an-i.nl

Adres:

.
. .

9,1
Gemiddeld cijfer voor an-i.nl
Gebaseerd op 14 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Douwe Hoogeveen
starstarstarstarstar_half
9
3 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Door de interactieve manier van lesgeven wordt je goed bij de cursus betrokken. " - woe 29 mrt 2017 09:25:07 UTC

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Do… alles lezen - woe 29 mrt 2017 09:25:07 UTC

Beschrijving

Opleidingen Arbeidsrechter.nl (AN-i.nl)

AN-i

AN-i heeft zich sinds de jaren negentig volledig toegelegd op het arbeidsrecht om te komen tot de meest effectieve dienstverlening. Ons kantoor staat daardoor bekend om de toegankelijkheid voor cliënten en de doeltreffende oplossingen.

Onze naam staat voor synergie, namelijk enerzijds de kracht van de aanval en anderzijds de vaardigheid om te bemidde…

Lees de volledige beschrijving

Opleidingen Arbeidsrechter.nl (AN-i.nl)

AN-i

AN-i heeft zich sinds de jaren negentig volledig toegelegd op het arbeidsrecht om te komen tot de meest effectieve dienstverlening. Ons kantoor staat daardoor bekend om de toegankelijkheid voor cliënten en de doeltreffende oplossingen.

Onze naam staat voor synergie, namelijk enerzijds de kracht van de aanval en anderzijds de vaardigheid om te bemiddelen. Onze specialisten zijn uitgezocht, om hun bereidheid te procederen (artec) en het vermogen om partijen op gelijke hoogte te brengen (neval). Oftewel het beste van twee werelden.

Het unieke aan an-i is de combinatie dat de specialisten die procederen, ook opleidingen verzorgen. Daarmee is an-i uitgegroeid tot een bekend opleidingsinstituut in het arbeidsrecht. Iedereen die op een hoog niveau met arbeidsrecht te maken heeft, kan zich middels de intensieve opleidingen specialiseren in het arbeidsrecht.

an-i is tevens het instituut achter de website arbeidsrechter.nl. Hoewel iedere werknemer en werkgever dagelijks met Arbeidsrecht te maken heeft, is het arbeidsrecht ook complex en veelomvattend. Daartoe heeft Arbeidsrechter.nl als eerste een complete en actuele site met informatie over arbeidsrecht opgezet, met wetteksten en juridische documenten.

Opleidingen Arbeidsrechter.nl

In ons dagelijkse werk komen we geregeld klanten tegen die aangeven, dat ze niet zeker zijn op het gebied van arbeidsrecht. Ze hebben het gevoel zich op "glad ijs te begeven". Van het arbeidsrecht hebben ze wel wat meegekregen, doch onvoldoende. Ze willen best tijd steken in een grondige studie. Het liefst bij specialisten die de voorbeelden uit de eigen praktijk kunnen halen. Op deze wijze is jaren geleden als eerste de Opleiding Specialist Arbeidsrecht ontstaan.

Wettelijk erkend kort beroepsonderwijs

Ons instituut is erkend door het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Erkenning is gekoppeld aan een kwalitatieve audit. De audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de NTRO, de brancheorganisatie voor training en opleiding. Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid betrouwbaarheid en kenbaarheid. Door deze wettelijke erkenning kunnen wij onze opleidingen volgens de Europese BTW-richtlijn met een verlaagd BTW-tarief aanbieden, namelijk 0%.

Doelgroep

De opleidingen worden gevolgd door personeelsmanagers, accountants, arbo-artsen, voorzitters van centrale ondernemingsraden, salarisadministrateurs, kortom iedereen die op een hoog niveau met arbeidsrecht te maken heeft. Door deze verscheidenheid, wordt er geen specifieke vooropleiding verplicht gesteld. Naast inzet is kennis en ervaring op HBO-niveau vereist.

Ons instituut heeft een MfN (voorheen NMI)-erkenning verkregen voor de Opleiding Specialist Arbeidsrecht, wat onder andere betekent dat mediators deze opleiding volgen voor hun Permanente Educatie (11 punten, cat.2). Tevens zijn wij geaccrediteerd door het RB en het Nirpa.

