The Right Spirit

Adres:

Marshallweg 32
5327 AT Hurwenen

Beschrijving

The Right Spirit - Freek de Lang

Trainingen, Coaching, Consultancy en Advies.

Freek is een rasechte filantroop, hij houdt van mensen en dat kun je zien aan zijn passie en tomeloze energie! Mensen helpen zichzelf en anderen beter te begrijpen is één van zijn grootste passies.

Waarom? Hij is er van overtuigd dat: “Mensen die leven vanuit hun hart, met passie en inspiratie, het beste uit zichzelf…

Lees de volledige beschrijving

The Right Spirit - Freek de Lang

Trainingen, Coaching, Consultancy en Advies.

Freek is een rasechte filantroop, hij houdt van mensen en dat kun je zien aan zijn passie en tomeloze energie! Mensen helpen zichzelf en anderen beter te begrijpen is één van zijn grootste passies.

Waarom? Hij is er van overtuigd dat: “Mensen die leven vanuit hun hart, met passie en inspiratie, het beste uit zichzelf en uit anderen halen!”

Wat doet hij zoal? Hij reikt mensen de benodigde inzichten en handvatten aan om een duurzaam veranderingsproces in gang te zetten, waarmee mensen grote of kleine sprongen vooruit kunnen maken. Het enthousiasmeren, inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en teams op vlak van communicatie- en bewustzijnsontwikkeling, is wat je van hem mag en kunt verwachten.

Hij voelt zich als een “vis in het water” rondom thema’s als: (Zelf)Vertrouwen, Samenwerking, Leiderschap, Verkoop en alles wat op vlak van Communicatie en Bewustwording werkelijk de essentie van een mens raakt.

Hoe doet hij dat? Vol overgave, respectvol, integer, scherp, confronterend, met humor, empathisch, flexibel, doortastend en tot de kern doordringend. Maar ook begripvol, dat wil zeggen met mededogen voor de mens en tegelijkertijd resultaatgericht en dus altijd inspelend op de zaak. Motiverend en stimulerend om mensen uit zichzelf in beweging te laten komen zodat zij gaan doen wat nodig is. Zo weet Freek vaak in relatief korte tijd een veranderingsproces succesvol in gang te zetten.


The Right Spirit werkt met een team van zeer ervaren professionals die als ondernemer of als leidinggevenden zelf aan het stuur hebben gestaan van MKB ondernemingen en/of afdelingen. Bovendien hebben we veel ervaring met het adviseren en begeleiden van ruim 100 organisaties in diverse branches, wat van grote toegevoegde waarde kan zijn voor de vraagstukken die mogelijk spelen in een onderneming die jij kent.

Ervaring met The Right Spirit?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij The Right Spirit? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

The Right Spirit heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 74.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 126.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!