plaatsen

Den Haag
18 sep. 2019 tot 19 sep. 2019
Utrecht
15 okt. 2019 tot 16 okt. 2019
Den Haag
11 nov. 2019 tot 12 nov. 2019
Utrecht
3 dec. 2019 tot 4 dec. 2019

Beschrijving

Algemeen

Veel teams komen na een eerste start vaak niet verder met het echt gaan werken volgens de principes van Agile en de aanpak van Scrum. Het eerste begin is nog makkelijk, maar het echt doorpakken juist de echte uitdaging.

“Het vasthouden, verbeteren en loslaten van ingesleten gewoontes blijkt in de praktijk veel lastiger dan oorspronkelijk gedacht.”

Door een goede analyse te maken, terug te keren naar de basis en de mogelijkheden tot verbetering te bespreken, kunnen teams weer verder en kan de verbetercyclus nog effectiever ingezet worden. Dat vraagt echter wel de juiste interventies van de Scrum Master.

Doelgroep

De opleiding Scrum Master is een goed vervolg op de Scrum Foundati…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scrum Master, Scrum, Scrum Product Owner en Agile.

Algemeen

Veel teams komen na een eerste start vaak niet verder met het echt gaan werken volgens de principes van Agile en de aanpak van Scrum. Het eerste begin is nog makkelijk, maar het echt doorpakken juist de echte uitdaging.

“Het vasthouden, verbeteren en loslaten van ingesleten gewoontes blijkt in de praktijk veel lastiger dan oorspronkelijk gedacht.”

Door een goede analyse te maken, terug te keren naar de basis en de mogelijkheden tot verbetering te bespreken, kunnen teams weer verder en kan de verbetercyclus nog effectiever ingezet worden. Dat vraagt echter wel de juiste interventies van de Scrum Master.

Doelgroep

De opleiding Scrum Master is een goed vervolg op de Scrum Foundation, maar het volgen van de Foundation is geen vereiste om aan deze opleiding mee te kunnen doen. De Scrum Master is bedoeld voor managers en medewerkers die betrokken zijn in het opzetten en uitvoeren van projecten en verder kennis willen maken met de filosofie van Agile en de werkwijze van Scrum. Deze opleiding gebruikt de basis kennis van en praktijkervaring met Agile en Scrum. Tijdens de opleiding maken we bij voorkeur gebruik van de eigen praktijk situaties van de deelnemers.

 

Wat kun je na de opleiding?

Na het volgen van deze opleiding ben je in staat de eigen praktijk te toetsen aan het Agile Manifesto en de Agile methoden, zoals Scrum en Lean.

Verder gaat deze opleiding in op de succesfactoren om de veranderingen te laten slagen. Werken met Scrum vraagt namelijk ook een verandering in de aanpak binnen een organisatie en het helpt om die verandering te begeleiden! We gaan daarom in op de uitdagingen en valkuilen bij het werken met Scrum en Agile.

Tenslotte halen we de eigen praktijk van de deelnemer in huis. De cursus gaat daarom uit van  de eigen casus, die aan de hand van de Scrum checklist geanalyseerd wordt.

Certificaat

Met deze opleiding word je opgeleid op het internationaal erkende niveau van The Professional Scrum Master level I (PSM I), zoals gedefinieerd door Scrum.org.

Na afloop van de Scrum Master opleiding ontvang je het certificaat van deelname.

et deze opleiding word je opgeleid op het niveau van The Professional Scrum Master level I (PSM I). Na afloop van deze opleiding ontvang je het certificaat van deelname van de Scrum Master opleiding.

Om het certificaat Scrum Master PSM-I te halen kan je het (online) Engelstalige examen afleggen.

Kosten

De opleidingsprijs voor de Scrum Master opleiding bedraagt € 845,00 (excl. btw). Deze prijs is inclusief alle lesmaterialen, het arrangement, de benodigde literatuur en het certificaat van deelname.

Als je met meer deelnemers tegelijk meedoet aan dezelfde opleiding (zelfde data en locatie), geldt een collegiale korting van 15% over jullie totale opleidingsprijs.

Deze opleiding incompany

Heb je een grotere groep collega’s die deze opleiding willen doen? Het is ook mogelijk deze opleiding incompany in jouw bedrijf te organiseren. Zelfs voor meer groepen tegelijkertijd! Voor een incompany opleidingen maken wij graag een offerte op maat.

Programma

De Scrum Master opleiding van MKPC brengt jou verder in je ontwikkeling tot professioneel Scrum Master. Na het volgen van deze opleiding

 • Ken je het Agile Manifesto en kan je je eigen praktijk hieraan toetsen.
 • Begrijp je de werkwijze van Scrum en heb je deze praktisch geoefend.
 • Herken je de uitdagingen bij het werken met Scrum en Agile en weet je daar effectief mee om te gaan.
 • Begrijp je de samenhang met Lean.
 • Weet het juiste team met de juiste betrokkenheid samen te stellen.
 • Kan je jouw team in korte sprints helpen met continu verbeteren.
 • Heb je op een ervarend lerende manier geoefend met dit vak.
 • Ben je in staat de principes van Agile en Scrum in je eigen praktijk toe te passen.