Einddoel

U leert aan de hand van echte voorbeelden uit de praktijk, die zijn gesteld door werkgevers en werknemers zelf. Aan het einde van de opleiding kunt u met de complexe vragen, op een strategische wijze omgaan. Bovendien weet u de wederpartij ook tactvol te benaderen, want de verpakking is net zo belangrijk als de boodschap. Uiteindelijk ziet u met vertrouwen vragen over arbeidsrecht tegemoet.

Opzet

Door de schriftelijke opzet van de opleiding, bent u niet gebonden aan studietijden of seizoenen. U kunt starten wanneer u wilt, met het tempo en de studietijden die u wilt. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u de eindstreep behaalt. Tijdens de opleidingen wordt u intensief begeleid door een specialist. Dat begint al bij het inleidende gesprek, waarin u op weg wordt geholpen. Na elke module vindt er een uitgebreide evaluatie plaats, zowel schriftelijk als mondeling, zodat u goed voorbereid bent op de volgende module. De specialist helpt u bij vragen en gaat in op aanvullende vraagstukken, bijvoorbeeld de vragen die u in uw eigen praktijk tegenkomt. De opleiding Specialist Arbeidsrecht bevat zelfs een tussentijdse cursusdag en afrondend een schriftelijk en mondeling examen.

Aanbod opleidingen

 1. Opleiding Specialist Arbeidsrecht
 2. Leergang Arbeidsrecht
 3. Cursusdagen / permanente educatie
 4. Masterclasses Advocaten / 7 PO-punten NOVA
 5. Arbeidsrecht in-company / op maat
 6. Trainingen voor de Ondernemingsraad

1. Opleiding Specialist Arbeidsrecht

Deze opleiding is opgezet voor een ieder die van A tot Z het arbeidsrecht wil beheersen en daarmee ook alle ontwikkelingen. Zij willen zelfstandig vraagstukken oplossen, door advies te geven, brieven te schrijven en zelf de juiste stappen te zetten. Een opleiding op post-HBO/WO, opgezet voor onder andere P&O-ers, accountants,  ervaren HR-adviseur/directeur, accountant, mediator en rechtskundige.

Deze opleiding omvat:

 • 8 modules. In deze modules zijn bij de vele praktijkvoorbeelden vragen verwerkt, waaronder opdrachten om brieven te schrijven. Uw antwoorden stuurt u op, waarna u uw behandeling met cijfer ontvangt. De studietijd voor dit schriftelijke deel bedraagt in totaal ± 128 uur. Denk aan één dagdeel van 4 uur per week, opdat u iedere maand één module kunt afronden.
 • Exclusieve website. De modules en de website vormen een geïntegreerd geheel. Naast een ongekende bron aan informatie, worden daardoor ook de complexe vragen helder en overzichtelijk. Als cursist krijgt u toegang tot een exclusief deel op onze website. Hier vindt u onder andere de speciaal voor cursisten ontwikkelde schrijfwijzer, het proefexamen en een forum met artikelen van onze specialisten, maar hier kunt u zelf ook cases plaatsen.
 • Bundel arbeidswetgeving. Voor het optimaal kunnen toepassen van de actuele wet- en regelgeving krijgt u van ons de meest recente bundel arbeidswetgeving. Hierin staan alle relevante wetten, waarmee u tijdens de opleiding kunt werken.
 • Afsluitend eindexamen. Na het afronden van alle 8 modules, volgt een schriftelijk examen, waarvoor u zelf de dag reserveert. Het gaat om een 2 uur durend schriftelijk online examen gevolgd door een mondeling telefonisch examen van een uur.
 • Begeleiding door een specialist. U krijgt een vast aanspreekpunt, die u in het inleidende gesprek adviezen geeft en samen met u een planning bespreekt. De specialist van artec neval heeft minimaal 10 jaar proceservaring bij rechtbanken, naast een eerstegraads lesbevoegdheid. U kunt degene tussentijds altijd per mail en telefonisch benaderen. Uw antwoorden en brieven worden gedetailleerd van commentaar voorzien, naast het bijhouden van uw planning. Mocht degene enige tijd niets van u vernemen, dan zal degene zelf met u contact opnemen.
 • Gratis module Arbeidsprocesrecht. Veel motivatie zal u halen uit de studiedag met training in actualiteiten, na het afronden van de eerste 4 modules. Op die dag ontmoet u ook uw begeleider en medecursisten. Slaagt u er in om binnen de afgesproken planning de 8 modules af te ronden, dan krijgt u van ons een gratis module Arbeidsprocesrecht. Daarin leren wij u o.a. om uit een dossier, zelf een verweerschrift te schrijven in een ontbindingsprocedure bij de rechter.

