Time Management .net

Logo van Time Management .net
Adres:

Postbus 45
6120 AA BORN

Telefoon 046 - 4811 055Laat telefoonnummer zien

Overzicht

Ervaringen (2.088)

9
“Zeer praktische en actuele training, met direct bruikbare tips en een verfrissende blik op hoe zaken echt anders kunnen. Uitgangspunt: meer overzic...”

Trainer: Björn Deusings
 

Time Management .net iets voor u?

Heeft u dagelijks te maken met tijdgebrek, stapels informatie, een overvolle inbox met e-mail, een lange todo-lijst en een drukke agenda? Zou u graag meer ontspannen willen werken met minder tijdsdruk en stress? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze compacte 1-daagse cursussen en korte workshops leert u de laatste nieuwe technieken en inzichten om sl…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Time Management .net iets voor u?

Heeft u dagelijks te maken met tijdgebrek, stapels informatie, een overvolle inbox met e-mail, een lange todo-lijst en een drukke agenda? Zou u graag meer ontspannen willen werken met minder tijdsdruk en stress? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met onze compacte 1-daagse cursussen en korte workshops leert u de laatste nieuwe technieken en inzichten om slimmer te werken en tijd te besparen.

Wij bieden u graag professionele ondersteuning op het gebied van time management, slimmer werken, effectief informatie verwerken, Het Nieuwe Werken en sneller leren.

Of u nu administratief medewerker bent of algemeen directeur, wij helpen u graag om uw tijd productiever benutten met meer controle en minder stress.

Wie is Time Management .net?

Timemanagement.net is een onderdeel van het bedrijf TIJDwinst.com. Gerald Essers is oprichter van TIJDwinst.com, een onderneming die sinds haar start in 1999 gespecialiseerd is in praktische cursussen en workshops over slimmer werken en tijd besparen. TIJDwinst.com verzorgd trainingen door heel Nederland en België.

Met veel genoegen inspireren wij een groot aantal grote en kleine organisaties waaronder Shell International, Vodafone, HP, Heineken, diverse Ministeries, Universiteiten, Gemeenten en de Raad van State.

Onze meest gevraagde producten

 • 1-daagse cursus Time Management & Getting Things Done
 • 1-daagse cursus Snellezen en Geheugentechnieken
 • incompany workshop over Het Nieuwe Werken
 • inspirerende lezingen en korte workshops tijdens congressen en symposia

Twee verschillende trainingsvormen

 1. Bedrijven & groepen: incompany training of korte workshop - deze kunnen bij u op locatie voor een groep mensen worden verzorgd.
 2. Particulieren & individueel: 1-daagse open training - deze training wordt maandelijks door ons georganiseerd op diverse centrale locaties in het land. U kunt hieraan individueel of met meerdere mensen deelnemen.

Waarom kiezen voor Time Management .net?

 • Expert in Time Management en Slimmer Werken
 • Scherpe tarieven
 • Ook Engelstalig
 • Geen verborgen kosten
 • Centrale locaties open trainingen
 • Uiteraard ook bij u op locatie (incompany)
 • Thuis in alle branches, zowel profit als non-profit, grote en kleine organisaties

Meer informatie leest u op www.timemanagement.net

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Time Management .net (Deel je ervaring)

8,7Gebaseerd op 2.088 ervaringen van 4 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Time Management .net

Logo van Time Management .net

Zeer praktische en actuele training, met direct bruikbare tips en een verfrissende blik op hoe zaken echt anders kunnen. Uitgangspunt: meer overzicht, controle en rust door meer efficiëntie. Diverse valkuilen komen aan bod, met handige tools om in controle te komen en te blijven. Professionele training door een echte professionele trainer, Björn Deusings. Bovendien in een ontspannen sfeer met goed verzorgde catering. ;-) Een absolute aanrader, ik ga zeker met de tips en inzichten aan de slag! Zeer praktische en actuele training, met direct bruikbare tips en een verfrissende blik op hoe zaken echt anders kunnen. Uitgangspunt: meer …

Trainer: Björn Deusings

Gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken

Logo van Time Management .net

Ingrid wist heel snel een veilige werksfeer te scheppen waardoor het heel prettig werken was. Ze pakte de problematiek snel op en had vrijwel meteen ook oefeningen en handreikingen om aan de slag te gaan. Weinig tijd verloren, goede communicatie op niveau. De dag was zomaar voorbij.Ingrid wist heel snel een veilige werksfeer te scheppen waardoor het heel prettig werken was. Ze pakte de problematiek snel op en had vrijwe…

Logo van Time Management .net

Uitstekend cursus, Ik heb hem aan iedereen op ons kantoor aanbevolen Het is luchtig, maar vol met tips en trucs, over hoe men informatie kan ordenen,opnemen en onthouden. kortom erg leerzaam met praktische training. SUCCES VERDER Uitstekend cursus, Ik heb hem aan iedereen op ons kantoor aanbevolen Het is luchtig, maar vol met tips en trucs, over hoe men informatie ka…

Logo van Time Management .net

Een training die iedereen zou moeten, mogen en willen volgen. Hoewel ik enorm praktisch ben ingesteld heb ik er toch veel van opgestoken. Een training die iedereen zou moeten, mogen en willen volgen. Hoewel ik enorm praktisch ben ingesteld heb ik er toch veel van opgestoken.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden
Not for humans