 Planning

In de komende periode wordt de Scrum Master diverse keren gegeven op onze opleidingslocaties in Den Haag, Zwolle en Eindhoven / Den Bosch!

Certificering

Met deze opleiding word je opgeleid op het niveau van The Professional Scrum Master level I (PSM I). Na afloop van deze opleiding ontvang je het certificaat van deelname van de Scrum Master opleiding.

Om het certificaat Scrum Master PSM-I te halen kan je kan het (online) Engelstalige examen afleggen. Dit examen wordt online afgenomen via Scrum.org en is gebaseerd op het internationaal geldende curriculum voor PSM-I. Bij het succesvol afronden van dit examen ontvang je het bijbehorende internationale Scrum Master certificaat. De exacte kosten voor dit examen zijn op te vragen bij Scrum.org en bedragen indicatief $ 150,00 (excl. btw) per persoon. Deze kosten zijn niet in de prijs van de opleiding opgenomen en moeten met credit card betaling direct bij inschrijving voor het examen worden voldaan.

Een goede Scrum Master is meer dan een cerificaat….

Slagen voor het examen PSM-I is de eerste stap, maar maakt je nog geen succesvolle Scrum Master. Dan zal je vooral in staat moeten zijn het geleerde in de praktijk toe te passen. En dat is vaak nog wel de echte uitdaging!

Vraag bij ons naar de mogelijkheden om ook te slagen voor de praktijk!

“Wij geloven in de betrokkenheid van mensen”


Haal het beste uit jezelf, en uit je bedrijf!

Succesvol zijn betekent voor elk bedrijf en elke medewerker iets anders. We zijn het er wel over eens dat continuïteit, groei en persoonlijke ontwikkeling hierbij horen. Wij geloven dat daar waar mens en organisatie samenkomen, de spiraal altijd opwaarts gaat. Met andere woorden; samen kunnen we ervoor zorgen dat jij én je organisatie succesvol zijn en blijven!


Onze ambitie

Wij staan voor een combinatie van procesverbetering en verandermanagement. Dit zorgt voor resultaten waar je niet omheen kunt. Alle betrokkenen krijgen bij onze aanpak een rol. Het zijn immers de medewerkers in de organisatie die de verandering ondergaan, maar ook juist tot stand brengen! We begeleiden, motiveren en enthousiasmeren en helpen je zo groeien naar een lerende organisatie. En dat doen we met inzet en volle overtuiging!

Waarden

 1. wij hechten aan integriteit;
 2. wij zijn open en helder;
 3. wij respecteren elkaar en onze relaties;
 4. wij ondernemen maatschappelijk verantwoord en milieubewust
 5. wij hebben de wens van de klant als leidraad
 6. wij zijn optimistisch, want we geloven dat ‘het wel kan’
 7. wij zijn pragmatisch en gericht op verbeteren.

Over ons

Onze aanpak – Blijvend succesvol, samen met MKPC

Wij leren en helpen organisaties effectief en efficiënt te opereren om zo optimaal toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten en opdrachtgevers. MKPC maakt daarom gebruik van de combinatie van Lean Six Sigma en verandermanagement. Het is immers niet alleen zaak de juiste aanpak te kiezen en deze op een juiste manier toe te passen. Even belangrijk is het om de betrokkenen mee te nemen in de verandering en ervoor te zorgen dat de (proces)veranderingen een blijvend karakter krijgen. MKPC heeft daarom aandacht voor de inhoudelijk aanpak en de veranderkundige uitdagingen die spelen tijdens een organisatieverbetering, met daarin centrale aandacht hoe het individu zelf invloed heeft op die verandering!

MKPC combineert in haar aanpak de kracht van bewezen technieken voor organisatie ontwikkeling met de juiste aandacht voor mensgericht veranderen. Soms door het voortouw te nemen, liever nog door managers en medewerkers op te leiden en te begeleiden in hun eigen ontwikkeling. Samen met de betrokkenen in de organisatie! Het is de overtuiging van MKPC dat deze aanpak de enige weg is om haar eigen organisatie en andere organisaties (verder) te ontwikkelen naar continu leren en verbeteren!

10
Gemiddeld cijfer voor Scrum Master training
Gebaseerd op 1 ervaring
Doednath Bisesar (per direct beschikbaar)
Life is about LEARNING WHAT CAN NOT BE THOUGHT...!
10
Scrum Master training

"Prima verzorgde training. Veel geleerd. Creatieve manier van trainen en betrokken raken met de methode.
Meer heb ik niet te vertellen. Ik vind dat dit soort beperkingen demotiveren om iets te delen." - 24-10-2016 07:26

"Prima verzorgde training. Veel geleerd. Creatieve manier van trainen en betrokken raken met de methode. Meer heb ik niet te vertellen. Ik v… alles lezen - 24-10-2016 07:26

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.