Ook kunt u er voor kiezen om deze te combineren met onze 3 cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht.

 • Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht. U kunt deelnemen aan onze 3 boeiende cursusdagen. Dit betreft 3 volledige gevulde dagen te Amersfoort waarbij u op een unieke wijze door training leert omgaan met complexe dossiers. Deze cursusdagen kunnen door iedereen gevolgd worden die effectief wil omgaan met complexe dossiers. De overzichtelijke opbouw en praktische aanpak maken de dag heel herkenbaar.

De Opleiding Specialist Arbeidsrecht is een door het MfN (voorheen NMI) erkende opleiding voor 11 punten MfN Permanente Educatie (cat.2).

2. Leergang Arbeidsrecht

Met deze opleiding leert u de essentie van het arbeidsrecht, aan de hand van boeiende praktijkvoorbeelden. Deze leergang is bedoeld voor degene die de kern van het arbeidsrecht wil leren. U legt een goede en praktische basis. Uw kennis en inzicht wordt dusdanig, dat u de werking van het arbeidsrecht ook kunt uitleggen. Een opleiding op HBO-niveau. Door de overzichtelijke opzet, begeleiding en beschikbare aanvullende informatie wordt er geen specifieke vooropleiding verplicht gesteld. U kunt denken aan medewerkers loonadministratie, medewerkers P&O, belastingadviseurs, verzuimbegeleiders en ieder ander die met arbeidsrecht te maken krijgt.

Schriftelijke opleiding

 • Vier modules Strategisch Arbeidsrecht (Arbeidsovereenkomst, Collectief Arbeidsrecht, Ziekte en disciplinaire maatregelen en Einde contract)
 • Toegang tot cursistenwebsite
 • Bundel Arbeidswetgeving
 • Bepaal uw eigen startmoment en studietempo
 • Studieduur is ongeveer 64 uur
 • Evaluatie per module door specialist en Eindcertificaat.

3. Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht

Doordat het arbeidsrecht voordurend in ontwikkeling is, speelt de noodzaak om bij te blijven. Daartoe bieden wij deze leerzame cursusdagen aan, waarmee u interactief leert omgaan met complexe dossiers. 

Tijdens deze cursusdagen bent u geen toehoorder. U bent degene die samen met andere cursisten dossiers gaat oplossen! Het gaat om pittige dagen waarop meerdere facetten van het arbeidsrecht strategisch en tactvol aangepakt worden. U leert nader te analyseren door meer in een vraagstuk te zien en van anderen te horen. U gaat zich inleven in de oplossingen.

Uitdagende dagen met diepgang!

Deze 3 cursusdagen kunnen door iedereen gevolgd worden die effectief wil omgaan met complexe dossiers. Om goed mee te kunnen komen is het wel van belang dat u enige kennis van het arbeidsrecht heeft. Hierbij kunt u denken aan ervaring uit de praktijk als bijvoorbeeld personeelsmanager, re-integratiedeskundige, mediator of rechtskundige. De overzichtelijke opbouw en praktische aanpak maken de dag heel herkenbaar.

4. Masterclasses / Nova PO-punten voor advocaten

De Masterclasses van AN-i drijven u tot het uiterste. Dat is geen dag van toehoren, maar een interactieve werkvorm in kleine groepen. U leert binnen het strategische kader ieder facet helder te vertalen en doeltreffend uit te spelen. Ter afronding van ieder onderdeel krijgt u een uitgewerkt juridisch kader, met alle relevante jurisprudentie. Dit juridische kader is dusdanig overzichtelijk en gedetailleerd, dat u dit ook daadwerkelijk in uw eigen praktijk gaat gebruiken.

