VCANederland B.V.

VCANederland B.V.

Adres:

Wilmersdorf 50
7327 AC Apeldoorn

Beschrijving

VCANederland is al ruim 13 jaar de kwaliteitsopleider op het gebied van de VGM Checklist Aannemers (VCA). VCANederland leidt personen op om hen veilig werken te laten werken met als doel minder arbeidsongevallen en meer veiligheid op de werkvloer. Bij VCANederland wordt u opgeleid om het VCA diploma te behalen. Kwaliteit van onze VCA opleidingen staat hoog in het vaandel en wordt op de volgende ma…

Lees de volledige beschrijving

VCANederland is al ruim 13 jaar de kwaliteitsopleider op het gebied van de VGM Checklist Aannemers (VCA). VCANederland leidt personen op om hen veilig werken te laten werken met als doel minder arbeidsongevallen en meer veiligheid op de werkvloer. Bij VCANederland wordt u opgeleid om het VCA diploma te behalen. Kwaliteit van onze VCA opleidingen staat hoog in het vaandel en wordt op de volgende manieren geborgd.

NRTO KEURMERK VOOR KWALITEIT EN PROFESSIONALITEIT

VCANederland is in het bezit van het NRTO kwaliteitskeurmerk. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Met het NRTO-keurmerk toont VCANederland aan dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

SLAGINGSPERCENTAGE VCA EXAMEN VAN RUIM 90%

Het gemiddelde slagingspercentage bij VCANederland ligt op ruim 90%. Door het inzetten van alleen professionele docenten met kennis van zaken en de nodige praktijkervaring in combinatie met up-to-date lesmateriaal met de meest actuele feiten en wet & regelgeving zorgen wij ervoor dat het grootste deel van de cursisten direct slaagt voor het examen.

100% STARTGARANTIE: ALLE CURSUSSEN EN EXAMENS GAAN ALTIJD DOOR

Voor alle 32 cursuslocaties in heel Nederland geldt een 100% startgarantie. Alle cursussen en examens zullen altijd doorgaan en worden dus niet geannuleerd bij te weinig inschrijvingen.

VCANEDERLAND ONDERDEEL VAN KIWA EDUCATION

VCANederland is onderdeel van Kiwa Education BV, een dochteronderneming van Kiwa NV. Naast het verzorgen van hooggekwalificeerde certificering heeft Kiwa als activiteiten inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research en dataservices.

VOORBEREIDING DIE AANSLUIT BIJ DE LEERSTIJL VAN CURSIST

Elke cursist heeft zijn of haar voorkeur om zich voor te bereiden op het VCA examen. VCANederland biedt daarom verschillende lesmethoden aan. Naast een klassikale cursus met een professioneel docent bieden wij ook lesmaterialen als cursusboeken en e-learnings aan. In een e-learning leert de cursist achter de computer de benodigde lesstof voor het examen met behulp van online video’s en interactieve oefenvragen.

VCA TRAININGSLOCATIES DOOR HEEL NEDERLAND

U kunt op 32 locaties in het land deelnemen aan de B-VCA en de VOL-VCA cursus. Met bijvoorbeeld Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht of Venlo is er altijd wel een cursuslocatie bij u in de buurt. U kunt trainingen ook online of incompany volgen.

Ervaring met VCANederland B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij VCANederland B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 132.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!