Marketingplan en Vaardigheden (SRM MKT B) - Virtual Classroom

Marketingplan en Vaardigheden (SRM MKT B) - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je bent werkzaam als marketing- of communicatieprofessional of marketing- of communicatieadviseur en je wilt aan de slag met het opstellen en uitvoeren van marketingplannen en het communiceren hier...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketingstrategie, NIMA Marketing-A, NIMA Marketing-B, Online marketing en Marketing management.

Je bent werkzaam als marketing- of communicatieprofessional of marketing- of communicatieadviseur en je wilt aan de slag met het opstellen en uitvoeren van marketingplannen en het communiceren hier...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Het opstellen van een marketingplan is een belangrijke stap richting een effectieve uitvoering van het marketingbeleid binnen een organisatie, maar dit plan moet vervolgens ook op overtuigende wijze voorgelegd worden aan het marketingteam. Tijdens de vakopleiding Marketingplan en Vaardigheden (SRM MKT B) verdiep je je daarom in het schrijven van een goed marketingplan én in gespreks- en beïnvloedingstechnieken. Je gaat leren om verschillende teams en het management te adviseren over verschillende marketingmiddelen die je kunt inzetten om de organisatiedoelen te behalen.

Tijdens deze vakopleiding Marketingplan en Vaardigheden (SRM MKT B) ga je aan de slag met het opstellen, doorgronden en toepassen van een marketingplan. Hierbij houd je rekening met de missie en visie van je organisatie en leer je over het plan te rapporteren aan andere partijen. Daarnaast versterk je je algemene persoonlijke communicatievaardigheden. Je gaat onder andere je gesprekstechnieken, je interviewtechnieken en je overtuigingskracht aanscherpen en verdiepen, zodat je hier direct profijt van hebt tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Persoonlijke Vaardigheden (SRM B)
(4 bijeenkomsten)

o Adviesvaardigheden
o Gespreks- en interviewtechnieken
o Omgangsvormen bij weerstand
o Overtuigingskracht

Masterclass Marketingplan (SRM B)
(4 bijeenkomsten)

o Visie, missie en strategie
o SWOT-, markt- en concurrentieanalyse
o Doelstellingen
o Doelgroepidentificatie
o Organisatiestrategie en marketing
o Van strategie naar marketingplanning
o Marketingmiddelen en budget
o Meetbare KPI's, monitoring en bijstelling
o Rapportage en communicatie

4 dagen

Vakopleiding

SRM-MKTBMKTPV|Marketingplan en Vaardigheden (SRM MKT B)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.