Wil jij ook je eigen profiel aanpassen? Log in bij Mijn Springest
Alette Den Exter

Alette Den Exter

Schrijftrainer

Over mij

Tekst is zeg maar echt mijn ding... Maar tekst is geen doel op zich. Als schrijver wil je iets bereiken met je tekst. Deze moet iets teweegbrengen in de wereld van de lezer. Ik help je door je de lezersbril op te zetten, waardoor je zelf ervaart wat er nodig is om een goede tekst te schrijven. 

Trainingen die ik graag en regelmatig geef:
- Overtuigende adviesteksten schrijven
- Scorende offertes schrijven
- Klantgerichte e-mails schrijven
- Spellingopfrisser

Mijn trainingen zijn inspirerend, concreet en vooral praktisch. Inspirerend door de voorbeelden, filmpjes en modellen die ik laat zien. Maar ook concreet en praktisch, zodat je de tips direct kunt vertalen naar jouw dagelijkse schrijfwerk. Ook krijg je van mij feedback op je eigen teksten en doe ik verbetersuggesties. Zo weet je precies waar de verbeterpunten in jouw tekst liggen en hoe je de tekst meer slagkracht kunt geven.

In de zomer van 2014 schreef ik samen met Rick Willemsen het boek 'PITCH! Van elevator tot aanbesteding'. Een boek vol handvatten voor de (zelfstandige) professional die zijn organisatie, product of dienst op een krachtige manier wil verkopen. www.pitchcoaching.nl


Sinds 2020 bied ik de training Zakelijke E-mails Schrijven ook aan in de vorm van een e-learning. Zo hoef je geen groepen en locatie te organiseren en kan de deelnemer on demand zijn schrijfvaardigheid verbeteren, in zijn eigen tijd en tempo. 

Leerervaringen

Leerpad: