Xzellent - Training | Coaching

Adres:

Stadsedijk 61
4796 RB Willemstad NBr

8,6
Gemiddeld cijfer voor Xzellent - Training | Coaching
Gebaseerd op 368 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
dijkstra
starstarstarstarstar
campingbeheerder
10
Training Situationeel Leidinggeven

"Ik heb hier heel veel van geleerd. Niet alleen goed voor mijzelf, maar ook voor een bedrijf waar je werkt.
Het was heel fijn dat je goede uitleg via een presentatie krijgt, maar dat je ook in groepjes aan de slag kon. Goede trainer die alles goed en rustig heeft uitgelegd" - din 20 jun 2017 08:37:12 UTC

"Ik heb hier heel veel van geleerd. Niet alleen goed voor mijzelf, maar ook voor een bedrijf waar je werkt. Het was heel fijn dat je goede u… alles lezen - din 20 jun 2017 08:37:12 UTC

Beschrijving

Xzellent voor Advies Training Opleiding Assessment
Kwaliteit is onze drijfveer Xzellent staat voor kwaliteit. Al bijna 20 jaar laten wij met onze producten en diensten aan onze klanten zien dat we verder gaan dan anderen als het om kwaliteit gaat. Dan weet u wat u van ons mag verwachten. Dat geldt ook voor u als deelnemer aan een van onze open-inschrijvingstrainingen. Het selecteren van een bureau …

Lees de volledige beschrijving

Xzellent voor Advies Training Opleiding Assessment
Kwaliteit is onze drijfveer Xzellent staat voor kwaliteit. Al bijna 20 jaar laten wij met onze producten en diensten aan onze klanten zien dat we verder gaan dan anderen als het om kwaliteit gaat. Dan weet u wat u van ons mag verwachten. Dat geldt ook voor u als deelnemer aan een van onze open-inschrijvingstrainingen. Het selecteren van een bureau waar u een training wilt volgen is immers best lastig. Wij adviseren u daarom vooraf voor u zelf duidelijke criteria vast te stellen waarop u de selectie maakt. Om uw keuze te vereenvoudigen, presenteren wij u hieronder graag de criteria waarop wij altijd Xzellent scoren! 

Duidelijke verwachtingen

Doelstelling is er voor te zorgen dat de afstemming binnen organisaties tussen managers, leidinggevenden en medewerkers optimaal verloopt. Zij bepalen immers met elkaar hoe er gebruik wordt gemaakt van ieders talenten. De wijze waarop dit gebeurt bepaalt de persoonlijke betrokkenheid. Onze visie is dat dit bereikt wordt wanneer mensen weten wat ze van elkaar mogen verwachten. Zo behalen we resultaten. Deze aanpak heeft er toe geleid dat we langdurige partnerships en samenwerkingsverbanden met onze relaties hebben opgebouwd. We zouden niet anders willen. Deze duidelijkheid in verwachtingen ervaart u ook wanneer u deelneemt aan onze trainingen.

Een gedegen en uitdagend opleidings- en trainingsprogramma

Iedereen leert op zijn eigen manier. Terwijl de een graag luistert naar een inspirerend betoog van de trainer of gastdocent, voert de ander liever gerichte opdrachten uit in een klein groepje. Weer een ander heeft behoefte aan voorbeeldgedrag en observeert eerst voordat hij een opdracht wil uitvoeren. Wij zijn ons bewust van deze diversiteit aan leerwensen en sluiten hier zo goed mogelijk op aan. De trainers hanteren tijdens het trainingsprogramma dan ook altijd meerdere werkvormen die aansluiten bij de verschillende leerstijlen. Dus ook bij uw persoonlijke leerstijl!

