NLP Business Practitioner

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Schoonderwoerd
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Schoonderwoerd heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 149 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9
Gemiddeld cijfer voor NLP Business Practitioner
Gebaseerd op 6 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Ali Makhoukhi el
starstarstarstarstar
Ali Makhoukhi el
Dagmanager
10
NLP Business Practitioner

"Als je zelf wilt ontwikkelen als persoon meld je aan. dit heeft me enorm geholpen. met deze intensieve training leer je je zelf beter kennen maar ook de denk patroon van hoe we als mensen denken. dit zal je veel energie kunnen besparen en dus enorm goed helpen om meer uit je dag te halen." - 08-04-2019 10:10

"Als je zelf wilt ontwikkelen als persoon meld je aan. dit heeft me enorm geholpen. met deze intensieve training leer je je zelf beter kenne… alles lezen - 08-04-2019 10:10

En wat heb jij ons omweg geblazen en een hoop energie gegeven met je eindpresentatie; wauw!

- 08-04-2019 10:10

Startdata en plaatsen

Utrecht
22 jan. 2020 tot 27 mrt. 2020
Toon rooster
event 22 januari 2020, 09:30-17:30, Bijeenkomst 1
event 23 januari 2020, 09:30-21:00, Bijeenkomst 2
event 24 januari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 3
event 12 februari 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 4
event 13 februari 2020, 09:30-21:00, Bijeenkomst 5
event 14 februari 2020, 09:30-17:30, Bijeenkomst 6
event 5 maart 2020, 09:30-21:00, Bijeenkomst 7
event 6 maart 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 8
event 26 maart 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 9
event 27 maart 2020, 09:30-17:00, Bijeenkomst 10

Beschrijving

Je hebt geproefd van NLP middels de NLP stap 1 of 2. En je hebt zin in meer, veel meer! Of je hebt om je heen al mooie dingen over NLP gehoord en weet dat het nu tijd is dat jij hier mee aan de slag gaat. Wil jij leren hoe je objectiever kunt waarnemen, flexibeler kunt communiceren, hoe jouw brein werkt, beter je energie bij jezelf kunt houden en hoe je jezelf en anderen kunt coachen?

OP VELER VERZOEK: komt Schoonderwoerd met een gecertificeerde NLP Business Practitioner opleiding. Als professional is het essentieel de boodschap helder over te brengen en is het belangrijk de gewenste resultaten te bereiken. Het is belangrijk dat je effectief kunt omgaan met stress, spanning, macht en invloe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: NLP Business Practitioner, NLP, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach.

Je hebt geproefd van NLP middels de NLP stap 1 of 2. En je hebt zin in meer, veel meer! Of je hebt om je heen al mooie dingen over NLP gehoord en weet dat het nu tijd is dat jij hier mee aan de slag gaat. Wil jij leren hoe je objectiever kunt waarnemen, flexibeler kunt communiceren, hoe jouw brein werkt, beter je energie bij jezelf kunt houden en hoe je jezelf en anderen kunt coachen?

OP VELER VERZOEK: komt Schoonderwoerd met een gecertificeerde NLP Business Practitioner opleiding. Als professional is het essentieel de boodschap helder over te brengen en is het belangrijk de gewenste resultaten te bereiken. Het is belangrijk dat je effectief kunt omgaan met stress, spanning, macht en invloed. Effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling is hierin de sleutel tot meer succes.

Een omschakeling in denken en handelen die misschien een beetje schuurt en wrijft, maar met keuzevrijheid in jouw handelen en communicatie, regie over eigen energie en persoonlijk en zakelijk succes als gevolg! In deze tiendaagse NLP Business Practitioner staat ‘NLP moet je vooral DOEN’ centraal. Na deze NLP Business Practitioner heb je niet alleen nieuwe kennis, je hebt werkelijk ervaring in NLP en kunt dit succesvol inzetten. In deze 10 dagen word je professioneel begeleid door de wereld van NLP.

VOOR WIE?

