Freek de Lang

Freek is een rasechte filantroop, hij houdt van mensen en dat kun je zien aan zijn passie en tomeloze energie! Mensen helpen zichzelf en anderen beter te begrijpen is één van zijn grootste passies.

Waarom? Hij is er van overtuigd dat: “Mensen die leven vanuit hun hart, met passie en inspiratie, het beste uit zichzelf en uit anderen halen!”

Wat doet hij zoal? Hij reikt mensen de benodigde inzichten en handvatten aan om een duurzaam veranderingsproces in gang te zetten, waarmee mensen grote of kleine sprongen vooruit kunnen maken. Het enthousiasmeren, inspireren en een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en teams op vlak van communicatie- en bewustzijnsontwikkeling, is wat je van hem mag en kunt verwachten.

Hij voelt zich als een “vis in het water” rondom thema’s als: (Zelf)Vertrouwen, Samenwerking, Leiderschap, Verkoop en alles wat op vlak van Communicatie en Bewustwording werkelijk de essentie van een mens raken.

Hoe doet hij dat? Vol overgave, respectvol, integer, scherp, confronterend, met humor, empathisch, flexibel, doortastend en tot de kern doordringend. Maar ook begripvol, dat wil zeggen met mededogen voor de mens en tegelijkertijd resultaatgericht en dus altijd inspelend op de zaak. Motiverend en stimulerend om mensen uit zichzelf in beweging te laten komen zodat zij gaan doen wat nodig is. Zo weet Freek vaak in relatief korte tijd een veranderingsproces succesvol in gang te zetten.

Wil je meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met Freek op.

Stijl van managen, trainen, coachen:

Generalist met gezonde dosis humor/relativeringsvermogen, no nonsense, confronterend & respectvol, uitdagend, doortastend, integer, authentiek, betrokken, analytisch, creatief, inspirerend, besluitvaardig, resultaatgericht.

Ervaring als manager, trainer, coach:

Expertise gebieden: Salesontwikkeling, (Persoonlijk)- en Leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, communicatie en verandermanagement.

Doelgroep: Medewerkers, senior medewerkers, lager management, middel management, hoger management, boardroom.

Iets geleerd van Freek de Lang?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Freek de Lang? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring