an-i.nl

Adres:

.
..

9,2
Gemiddeld cijfer voor an-i.nl
Gebaseerd op 15 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Eline Vermeulen
starstarstarstarstar
Eline Vermeulen
Recruiter
10
2 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebt maakt het erg leerzaam voor mij. Vooral de interactieve setting en het enthousiasme van de docent maakten het een bijzonder prettige cursus." - 04-04-2018 06:55

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor oge… alles lezen - 04-04-2018 06:55

Beschrijving

Opleidingen Arbeidsrechter.nl (AN-i.nl)

AN-i

AN-i heeft zich sinds de jaren negentig volledig toegelegd op het arbeidsrecht om te komen tot de meest effectieve dienstverlening. Ons kantoor staat daardoor bekend om de toegankelijkheid voor cliënten en de doeltreffende oplossingen.

AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze docenten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als…

Lees de volledige beschrijving

Opleidingen Arbeidsrechter.nl (AN-i.nl)

AN-i

AN-i heeft zich sinds de jaren negentig volledig toegelegd op het arbeidsrecht om te komen tot de meest effectieve dienstverlening. Ons kantoor staat daardoor bekend om de toegankelijkheid voor cliënten en de doeltreffende oplossingen.

AN-i kent de realiteit van het arbeidsrecht omdat onze docenten procederen bij rechtbanken voor zowel werkgevers als werknemers. Zij weten ook wat er bij komt kijken om vraagstukken buiten procedures op te lossen. Deze kennis en vaardigheden brengen ze over tijdens de opleidingen aan de hand van vraagstukken uit de eigen praktijk.

AN-i is tevens het instituut achter de website Arbeidsrechter.nl. Hoewel iedere werknemer en werkgever dagelijks met Arbeidsrecht te maken heeft, is het arbeidsrecht ook complex en veelomvattend. Daartoe heeft Arbeidsrechter.nl als eerste een complete en actuele site met informatie over arbeidsrecht opgezet, met wetteksten en juridische documenten.

Opleidingen Arbeidsrechter.nl/AN-i

In het arbeidsrecht is iedere situatie uniek en dat vraagt om maatwerk. In plaats van standaardoplossingen leren wij u de vaardigheid om vraagstukken zelf op te lossen. Oplossingen die de uitkomst zijn van het strategisch en tactvol toepassen van specialistische kennis. Door daarbij dicht bij uzelf te blijven, wordt u overtuigend doeltreffend. U leert per vraagstuk het goede spoor te vinden en dat optimaal te benutten. Een doeltreffende opleiding arbeidsrecht of cursusdagen met diepgang.

Doelgroep

De opleidingen worden gevolgd door personeelsmanagers, accountants, belastingadviseurs, mediators, rechtskundigen, voorzitters van centrale ondernemingsraden, salarisadministra-teurs, kortom iedereen die op niveau met arbeidsrecht te maken heeft. Door deze verscheidenheid, wordt er geen specifieke vooropleiding verplicht gesteld. Naast inzet is kennis en ervaring op HBO-niveau vereist.

Wat is onze werkwijze?

Wij leren u het arbeidsrecht effectief toe te passen door strategisch en tactvol te werken. U ziet meer mogelijkheden, u hoort de verschillen en u kunt zich inleven. Deze vaardigheden krijgt u alleen door te doen.
Vergelijk het met het behalen van uw rijbewijs. U leert meer van het zelf deelnemen aan het verkeer met daarbij de uitleg en adviezen van de instructeur. U leert minder van een puur theoretische toelichting.
Binnen onze opleiding arbeidsrecht gaat u daarom aan de slag met echte voorbeelden uit de praktijk. U schrijft brieven of adviezen. Daarop krijgt u persoonlijk een terugkoppeling. Dit is niet alleen effectief, maar bovendien ook veel leuker om te doen. Naast de kennis krijgt u dus ook de vaardigheden om vraagstukken op te lossen.
We geven les op ieder niveau; van een onervaren cursist tot een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht.

Opzet

Door de schriftelijke opzet van de opleiding, bent u niet gebonden aan locatie, studietijden of seizoenen en kunt u starten wanneer u wilt, met het tempo en de studietijden die u wilt. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u de eindstreep behaalt. Tijdens de opleidingen wordt u intensief begeleid door een specialist door o.a. het inleidende gesprek, waarin u op weg wordt geholpen. Na elke module vindt er een uitgebreide evaluatie plaats, zodat u goed voorbereid bent op de volgende module. De specialist helpt u bij vragen en gaat in op aanvullende vraagstukken, bijvoorbeeld de vragen die u in uw eigen praktijk tegenkomt. Eventuele cursusdagen worden gevolgd op onze trainingslocatie in Zeist.

Aanbod opleidingen

 1. Opleiding Leergang Arbeidsrecht met een afrondende cursusdag
 2. Opleiding Specialist en 3 Cursusdagen Arbeidsrecht
 3. Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht / permanente educatie
 4. Arbeidsrecht in-company / op maat

1. Leergang Arbeidsrecht

Tijdens deze leergang werkt u in uw eigen tempo aan de 4 schriftelijke modules. Het betreft een opleiding op HBO-niveau, voor een ieder die het arbeidsrecht nog maar beperkt beheerst en de stap wil maken naar een hele goede basis. U volgt (desgewenst) de afrondende cursusdag bij ons op locatie in Zeist.
Denk aan medewerkers loonadministratie, medewerkers HR, belastingadviseurs, managers, verzuimbegeleiders en ieder ander die met arbeidsrecht te maken krijgt.

Schriftelijke opleiding

 • Vier modules Leergang Arbeidsrecht (Arbeidsovereenkomst, Collectief Arbeidsrecht, Ziekte en disciplinaire maatregelen en Einde contract)
 • Cursusdag Arbeidsrecht en de financiële bedrijfsvoering
 • Uitgebreide terugkoppeling op de antwoorden
 • Toegang tot onze exclusieve cursistensite
 • Actuele bundel Arbeidswetgeving
 • Bepaal uw eigen startmoment en studietempo
 • (Thuis)studieduur is ongeveer 64 uur
 • Certificaat na postitieve afronding.

2. Opleiding Specialist Arbeidsrecht

Een specialist kan strategisch en tactvol vraagstukken oplossen. Om dat te leren, schrijft u aan de hand van boeiende praktijkvragen brieven en adviezen. U leert hiermee met complexe vragen om te gaan. Voor de 3 cursusdagen komt u naar onze locatie in Zeist. Door het zelf te doen, vergroot u tijdens deze opleiding arbeidsrecht uw kennis naar een specialistisch niveau. De Opleiding Specialist Arbeidsrecht is voor degenen die van A tot Z het arbeidsrecht willen beheersen. Zij die zelfstandig vraagstukken willen oplossen, door advies te geven, brieven te schrijven en zelf de juiste stappen te zetten. Denk aan HR-director, HR-manager/adviseur, accountant, mediator, rechtskundige en ieder ander die als specialist met het arbeidsrecht wil omgaan. Vaak zijn het ook degenen die minder afhankelijk willen zijn van advocaten. 

Deze opleiding omvat:

 • 8 modules. (1. Arbeidsovereenkomst en andere contracten 2. Inhoud arbeidsovereenkomst 3. Collectief arbeidsrecht 4. Loon, vakantie, verlof en pensioen 5. Misdragingen en disciplinaire maatregelen 6. Ziekte 7. Veranderingen 8. Ontslag)
 • (desgewenst) 3 interactieve cursusdagen op onze eigen trainingslocatie Zeist
 • Toegang tot onze exclusieve cursistensite
 • Uitgebreide terugkoppeling door de specialist op uw brieven en adviezen
 • Actuele bundel Arbeidswetgeving
 • Bepaal uw eigen startmoment en studietempo
 • (Thuis)studieduur is ongeveer 128 uur
 • Examen en diploma.
 • Gratis module Arbeidsprocesrecht. Slaagt u er in om binnen de afgesproken planning de 8 modules af te ronden, dan krijgt u van ons een gratis module Arbeidsprocesrecht. Daarin leren wij u o.a. om uit een dossier, zelf een verweerschrift te schrijven in een ontbindingsprocedure bij de rechter.

3. Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht

Tijdens een cursusdag bent u geen toehoorder. U bent degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen! Het gaat om pittige dagen waarop meerdere facetten van het arbeidsrecht strategisch en tactvol aangepakt worden. U leert nader te analyseren door meer in een vraagstuk te zien en te horen. U gaat zich inleven in de oplossingen. U krijgt bij iedere cursusdag een werkboek met een uitgewerkte juridische analyse als naslagwerk.