Persoonlijke Leerlijn Methode in de Open-inschrijvingstrainingen

Xzellent staat voor Maatwerk. Daarom werkt Xzellent bij de open-inschrijvingstrainingen volgens de door haar ontwikkelde Persoonlijke Leerlijn Methode (PLM). Als enige in Nederland! Deze methode betekent dat u binnen de training waar u zich voor heeft ingeschreven u uw eigen leerroute of leerlijn volgt. Deze leerlijn stellen we samen op in goed overleg enkele weken voorafgaand aan de training. In het kort hoe het werkt: De PLM is persoonlijk maatwerk en bestaat uit groepstraining (in wisselende samenstelling), tussentijdse coaching, werken aan gerichte opdrachten in kleine groepjes, reflectie, gerichte vaardigheden oefenen en het verder aanscherpen van competenties. Op een wijze die u aanspreekt in een lerende, stimulerende en toch ontspannen omgeving! Naast uw vaste programmaleider krijgt u bijvoorbeeld te maken met meerdere trainers van Xzellent die trouwens allemaal op de hoogte zijn van UW leerlijn en u met hart en ziel ondersteunen om uw persoonlijk resultaat te behalen. En u ontmoet natuurlijk meerdere deelnemers die met u spreken over hun persoonlijke leerwensen. Zo leert u ook van elkaar! En uw training gaat altijd door op de vermelde data!

Het gaat om de resultaten

U als deelnemer volgt een trainingsprogramma om diverse redenen. Persoonlijke motieven bepalen voor een groot deel het uiteindelijke leerresultaat. Onze professionele trainers maken deze motieven bespreekbaar. Daarbij wordt de link gelegd naar de persoonlijke werkomgeving. Iedere deelnemer wordt gestimuleerd om met nieuwe kennis of vaardigheden aan de slag te gaan of met gedrags-alternatieven te experimenteren. Steeds gericht op het eindresultaat.

Xzellent trainingen: een veilige omgeving creëren

Onze aanpak is ontwikkelingsgericht en constructief van aard. Hierbij hanteren onze trainers het uitgangspunt dat gedrag is te veranderen, persoonlijkheid slechts in beperkte mate. De trainers bieden de deelnemers een veilige omgeving waarin zij zich kwetsbaar durven opstellen, waarbij het opdoen van kennis, het bijstellen van belemmerende overtuigingen en met name het ontwikkelen van effectief en resultaatgericht gedrag het doel is.

Praktische aanpak met beperkte hoeveelheid theorie

Natuurlijk vindt onze aanpak zijn oorsprong in theorie. Wij hanteren echter slechts de theorie die nodig is om de gewenste gedragsverandering of competentieontwikkeling in gang te zetten. De gevarieerde werkvormen zijn er op gericht het geleerde in de eigen praktijk te brengen.

De Xzellent-professionals

Onze trainers weten waarover zij praten. Zij beschikken zonder uitzondering over uitgebreide kennis en praktijkervaring en meerdere jaren trainerservaring. Wij garanderen dat uw leerbehoefte goed aan bod komt en dat u samen met de trainer maar ook met de overige deelnemers actief en op inspirerende wijze aan uw leerdoelen werkt.

Instrumenten als effectief hulpmiddel

Wij maken uw en onze resultaten graag meetbaar. Xzellent beschikt hiertoe over een eigen instrumentarium. U als deelnemer ervaart dit ook tijdens een open-inschrijvingstraining. Zo hanteren we bijvoorbeeld in veel trainingen het zogenaamde Insights Discoveryprofiel. Dit persoonlijk profiel maakt veel inzichtelijk en biedt naast de feedback van de trainer en overige deelnemers concrete aanknopingspunten om uw competenties verder te ontwikkelen. En binnen uw organisatie: Xzellent ondersteunt u tevens bij functionerings- en beoordelings-systemen, assessment- en developmentcenters (waaronder persoonlijkheids- en capaciteiten- onderzoek), 360-graden-feedback, cultuuranalyse en bijvoorbeeld instrumenten waarmee u actuele en gewenste competenties in kaart brengt. Het merendeel van deze instrumenten is in digitale vorm verkrijgbaar. Wij adviseren u graag welke instrumenten voor uw organisatie het meest geschikt zijn en ontwerpen deze eventueel op maat.

Leertrajecten binnen uw eigen organisatie: in-company

In veel gevallen blijkt een opleiding of training noodzakelijk om de gewenste situatie te bereiken. Samen stellen we vooraf vast wat het resultaat moet zijn. Het programma wordt in overleg met u bepaald. Wij zijn van mening dat alle deelnemers recht hebben op individueel gerichte feedback op een duidelijke, open en eerlijke wijze. De trainingen zijn zo vormgegeven dat er een directe relatie tussen opleiding en werksituatie benaderd wordt. Mensen leren het meest van concrete en herkenbare problemen, zo is onze visie. Als ons volledig duidelijk is waarom en wat u wilt veranderen in uw organisatie, kunnen wij een passend voorstel maken. U kunt een gedegen analyse verwachten van uw situatie, gevolgd door een heldere uiteenzetting van de door ons voorgestane oplossing. In één oogopslag ziet u wat de kosten zijn voor die oplossing, uiteraard duidelijk gespecificeerd. U zult achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. En een heldere offerte laat zelden langer dan een week op zich wachten. In de eindevaluatie van een training mag u van ons een stevige, realistische analyse verwachten van de effecten van de training op de deelnemers en de organisatie. Bovendien wordt u bij de eindevaluatie geadviseerd in het vergroten van de slagingskans van het internalisatieproces. U ontvangt de evaluatie op papier en deze wordt daarnaast mondeling toegelicht. De evaluaties zijn voor ons een standaarditem en wij nemen de kosten daarvan geheel voor onze rekening.

Het streven van Xzellent

Zelf streven we er naar gezamenlijk een professionele organisatie te bouwen waarin mensen op een leuke en enthousiaste manier met elkaar werken en waarin niet de structuren, maar de ambities en talenten van mensen centraal staan. In een organisatiecultuur waarin vertrouwen, professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap gelden als de hoogste waarden. Xzellent streeft ernaar toonaangevend te zijn. We hebben sterke ambities en beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en contacten. Regelmatig verzorgen onze adviseurs trainingen, lezingen en (gratis!) workshops met betrekking tot onze kennisgebieden. Zo volgen we niet alleen wat er gaande is op professioneel gebied maar leveren we tevens een interessante bijdrage hieraan.

8,6
Gemiddeld cijfer voor Xzellent - Training | Coaching
Gebaseerd op 368 ervaringen
dijkstra
starstarstarstarstar
campingbeheerder
10
Training Situationeel Leidinggeven

"Ik heb hier heel veel van geleerd. Niet alleen goed voor mijzelf, maar ook voor een bedrijf waar je werkt.
Het was heel fijn dat je goede uitleg via een presentatie krijgt, maar dat je ook in groepjes aan de slag kon. Goede trainer die alles goed en rustig heeft uitgelegd" - din 20 jun 2017 08:37:12 UTC

"Ik heb hier heel veel van geleerd. Niet alleen goed voor mijzelf, maar ook voor een bedrijf waar je werkt. Het was heel fijn dat je goede u… alles lezen - din 20 jun 2017 08:37:12 UTC

Birgit Stamhuis
starstarstarstarstar_border
8
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Door de training krijg je inzicht in hoe je het best kan anticiperen op de ander om zo een zo goed mogelijke samenwerking te creeeren voor beiden. Je krijgt niet alleen inzicht in de ander maar ook in de gedachtengang en het gedrag van jezelf. Ontzettend interessant en leerzaam, zowel voor werk als prive." - maa 19 jun 2017 08:08:56 UTC

"Door de training krijg je inzicht in hoe je het best kan anticiperen op de ander om zo een zo goed mogelijke samenwerking te creeeren voor b… alles lezen - maa 19 jun 2017 08:08:56 UTC

Ellen Knip
starstarstarstarstar_half
Responsable RH
9
Training Situationeel Leidinggeven

"Zeer goede opbouw van de training. Persoonlijke profiel herkenbaar en deelbaar.
Herkennen van je eigen kleur en die van anderen een eye-opener voor communicatie. Hoe kun je je gedrag en leiderschap aanpassen aan de 'kleur' van je medewerker.
Maar ook het algemenere gedeelte over de type leiderschapstijlen kwam duidelijk en overzichtelijk aanbod.
De setting was prettig, de cursus voldoende afwisselend, actief luisteren en in groepjes opdrachten uitvoeren.
Kortom: Hele toegankelijke cursus, die direct in praktijk gebracht kan worden.
" - woe 14 jun 2017 11:03:00 UTC

"Zeer goede opbouw van de training. Persoonlijke profiel herkenbaar en deelbaar. Herkennen van je eigen kleur en die van anderen een eye-op… alles lezen - woe 14 jun 2017 11:03:00 UTC

Annemiek Engelbertink
starstarstarstarstar
Beheerder RCN Les Collines de Castellane
10
Training Situationeel Leidinggeven

"Bedankt Rob voor de super interactieve en praktische training. Je wist ons van het begin tot het eind te boeien. Het was fijn om op deze mooie locatie en in deze informele en veilige omgeving meer inzicht te krijgen in mijzelf en anderen. De training en het cursusmateriaal was goed georganiseerd en duidelijk (ik ben blauw (-; ).Ik zal de training en xzellent zeker aanbevelen. Bedankt voor de donatie aan Edukans, wat een mooi intitiatief." - maa 12 jun 2017 19:56:17 UTC

"Bedankt Rob voor de super interactieve en praktische training. Je wist ons van het begin tot het eind te boeien. Het was fijn om op deze mo… alles lezen - maa 12 jun 2017 19:56:17 UTC

Haitske van Mechelen - Jacobs
starstarstarstarstar_half
Senior Product Manager Textile at AGU B.V.
9
Training Situationeel Leidinggeven

"Leerzame en toepasbare cursus over leiderschap in specifieke situaties. Rob brengt de theorie op een leuke manier zodat het niet voelt als leren, maar meer als ervaren. Ook de uitvoering en verschillende toepassingen op bepaalde situaties is na een aantal oefeningen goed mee te nemen in het dagelijks leidinggeven. De start met een persoonlijk profiel, het inzicht in jezelf en de uitleg over het bereiken van verschillende type mensen is voor mij heel waardevol. " - woe 07 jun 2017 18:55:30 UTC

"Leerzame en toepasbare cursus over leiderschap in specifieke situaties. Rob brengt de theorie op een leuke manier zodat het niet voelt als l… alles lezen - woe 07 jun 2017 18:55:30 UTC

Daniel Reuling
starstarstarstarstar_border
Projectmanager
8
Training Situationeel Leidinggeven

"Leerzame en leuke training. Je krijgt veel inzicht in de persoonlijkheidsprofielen binnen het Insights-model waaronder je eigen profiel. Ook wordt uitgebreid ingegaan op het model voor situationeel leidinggeven. Met beide modellen ga je met praktische korte oefeningen aan de slag, wat erg afwisselend is. De trainer was enthousiast en kwam met veel praktische tips. Naast de praktische oefeningen had ik wel nog graag wat meer met mijn eigen leerdoel aan de slag gewild. " - maa 05 jun 2017 20:04:47 UTC

"Leerzame en leuke training. Je krijgt veel inzicht in de persoonlijkheidsprofielen binnen het Insights-model waaronder je eigen profiel. Ook… alles lezen - maa 05 jun 2017 20:04:47 UTC

Marjan Driessen
starstarstarstarstar_border
Project leader at NXP
8
Xzellent Insights Discovery

"Het gebruikte model wordt op een leuke manier overgebracht, met goede voorbeelden, een aantal oefeningen en er is ruimte om op de eigen ervaringen van de cursisten in te gaan. " - woe 31 mei 2017 09:28:02 UTC

"Het gebruikte model wordt op een leuke manier overgebracht, met goede voorbeelden, een aantal oefeningen en er is ruimte om op de eigen erva… alles lezen - woe 31 mei 2017 09:28:02 UTC

hiltsje priem
starstarstarstarstar_border
Teamleider
8
Ontdek & Verbeter als Team

"Op een leuke, uitdagende manier wist Rob ons als team aan het werk te zetten met je eigen kwaliteiten en valkuilen. Veel inzicht gekregen in mezelf en de kleuren van het team." - maa 29 mei 2017 10:00:34 UTC

"Op een leuke, uitdagende manier wist Rob ons als team aan het werk te zetten met je eigen kwaliteiten en valkuilen. Veel inzicht gekregen in… alles lezen - maa 29 mei 2017 10:00:34 UTC

Carla van Hek
starstarstarstarstar
procesondersteuner vergunningen
10
Training Effectief Communiceren

"Ik besloot deze training te doen om sterker in mijn schoenen te staan, meer zelfvertrouwen en beter te communiceren , maar ook om zelf meer in balans te komen en een paar zaken aan te pakken die zich in mijn leven steeds lijken te herhalen. Ik merk nu al dat als ik weer in mijn oude patroon val, dat ik daar eerder van bewust ben en dat ik daar echt wat mee kan om het de volgende keer weer beter te doen. Daarnaast begrijp ik de mensen om mij heen ook een stuk beter. De trainer is erg ervaren en boeiend om naar te luisteren. Ook heb ik veel geleerd van de ervaringen die de medecursisten met elkaar deelden. Een prima cursus een goede locatie en een boeiende cursusleider. Een aanrader voor iedereen die ook aan zichzelf wil werken." - woe 24 mei 2017 05:55:55 UTC

"Ik besloot deze training te doen om sterker in mijn schoenen te staan, meer zelfvertrouwen en beter te communiceren , maar ook om zelf meer … alles lezen - woe 24 mei 2017 05:55:55 UTC

Corrie Gerritse
starstarstarstarstar_half
Directiesecretaresse
9
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Rob Renne van Xzellent training heeft ons begeleid voor de training "adviesvaardigheden voor P&O. Training was verspreid over twee dagen. Heel veel geleerd en zeker in de praktijk toepasbaar. IK kan echt een ieder aanraden deze training te gaan volgen bij XZellent. Geweldige club. Veel naslagwerk ontvangen, die ook weer in de praktijk toepasbaar zijn." - din 23 mei 2017 12:18:11 UTC

"Rob Renne van Xzellent training heeft ons begeleid voor de training "adviesvaardigheden voor P&O. Training was verspreid over twee dagen. He… alles lezen - din 23 mei 2017 12:18:11 UTC

D.B. (Boris) Boon SEH
starstarstarstarstar
10
Training Effectief Communiceren

"Praktisch, boeiend en toepasbaar. Er worden veel "tools" aangeboden, die op maat worden verwerkt. Het kleurenpallet was ook weer prettig om op te frissen. Ik kan deze training zeker aanbevelen!" - maa 22 mei 2017 11:36:10 UTC

"Praktisch, boeiend en toepasbaar. Er worden veel "tools" aangeboden, die op maat worden verwerkt. Het kleurenpallet was ook weer prettig om … alles lezen - maa 22 mei 2017 11:36:10 UTC

Lisan van Ginneken
starstarstarstarstar_border
HR-medewerker bij WonenBreburg
8
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Door de training krijg je inzicht in de persoonlijkheid van de ander, waardoor je maatwerk kunt leveren in het geven van advies. Daarnaast geeft het je meer inzicht in jezelf! " - maa 22 mei 2017 10:03:35 UTC

"Door de training krijg je inzicht in de persoonlijkheid van de ander, waardoor je maatwerk kunt leveren in het geven van advies. Daarnaast g… alles lezen - maa 22 mei 2017 10:03:35 UTC

Annelie Stolk - Van der Dussen
starstarstarstarstar_border
HR Advisor at Rademaker BV
8
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"De training adviesvaardigheden heeft mij via het insights model inzicht gegeven hoe ik ervoor kan zorgen dat ik 'aan de bal blijf' en waar mijn kwaliteiten/valkuilen liggen op advies gebied Fijne locatie, goede bereikbaarheid en een top lunch!!" - maa 22 mei 2017 08:19:36 UTC

"De training adviesvaardigheden heeft mij via het insights model inzicht gegeven hoe ik ervoor kan zorgen dat ik 'aan de bal blijf' en waar m… alles lezen - maa 22 mei 2017 08:19:36 UTC

Jolanda Visch
starstarstarstarstar_border
Human Resources at Novon
8
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"Bij de training adviesvaardigheden wordt het insights model gebruikt. Dit heeft mij geholpen om me te verplaatsen in degene die ik advies geef. Voldoende tools gekregen om in de praktijk toe te passen. Aanrader!" - zon 21 mei 2017 12:34:28 UTC

"Bij de training adviesvaardigheden wordt het insights model gebruikt. Dit heeft mij geholpen om me te verplaatsen in degene die ik advies ge… alles lezen - zon 21 mei 2017 12:34:28 UTC

daniels
starstarstarstarstar_border
8
Training Overtuigingskracht

"Goede training met veel ruimte voor je eigen cases / invulling van het programma. Zowel theorie als oefeningen in een kleine groep. Na de training diverse handvatten om in de dagelijkse praktijk toe te kunnen passen." - maa 15 mei 2017 17:50:18 UTC

"Goede training met veel ruimte voor je eigen cases / invulling van het programma. Zowel theorie als oefeningen in een kleine groep. Na de tr… alles lezen - maa 15 mei 2017 17:50:18 UTC

N. Drost
starstarstarstarstar_half
9
Training Effectief Communiceren

"Begin dit jaar heb ik de training: “Effectief communiceren” gevolgd waarbij ik in korte tijd veel inzicht heb gekregen in mijn persoonlijkheid en mijn gedrag, maar mij ook bewuster ben geworden van het gedrag van anderen.
Veel geleerd van de training en handvatten van Rob gekregen. Een eye-opener!
" - don 20 apr 2017 20:50:15 UTC

"Begin dit jaar heb ik de training: “Effectief communiceren” gevolgd waarbij ik in korte tijd veel inzicht heb gekregen in mijn persoonlijkhe… alles lezen - don 20 apr 2017 20:50:15 UTC

Floor Doesburg
starstarstarstarstar_border
8
Training Effectief Communiceren

"Ik vond het een prettige en leerzame training. Logisch opgebouwd en een goede balans tussen theorie en praktische oefeningen. Verwacht niet dat je na de training opeens een ander mens bent maar je krijgt voldoende inzichten en handvatten om mee aan de slag te gaan." - woe 22 mrt 2017 09:27:39 UTC

"Ik vond het een prettige en leerzame training. Logisch opgebouwd en een goede balans tussen theorie en praktische oefeningen. Verwacht niet … alles lezen - woe 22 mrt 2017 09:27:39 UTC

Bram Valkenburg
starstarstarstarstar_border
Inventarisator
8
Ontdek & Verbeter als Team

"Was leerzaam. Het persoonlijk profiel klopte vrijwel voor 100%. Zelfs voor mijn partner vielen er na het lezen ervan dingen op hun plaats. Een ander positief aspect is dat er geen waardeoordeel wordt gegeven. Persoonlijkheid is een vrijwel niet te veranderen gegeven." - maa 20 mrt 2017 09:26:10 UTC

"Was leerzaam. Het persoonlijk profiel klopte vrijwel voor 100%. Zelfs voor mijn partner vielen er na het lezen ervan dingen op hun plaats. E… alles lezen - maa 20 mrt 2017 09:26:10 UTC

Sjoerd Zijlstra
starstarstarstarstar_border
Medewerker DIV
8
Ontdek & Verbeter als Team

"Persoonlijk profiel is zeer goed samengesteld.
Veel geleerd over de kleuren mbt diverse personen en hoe daar mee om te gaan in een gesprek.
Tevens leuk om te zien hoe onze teamsamenstelling DIV er uit ziet" - vri 17 mrt 2017 10:06:55 UTC

"Persoonlijk profiel is zeer goed samengesteld. Veel geleerd over de kleuren mbt diverse personen en hoe daar mee om te gaan in een gesprek… alles lezen - vri 17 mrt 2017 10:06:55 UTC

Ruben Keulers
starstarstarstarstar
Ondernemer en coach bij The Movement Company en Teamleider Combinatiefuncties bij Onderwijsstichting KempenKind
10
Xzellent Insights Discovery

"De tweedaagse cursus Situationeel Leidinggeven die ik in november 2014 bij xzellent heb genoten was al zeer geslaagd. Om daarna nog wekelijks gevoed te worden met een Insight Discovery boodschap via mail, voegt echt iets waardevols toe. Dank daarvoor." - maa 13 mrt 2017 10:38:27 UTC

"De tweedaagse cursus Situationeel Leidinggeven die ik in november 2014 bij xzellent heb genoten was al zeer geslaagd. Om daarna nog wekelijk… alles lezen - maa 13 mrt 2017 10:38:27 UTC

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

Xzellent - Training | Coaching heeft 1 vraag beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 41.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  65.000 onafhankelijke ervaringen van deelnemers helpen je de beste opleider te kiezen.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!