Communicatie training

Tijdsduur
Trainer
Briseïs Scheiner

Communicatie training

Scheinertraining
Logo van Scheinertraining
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Scheinertraining heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Tijdens deze training hebben we het over de twee verschillende stijlen van communiceren: de precieze manier van informatie overbrengen (excellente communicatie) en de beïnvloedende/ overtuigende manier van communiceren (sales). Daarnaast leert men hoe taal bij iedereen op een hele andere manier binnenkomt en begrepen wordt en dat de lading van woorden subjectief zijn. Dit zorgt ervoor dat je alerter wordt op taal en je bewust bent van de invloed die taal op je heeft. Hierdoor zullen de deelnemers beter leren te communiceren en meer invloed hebben op hun eigen taalgebruik en het effect daarvan op anderen. Deze cursus is combinatie van theorie en praktijk. Alles wat je leert kan je gelijk toep…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: DISC, Leidinggeven, Communicatiestijlen, Effectief communiceren en Effectief beïnvloeden.

Tijdens deze training hebben we het over de twee verschillende stijlen van communiceren: de precieze manier van informatie overbrengen (excellente communicatie) en de beïnvloedende/ overtuigende manier van communiceren (sales). Daarnaast leert men hoe taal bij iedereen op een hele andere manier binnenkomt en begrepen wordt en dat de lading van woorden subjectief zijn. Dit zorgt ervoor dat je alerter wordt op taal en je bewust bent van de invloed die taal op je heeft. Hierdoor zullen de deelnemers beter leren te communiceren en meer invloed hebben op hun eigen taalgebruik en het effect daarvan op anderen. Deze cursus is combinatie van theorie en praktijk. Alles wat je leert kan je gelijk toepassen in het dagelijks leven.

Leerdoelen:

Iedereen leert dat we allemaal onze eigen werkelijkheid hebben die gevormd is door onze ervaring

Iedereen leert excellent communiceren om zodat er minder miscommunicatie is

Iedereen leert overtuigend communiceren om zo gewenst resultaat te behalen

Iedereen leert hoe alle theorie toegepast kan worden in het dagelijks leven.

Iedereen leert nauwkeuriger met taal om te gaan en het als een ware tool te gebruiken op het werk.

Na de training ontvangt iedereen een hand-out met uitgebreide informatie over alle besproken theorie.

Praktische informatie training

De training wordt op locatie gegeven of kan tot veertig personen in mijn trainingsruimte in Amstelveen worden gegeven. Voor nog grotere groepen kan altijd een oplossing gevonden worden. De trainingen bestaan uit een of twee dagdelen al naar keuze hoe diep je wil gaan.

De teamtraining kost t/m 10 deelnemers €1000,- per dagdeel (excl. btw, eventuele locatiehuur, studiemateriaal en reiskosten). Daarna komt er €55,- per deelnemer bij. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Briseïs Scheiner
Briseïs Scheiner
Ontwikkeling, Ontplooiing, Groei
10

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.