Executive coaching

Logo van Stretched Company BV

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Het gaat er niet om hoe goed je vandaag bent, maar hoe goed je wilt worden!

Stretched Company staat voor een nieuwe aanpak voor het ontwikkelen van leiderschap en persoonlijke groei. Onze missie is het ondersteunen en uitdagen van senior management, ondernemers en managementteams bij het realiseren van hun ambities door te coachen en te ontwikkelen op onbewust niveau. Onze aanpak en programma’s zijn gericht op het versterken van de onbewuste mentale modellen van leiderschap. Beperkende overtuigingen worden opgelost en positieve overtuigingen worden bekrachtigd. Onze aanpak is intensief, zorgt voor blijvend resultaat en is bewezen effectief. Succesvol veranderen kan snel en effectief en begi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het gaat er niet om hoe goed je vandaag bent, maar hoe goed je wilt worden!

Stretched Company staat voor een nieuwe aanpak voor het ontwikkelen van leiderschap en persoonlijke groei. Onze missie is het ondersteunen en uitdagen van senior management, ondernemers en managementteams bij het realiseren van hun ambities door te coachen en te ontwikkelen op onbewust niveau. Onze aanpak en programma’s zijn gericht op het versterken van de onbewuste mentale modellen van leiderschap. Beperkende overtuigingen worden opgelost en positieve overtuigingen worden bekrachtigd. Onze aanpak is intensief, zorgt voor blijvend resultaat en is bewezen effectief. Succesvol veranderen kan snel en effectief en begint bij jouw onbewuste (groei)mindset"

Herkenbare problemen? 

  • Ongewenst gedrag - uitstelgedrag, agressief, defensief, perfectionisme, conflictvermijding, woede, ...

  • Beperkende “persoonlijke” overtuigingen - introvert, geen mensenmens, chaotisch, workaholic, ...

  • Stress, alles willen controleren en geen rust kunnen vinden

  • Veel 'moeten'...

  • Het gevoel “niet goed genoeg” te zijn

Mijn diepere behoeften

  • Ik wil een kwantum sprong maken naar mijn volgende niveau

  • Krijg structureel toegang tot mijn volledige potentieel

  • Overzicht, in plaats van onrust en stress

  • Ik mijzelf laat leiden door inspiratie in plaats van dat dingen ontbreken

  • Word een krachtige en authentieke leider

Hoe je reageert wanneer het leven je uitdaagt, is de echte test van leiderschap. Helaas zijn de meeste van onze zwakke punten reacties op stress – en komen vaak naar buiten wanneer we ze het minst kunnen gebruiken. Stel je voor dat je een krachtig nieuw mentaal leiderschapsmodel ontwikkelt waarmee je al je talenten en energie kunt inzetten voor je grootste uitdagingen en het bereiken van mooie resultaten. Wat zou er dan mogelijk zijn?

In plaats van degene te zijn die per ongeluk de situatie verergerd of afhaakt wanneer het onduidelijk is, leer je om in elke situatie opnieuw te focussen en jezelf en jouw team weer energie te geven en uit te dagen.

Stretch jezelf vanuit jouw passie en inspiratie

Stretch jezelf om nieuwe vaardigheden te leren, teams te begeleiden en impact te maken... Bewust of onbewust, je beschikt over inspirerende passies die te vaak in de knel komen door de stress van het leven en de onbewuste belemmeringen van jouw ego.

Wanneer je jouw onbewuste belemmerende overtuigingen opruimt, kun je jouw energie vol op je ambities richten. Je laat je dan dagelijks leiden door wat jij het belangrijkst vindt.

Meer weten over hoe wij jou hierbij kunnen helpen?

Neem dan contact op. Al onze coaching start met een intake. Dit gesprek is vrijblijvend, bedoeld om wederzijds kennis te maken en te kijken of er een klik is en wie de beste coach is voor jouw coachvraag

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Stretched Company BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.