Deze verkorte en toch gecertificeerde NLP Business Practitioner is een mooie verdieping voor alle deelnemers die de NLP Stap 1 en/of Stap 2 bij Schoonderwoerd hebben gevolgd en zin hebben in meer; veel meer! Of je hebt om je heen al mooie dingen over NLP gehoord en weet dat het nu tijd is dat jij hier mee aan de slag gaat. NLP-voorkennis is dan ook een pré. Wil jij leren hoe je objectiever kunt waarnemen, flexibeler kunt communiceren, hoe jouw brein werkt, beter je energie bij jezelf kunt houden en hoe je jezelf en anderen kunt coachen? Dan is deze training bedoeld voor jou.

DEZE TRAINING IS IDEAAL ALS JE

 • Toe bent aan ‘the next step’ in jouw persoonlijke- en zakelijke succes.
 • Wilt leren hoe je meer keuzevrijheid kunt creëren in jouw leven en dat van anderen.
 • Doelgerichter wilt communiceren en beter samenwerken.
 • Tegen persoonlijke blokkades aanloopt in je communicatie en daarin verlangt naar een verandering.
 • Flexibel wilt omgaan met verschillende mensen.
 • Objectiever wilt leren waarnemen.
 • Sneller conflicten op wilt kunnen lossen.
 • Mentale hindernissen adequaat wilt oplossen.
 • Succesvol verandering wilt doorvoeren.
 • Jezelf beter wilt presenteren.
 • Irritaties en weerstand aan wilt pakken.
 • Meer/ betere informatie uit een gesprek wilt halen.
 • Beter en sneller wilt beïnvloeden.
 • Meer rust en energie wilt ervaren.

RESULTAAT VAN DE TRAINING NLP

 • Je hebt haalbare doelen geformuleerd en je bent al een aardig eind op weg om dit te halen.
 • Je bent je bewust van hoe anderen communiceren, wat de invloed is op jou en hoe je dit vanuit jezelf snel kunt veranderen.
 • Je bent je bewust van jouw waarden en overtuigingen die dagelijks jouw gedrag en communicatie aansturen.
 • Je hebt een breed scala aan NLP communicatievaardigheden en technieken.
 • Je bent vrijer in het maken van keuzes waardoor je flexibeler en meer succesvol kunt omgaan met stress, spanning, invloed en macht.
 • Je weet nu waar je zowel zakelijk- als privé werkelijk behoefte aan hebt, wat je misschien tegenhoudt en wat écht belangrijk voor je is.
 • Je ervaart een sterke focus en krijgt meer energie en rust om die dingen te doen die jou voldoening geven.

DEELNEMERS AAN HET WOORD

"Intensieve en gedegen NLP training. De duur van 10 dagen in 4 blokken stelt je in staat om de materie goed tot je te nemen en te verankeren in je gedrag. De twee trainers zijn niet alleen erg deskundig maar ook zeer leuke, energiek en empathische trainers. "

"Intensieve training en wat was het het waard! Het heeft mij echt doen veranderen. De oprechtheid en het enthousiasme van de trainers heeft enorm bijgedragen aan de groepssfeer waardoor er door mij grote stappen gezet zijn. Deze opleiding gun ik echt iedereen!"  

"Super gave training gegeven door 2 zeer inspirerende trainers. Voor mij is er echt verschil tussen voor en na NLP. Ga zeker voor de master als deze opleiding beschikbaar komt."

INHOUD VAN DE TRAINING

In deze training staat persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit middels NLP centraal. Onderwerpen vanuit NLP die in deze training behandeld worden, zijn onder andere:

 • Hoe je informatie kunt halen uit de non-verbale signalen van anderen.
 • Hoe je taal kunt gebruiken om (bijna) elk conflict op te lossen en zo minder miscommunicatie kunt creëren.
 • Hoe je je beter kunt inleven en toch bij jezelf kunt blijven met als resultaat een win-win situatie.
 • Hoe je jouw stemming en jouw denken kunt veranderen om met jouw communicatie een positieve impact te maken op de innerlijke beleving van de ander.
 • Hoe je een sfeer van waardering en vertrouwen kunt creëren met allerhande mensen.
 • Hoe jouw brein werkt en waar het door wordt gedreven
 • Hoe de onbewuste sturing achter jouw communicatie, gedrag en emoties werkt
 • Hoe jouw lichaam en geest bepalend zijn voor de kwaliteit van jouw leven.
 • Hoe je middels de juiste communicatie nog succesvoller kunt beïnvloeden.
 • Hoe je zelf sterker, gevoeliger en effectiever kunt worden als professional.
 • … en nog veel meer

WERKWIJZE EN LEERSTIJL

NLP traint op verschillende niveaus: het gaat over doen, denken en voelen. Om een blijvende gedragsverandering te bereiken, komen alle drie de niveaus in de training aan bod. In een veilige leeromgeving kijken we dus naar jouw externe gedrag, maar ook je innerlijke beleving komt uitgebreid aan bod. De theorie zal kort behandeld worden en er zal veel geoefend worden. Pas bij het oefenen ervaar je het verschil in effect. Veel onderlinge feedback, praktijkvoorbeelden, tussentijdse opdrachten en e-coaching dragen bij aan het leereffect. Daarbij werken we met twee trainers voor optimaal resultaat.

GROEPSSAMENSTELLING

Wij streven naar een groepssamenstelling met een diversiteit in achtergrond en werkomgeving om zo het leereffect te vergroten. De meeste deelnemers werken op middelbaar en hoger niveau en zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en de overheid. De groepsgrootte varieert tot maximaal 18 deelnemers.

DUUR VAN DE TRAINING

De training bestaat uit een intake, vier blokken van twee of drie aaneengesloten dagen met een tussenliggende periode van drie weken en persoonlijk mailen met de trainer.

Tijden trainingsdagen: 9.30 - 17.30 | intervisie | drie maal een inspirerend avondprogramma

PRIJS

Trainingsprijs bedraagt € 2.850,00, dit bedrag is exclusief verplicht materiaal (à € 50,00) en accommodatie en arrangement (à € 915,00).

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Deze training NLP geeft je recht op één gratis deelname aan de Inspiratiedag. Dit is een themadag die wij organiseren om de zaag scherp te houden en je opnieuw te inspireren. Het materiaal bestaat uit verscheidene syllabi, hand-outs en schrijfmateriaal. Het accommodatie arrangement is opgebouwd uit het gebruik van de accommodatie, koffie/thee, lunch en drie maal een avondmaaltijd. Als je dieetwensen hebt verzoeken wij je ons daarvan op de hoogte te stellen. Je kunt dat doorgeven, en eventuele vragen stellen, door contact op te nemen via telefoonnummer 030-2934899. Je kunt natuurlijk ook een offerte opvragen.

LET OP:

 • Andere tijden: dagprogramma van 9.30 u tot 17.30 u
 • Dag + avondprogramma 9.30 u tot 21.00 u (inclusief diner)
 • Aantal deelnemers maximaal 18
 • Twee trainers
 • Locatie: Landhuis in de stad in Utrecht (Park Oog in Al 1)

Schoonderwoerd Cooperatie, al 30 jaar trainingen met impact!

9
Gemiddeld cijfer voor NLP Business Practitioner
Gebaseerd op 6 ervaringen
Ali Makhoukhi el
starstarstarstarstar
Ali Makhoukhi el
Dagmanager
10
NLP Business Practitioner

"Als je zelf wilt ontwikkelen als persoon meld je aan. dit heeft me enorm geholpen. met deze intensieve training leer je je zelf beter kennen maar ook de denk patroon van hoe we als mensen denken. dit zal je veel energie kunnen besparen en dus enorm goed helpen om meer uit je dag te halen." - 08-04-2019 10:10

"Als je zelf wilt ontwikkelen als persoon meld je aan. dit heeft me enorm geholpen. met deze intensieve training leer je je zelf beter kenne… alles lezen - 08-04-2019 10:10

En wat heb jij ons omweg geblazen en een hoop energie gegeven met je eindpresentatie; wauw!