De onderwerpen van de 4 cursusdagen zijn:

 • A. Verstoorde verhouding, verwijtbaar handelen en disfunctioneren (Kantonrechter)
 • B. Vraagstukken bij ziekte en reorganisatie (UWV)
 • C. Contractueel arbeidsrecht
 • D. Arbeidsrecht en de financiële bedrijfsvoering

Eén of meerdere cursusdagen kunnen door iedereen gevolgd worden die effectief wil omgaan met complexe dossiers en verdieping zoekt in het arbeidsrecht. Om goed mee te kunnen komen is het wel van belang dat u enige kennis van het arbeidsrecht heeft. Hierbij kunt u denken aan ervaring uit de praktijk als bijvoorbeeld personeelsmanager, re-integratiedeskundige, mediator of rechtskundige. De overzichtelijke opbouw en praktische aanpak maken de dagen herkenbaar.

4. Incompany training arbeidsrecht (op maat)

AN-i biedt maatwerk in een grote verscheidenheid aan imcompany trainingen in het arbeidsrecht. In goed overleg worden deze dagen aangeboden, op het niveau van iedere groep cursisten. Daarbij zal de docent zich verdiepen in de specifieke omstandigheden van de organisatie van de cursisten. De vooraf voorgelegde vragen worden in de cursusdag verwerkt. Ter afronding van ieder onderdeel krijgt u een uitgewerkt juridisch kader, met alle relevante jurisprudentie. Hierbij kunt u denken aan de OR-training tot aan de masterclasses voor advocaten en rechtsbijstandverzekeraars.

Wettelijk erkend kort beroepsonderwijs

Ons instituut is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Registratie is gekoppeld aan een kwalitatieve audit. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de NTRO, de brancheorganisatie voor training en opleiding. Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid betrouwbaarheid en kenbaarheid. Door deze wettelijke erkenning kunnen wij onze opleidingen volgens de Europese BTW-richtlijn met een verlaagd BTW-tarief aanbieden, namelijk 0%.

9,2
Gemiddeld cijfer voor an-i.nl
Gebaseerd op 15 ervaringen
Eline Vermeulen
starstarstarstarstar
Eline Vermeulen
Recruiter
10
2 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor ogen hebt maakt het erg leerzaam voor mij. Vooral de interactieve setting en het enthousiasme van de docent maakten het een bijzonder prettige cursus." - 04-04-2018 06:55

"DE cursus was boven verwachting interessant. Het feit dat je met allerlei vakspecialisten bij elkaar zit en allemaal hetzelfde doel voor oge… alles lezen - 04-04-2018 06:55

starstarstarstarstar_half
Douwe Hoogeveen
9
1 Cursusdag Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen(Juridisch, HR)

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Door de interactieve manier van lesgeven wordt je goed bij de cursus betrokken. " - 29-03-2017 09:25

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Do… alles lezen - 29-03-2017 09:25

starstarstarstarstar_half
I Nijbacker
HRM-functionaris
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Het was een zeer pittige opleiding, die mede gezien de combinatie met gezin en werk het nodige vraagt aan planning en doorzettingsvermogen. Maar ik heb er veel aan, juist ook in de praktijk als HRM-functionaris. Ik vond de uitleg duidelijk en de ondersteuning van de website en via mail meer dan voldoende. Ook het eindexamen was van hoog niveau." - 05-11-2015 14:16

"Het was een zeer pittige opleiding, die mede gezien de combinatie met gezin en werk het nodige vraagt aan planning en doorzettingsvermogen. … alles lezen - 05-11-2015 14:16

starstarstarstarstar_half
Lineke Burghout
Beleidsmedewerker werkgeverszaken
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Een uitstekende, gedegen opleiding waarin de cursist ertoe wordt aangezet zich zelfstandig te verdiepen in een groot aantal praktijksituaties. Dat levert niet alleen kennis op van alle aspecten van de arbeidsjuridische wet- en regelgeving , maar ook van hoe daar in de praktijk mee om te gaan. Via schriftelijke terugkoppeling, een studiedag en desgewenst telefonisch overleg vindt adequate begeleiding plaats. De opleiding en het afrondende examen vergen zelfdiscipline, maar leveren veel waardevolle kennis en inzicht op!" - 15-07-2015 08:51

"Een uitstekende, gedegen opleiding waarin de cursist ertoe wordt aangezet zich zelfstandig te verdiepen in een groot aantal praktijksituati… alles lezen - 15-07-2015 08:51

starstarstarstarstar
Erika Bonoo
Re-integratieadviseur
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Een inhoudelijk goede en praktijkgerichte opleiding. Tevens uitgebreide en nuttige feedback n.a.v. de opdrachten. Wel een pittige Opleiding waarvoor zeker een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig is. Ik heb veel kennis opgedaan welke ik als re-integratieadviseur zeker goed kan gebruiken.
" - 06-11-2014 17:35

"Een inhoudelijk goede en praktijkgerichte opleiding. Tevens uitgebreide en nuttige feedback n.a.v. de opdrachten. Wel een pittige Opleiding … alles lezen - 06-11-2014 17:35

starstarstarstarstar
Frank Weijermans
Manager bij gemeentelijke overheid
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Ik heb de opleiding leuk en zinvol gevonden. Ik heb een lange ervaring als leidinggevende en veel zaken (de opleiding is zeer praktijkgericht) heb ik herkend. Ik wou dat, toen ik nog leidinggevende was, de kennis bezat die ik nu met deze opleiding had opgedaan, want dan had ik veel adequater kunnen handelen. De meeste afdelingen P&O hebben mij bij conflictsituaties nooit goed kunnen ondersteunen en dan was deze kennis een zeer welkome aanvulling geweest." - 25-02-2014 17:05

"Ik heb de opleiding leuk en zinvol gevonden. Ik heb een lange ervaring als leidinggevende en veel zaken (de opleiding is zeer praktijkgerich… alles lezen - 25-02-2014 17:05

starstarstarstarstar_half
Thera Zandbergen-Tijsma
HR Adviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Zeer positieve ervaring. De praktijkgerichte aanpak spreekt aan. De modules zijn pittig, maar passen bij het niveau van de opleiding. Tevens positieve ervaring van de cursusdag. Het eindexamen is goed georganiseerd en het schriftelijke gedeelte in combinatie met het mondeling deel maken het tot een goed geheel. " - 03-12-2013 12:07

"Zeer positieve ervaring. De praktijkgerichte aanpak spreekt aan. De modules zijn pittig, maar passen bij het niveau van de opleiding. Tevens… alles lezen - 03-12-2013 12:07

starstarstarstarstar
Betty Dorgelo
Owner, DORGELO Training, Advies, Ambtelijk Secretaris
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Als Medezeggenschap trainer-adviseur voor OR/PVT en bestuurders heb ik enorm veel aan deze opleiding gehad, wat ik zeker in mijn vakgebied goed kan gebruiken. Het is een pittige opleiding, maar de effort meer dan waard. Gedurende de modules ook nog aanvullingen gegeven indien casu mijn werkveld naderden. Ik hoop dat deze worden opgepakt.
Kortom: een hele klus, maar ik heb er enorm veel van geleerd!!" - 14-11-2013 14:43

"Als Medezeggenschap trainer-adviseur voor OR/PVT en bestuurders heb ik enorm veel aan deze opleiding gehad, wat ik zeker in mijn vakgebied g… alles lezen - 14-11-2013 14:43

starstarstarstarstar_half
Kelly
Personeelsadviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Een zeer uitgebreide en vooral praktijkgerichte opleiding. De opleiding bestaat volledig uit de behandeling van cases/praktijksituaties (uiteraard met de theoretische/juridische achtergrond informatie). De cases zijn herkenbaar en het geleerde is daardoor direct toepasbaar in de praktijk. De terugkoppeling van de opleiders is uitgebreid en helder, wat zeker te maken heeft met het feit dat zij opleider én jurist zijn. Het is niet een opleiding die je er 'even' bij doet. De opleiding vergt inzet, maar de kennis die je ervoor terugkrijgt is dat meer dan waard! " - 12-11-2013 12:33

"Een zeer uitgebreide en vooral praktijkgerichte opleiding. De opleiding bestaat volledig uit de behandeling van cases/praktijksituaties (uit… alles lezen - 12-11-2013 12:33

starstarstarstarstar_half
Twan Corstens
HR Adviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Voor iedereen, die in zijn/haar werk verantwoordelijk is voor de afwikkeling van gecompliceerde arbeidsvraagstukken, is deze opleiding een welkome aanvulling van kennis voor de dagelijkse praktijk.

De rode draad door de opleiding is dat de theorie is afgestemd op actuele cases (waarvan de kans reëel is dat je er zelf ook mee te maken krijgt). De cursusleider zelf is meteen ook expert omdat hij zelf praktiserend jurist. Voor een cursist is dat een prettige combinatie.

Het vergt wel wat gedrevenheid om de opleiding met succes af te ronden maar dan heb je wel een vergroot inzicht in de wereld van het arbeidsrecht én een erkend diploma. De moeite waard!" - 14-08-2013 09:00

"Voor iedereen, die in zijn/haar werk verantwoordelijk is voor de afwikkeling van gecompliceerde arbeidsvraagstukken, is deze opleiding een w… alles lezen - 14-08-2013 09:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
4 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"De opleiding specialist arbeidrecht is een inhoudelijk zeer goede opleiding, waarbij alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld. Het is een praktisch opgezette opleiding met veel praktijk voorbeelden en goede begeleiding. De studiedag is goed georganiseerd en zeer interactief. Aanbevolen." - 17-06-2013 08:40

"De opleiding specialist arbeidrecht is een inhoudelijk zeer goede opleiding, waarbij alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld. He… alles lezen - 17-06-2013 08:40

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
4 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"Een zeer leerzame en inspirende studiedag in het arbeidsrecht. Vooral door het interactieve karakter en discussie tussen de leerlingen uit verschillende werkvelden. Martha ten Hoeve" - 21-03-2013 15:45

"Een zeer leerzame en inspirende studiedag in het arbeidsrecht. Vooral door het interactieve karakter en discussie tussen de leerlingen uit v… alles lezen - 21-03-2013 15:45

starstarstarstarstar
Maartje van Rijkom
10
4 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht Post-master cursusdagen (Juridisch, HR)

"Een zeer interactieve cursusdag met veel bruikbare tools om zelf mee aan de slag te gaan. Casus worden van verschillende kanten belicht om een juiste strategie te hanteren bij het oplossen ervan." - 18-03-2013 09:31

"Een zeer interactieve cursusdag met veel bruikbare tools om zelf mee aan de slag te gaan. Casus worden van verschillende kanten belicht om e… alles lezen - 18-03-2013 09:31

starstarstarstarstar_half
Ron Dingena
zelfstandig ondernemer
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Een pittige en zeer praktisch gerichte opleiding. De ondersteuning en begeleiding wordt door deskundig en ervaren jurist(en) verzorgd.
De opleiding biedt tevens de mogelijkheid tot het volgen van praktijkdagen waar onder meer de ontwikkelingen binnen het (strategisch)arbeidsrecht en aanverwante rechtsgebieden worden behandeld.
Al met al echt een aanrader!" - 23-01-2013 11:36

"Een pittige en zeer praktisch gerichte opleiding. De ondersteuning en begeleiding wordt door deskundig en ervaren jurist(en) verzorgd. De o… alles lezen - 23-01-2013 11:36

starstarstarstarstar_border
Annelies
8
Opleiding Specialist Arbeidsrecht - Post-master Arbeidsrecht Post HBO/WO-niveau (Juridisch, HR)

"Vorig jaar ben ik begonnen aan deze opleiding. Voor mij was de uiteindelijke doorslag om hier te gaan studeren dat Arbeidsrechter.nl een kantoor is met specialisten, de cursist begeleiders, die ook zelf in het werkveld actief zijn. Dat bleek voor mij ook echt goed te werken. Ik heb geleerd waarom de ene aanpak wel en de andere aanpak niet werkt. De strategische keuzes en fijne kneepjes van het vak leren, daar ging het mij om. Hoewel ik dacht dat ik al een goede brief kon schrijven, bleek ik ook daarin nog het nodige te kunnen verbeteren. Deze opleiding is best veel en ook pittig, je moet dus wel een doorzetter zijn, maar dan krijg je ook diepgang voor terug. Vragen waarin ik vroeger onzeker was, pak ik nu beter op. Dat is voor mijn werk heel waardevol. Oftewel, een opleiding waar veel in zit, met aansprekend materiaal en ook persoonlijke begeleiding. Annelies" - 14-06-2012 20:29

"Vorig jaar ben ik begonnen aan deze opleiding. Voor mij was de uiteindelijke doorslag om hier te gaan studeren dat Arbeidsrechter.nl een kan… alles lezen - 14-06-2012 20:29

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

an-i.nl heeft 1 vraag beantwoord.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 119.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!