VMware vSphere 6.7 Fasttrack

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 156 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
4 mrt. 2019 tot 8 mrt. 2019
Eindhoven
20 mei. 2019 tot 24 mei. 2019

Beschrijving

Deze versnelde, intensieve training richt zich op het installeren, configureren en managen van VMware vSphere®. Deze training combineert de inhoud van de training VMware vSphere: Install, Configure, Manage training met advanced taken en vaardigheden voor het configureren van hoog beschikbaar en schaalbare virtuele infrastructuren. Deze training bereidt u tevens voor op het VMware® Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (VCP6-DCV) examen (Examencode 2V0-621). Doelstelling Tegen het einde van de training moet u in staat zijn om het volgende te kunnen doen: Een ESXi host uitrollen en virtuele machines aanmaken Het uitrollen van een vCenter Server aanleg of VMware vCenter™ Server …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Deze versnelde, intensieve training richt zich op het installeren, configureren en managen van VMware vSphere®. Deze training combineert de inhoud van de training VMware vSphere: Install, Configure, Manage training met advanced taken en vaardigheden voor het configureren van hoog beschikbaar en schaalbare virtuele infrastructuren. Deze training bereidt u tevens voor op het VMware® Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (VCP6-DCV) examen (Examencode 2V0-621). Doelstelling Tegen het einde van de training moet u in staat zijn om het volgende te kunnen doen: Een ESXi host uitrollen en virtuele machines aanmaken Het uitrollen van een vCenter Server aanleg of VMware vCenter™ Server Appliance™ Configuren en managen van de vSphere Infrastructure met behulp van de VMware vSphere vSphere® Client™ en de VMware vSphere® Web Client Configureren van Virtuele Netwerken met vSphere standars switches De content library' beschrijven en gebruiken Virtuele machines migreren met VMware vSphere® vMotion® Gebruik maken van VMware vSphere® Storage vMotion® om de storage van virtuele machine te migreren VMware vRealize™ Operations Manager™ gebruiken om problemen te identificeren en op te lossen door middel van analyses en waarschuwingen VMware vSphere High Availability en VMware vSphere Fault Tolerance beheren VMware vSphere Replication™ en VMware vSphere Data Protection ™ gebruiken om virtuele machines te repliceren en een data recovery uit te voeren VMware vSphere Distributed Resource Scheduler™ clusters gebruiken om de 'host scalability' te verbeteren vSphere distributed switches gebruiken om de schaalbaarheid van het netwerk te verbeteren VMware vSphere Update Manager™ gebruiken om patches uit te voeren Algemene 'troubleshooting' uitvoeren van ESXi hosts, virtuele machines, en vCenter Server operaties Documentatie Er wordt in deze training gebruik gemaakt van officieel VMware trainingsmateriaal. BELANGRIJK BIJ INSCHRIJVING: VMware maakt vanaf 2014 gebruik van E-books, wat inhoudt dat er geen fysieke boeken meer gedrukt worden. Om de VMware training met de benodige E-books en Labs te kunnen leveren, verzoeken wij u uw inschrijving te voltooien met uw MyLearn accountgegevens (leerlingvolgsysteem VMware). Indien u nog geen MyLearn Account heeft dient u deze direct aan te maken. U ontvangt namelijk op het opgegeven adres in MyLearn de gegevens omtrent uw cursusmateriaal. De training wordt gegeven in het Nederlands. Het studiemateriaal is in het Engels. De training kan op verzoek in het Engels worden gegeven. Infrastucture Tijdens de training staat de trainingsinfrastructuur tot uw beschikking. U kunt hier gebruik maken van enterprise-level serverhardware gekoppeld aan een Fibre Channel SAN / iSCSI Storage SAN / NFS.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: VMware.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)