- 08-04-2019 10:10
starstarstarstarstar_half
De Vries
Medewerkster
9
NLP Business Practitioner

"Super gave, leerzaam en intensieve training. Gegeven door twee topmensen Sandra en Shanna. De dingen die je aankaart worden behandeld tijdens de cursus om inzicht te krijgen in het onderdeel. Ga zeker voor de master als deze opleiding beschikbaar komt." - 04-04-2019 13:31

"Super gave, leerzaam en intensieve training. Gegeven door twee topmensen Sandra en Shanna. De dingen die je aankaart worden behandeld tijden… alles lezen - 04-04-2019 13:31

Wat super stoer dat jij dit avontuur met ons bent aangegaan; echt mooi!

- 04-04-2019 13:31
starstarstarstarstar_half
Linda Bijnen
9
NLP Business Practitioner

"Intensieve training en wat was het het waard! Het heeft mij echt doen veranderen. De oprechtheid en het enthousiasme van Sandra en Shanna heeft enorm bijgedragen aan de groepssfeer waardoor er door mij grote stappen gezet zijn. Deze opleiding gun ik echt iedereen!" - 04-04-2019 07:50

"Intensieve training en wat was het het waard! Het heeft mij echt doen veranderen. De oprechtheid en het enthousiasme van Sandra en Shanna he… alles lezen - 04-04-2019 07:50

Wat mooi dat jij de opleiding echt als een cadeautje hebt ervaren. Dat jij maar nog vaker een mooi cadeautje voor de mensen om je heen mag blijven!

- 04-04-2019 07:50
starstarstarstarstar_half
Jolanda Berkhof
9
NLP Business Practitioner

"super gave training gegeven door Shanna en Sandra, 2 zeer inspirerende trainers. Voor mij is er echt verschil tussen voor en na NLP. Ga zeker voor de master als deze opleiding beschikbaar komt." - 03-04-2019 10:29

"super gave training gegeven door Shanna en Sandra, 2 zeer inspirerende trainers. Voor mij is er echt verschil tussen voor en na NLP. Ga zeke… alles lezen - 03-04-2019 10:29

Super gaaf om jou erbij te hebben en jouw ontwikkeling te zien. Wat heb je mooie stappen gezet! Tot in de NLP master.

- 03-04-2019 10:29
Ingrid Kok-Van Calck
starstarstarstarstar_half
Ingrid Kok-Van Calck
9
NLP Business Practitioner

"Een leerzame en intensieve training gegeven door bevlogen trainers, Sandra en Shanna. Omdat persoonlijke ervaringen of issues gelijk in de oefeningen gebruikt kunnen worden heeft de training direct effect op de individuele cursist. " - 01-04-2019 18:26

"Een leerzame en intensieve training gegeven door bevlogen trainers, Sandra en Shanna. Omdat persoonlijke ervaringen of issues gelijk in de o… alles lezen - 01-04-2019 18:26

Bedankt Ingrid en super dat je de training zo hebt ervaren. Omdat je er zelf vol in bent gegaan is dit ook het grote resultaat wat je hebt bereikt!! Heel veel succes en plezier op jouw verdere pad.

- 01-04-2019 18:26
starstarstarstarstar_border
Joris Langeveld
Data analyst
8
NLP Business Practitioner

"Intensieve en gedegen NLP training. De duur van 10 dagen in 4 blokken stelt je in staat om de materie goed tot je te nemen en te verankeren in je gedrag. Sandra en Shanna zijn niet alleen erg deskundig maar ook zeer leuke, energiek en empathische trainers. " - 01-04-2019 14:15

"Intensieve en gedegen NLP training. De duur van 10 dagen in 4 blokken stelt je in staat om de materie goed tot je te nemen en te verankeren … alles lezen - 01-04-2019 14:15

Joris, bedankt! Wat betreft het verankeren van de training in je gedrag, complimenten over hoe jij dat vooral zelf hebt gedaan. Het was een feest om je erbij te hebben. Veel succes met alles!

- 01-04-2019 14:15

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.