5. Arbeidsrecht in-company/op maat

AN-i biedt maatwerk in een grote verscheidenheid aan cursusdagen in het arbeidsrecht. In goed overleg worden deze dagen aangeboden, op het niveau van iedere groep cursisten. Daarbij zal de docent zich verdiepen in de specifieke omstandigheden van de organisatie van de cursisten. De vooraf voorgelegde vragen worden in de cursusdag verwerkt. Ons instituut stelt zich flexibel op, zodat veel bespreekbaar is. Neem voor bijzondere wensen telefonisch contact op, bijvoorbeeld voor het betalen in termijnen of voor een training op maat voor uw afdeling.

6. Trainingen voor de Ondernemingsraad

Voor leden van de ondernemingsraad bieden we een uitgebreid pakket aan cursussen, waarmee de ondernemingsraad zelf de inhoud van de cursusdagen kan kiezen. Wij bieden 12 verschillende dagdelen (4 uur) aan, die op verzoek uitgebreid kunnen worden naar andere onderwerpen in het arbeidsrecht.

De cursusdagen kunnen wij op ieder niveau aanbieden. Van leden van ondernemingsraden die nog maar weinig met arbeidsrecht te maken hebben gehad, tot ervaren leden. Ieder dagdeel wordt in overleg specifiek op maat gemaakt voor de praktijksituatie van de betrokken ondernemingsraad. Daarin zal de docent zich dan ook vooraf verdiepen.

 

9,1
Gemiddeld cijfer voor an-i.nl
Gebaseerd op 14 ervaringen
Douwe Hoogeveen
starstarstarstarstar_half
9
3 Cursusdagen Strategisch Arbeidsrecht

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Door de interactieve manier van lesgeven wordt je goed bij de cursus betrokken. " - woe 29 mrt 2017 09:25:07 UTC

"Ik heb de cursusdagen als zeer positief mogen ervaring. Met gebruik van levendige praktijkvoorbeelden wordt alles goed duidelijk gemaakt. Do… alles lezen - woe 29 mrt 2017 09:25:07 UTC

I Nijbacker
starstarstarstarstar_half
HRM-functionaris
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Het was een zeer pittige opleiding, die mede gezien de combinatie met gezin en werk het nodige vraagt aan planning en doorzettingsvermogen. Maar ik heb er veel aan, juist ook in de praktijk als HRM-functionaris. Ik vond de uitleg duidelijk en de ondersteuning van de website en via mail meer dan voldoende. Ook het eindexamen was van hoog niveau." - don 05 nov 2015 14:16:09 UTC

"Het was een zeer pittige opleiding, die mede gezien de combinatie met gezin en werk het nodige vraagt aan planning en doorzettingsvermogen. … alles lezen - don 05 nov 2015 14:16:09 UTC

Lineke Burghout
starstarstarstarstar_half
Beleidsmedewerker werkgeverszaken
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Een uitstekende, gedegen opleiding waarin de cursist ertoe wordt aangezet zich zelfstandig te verdiepen in een groot aantal praktijksituaties. Dat levert niet alleen kennis op van alle aspecten van de arbeidsjuridische wet- en regelgeving , maar ook van hoe daar in de praktijk mee om te gaan. Via schriftelijke terugkoppeling, een studiedag en desgewenst telefonisch overleg vindt adequate begeleiding plaats. De opleiding en het afrondende examen vergen zelfdiscipline, maar leveren veel waardevolle kennis en inzicht op!" - woe 15 jul 2015 08:51:28 UTC

"Een uitstekende, gedegen opleiding waarin de cursist ertoe wordt aangezet zich zelfstandig te verdiepen in een groot aantal praktijksituati… alles lezen - woe 15 jul 2015 08:51:28 UTC

Erika Bonoo
starstarstarstarstar
Re-integratieadviseur
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Een inhoudelijk goede en praktijkgerichte opleiding. Tevens uitgebreide en nuttige feedback n.a.v. de opdrachten. Wel een pittige Opleiding waarvoor zeker een flinke dosis doorzettingsvermogen nodig is. Ik heb veel kennis opgedaan welke ik als re-integratieadviseur zeker goed kan gebruiken.
" - don 06 nov 2014 17:35:20 UTC

"Een inhoudelijk goede en praktijkgerichte opleiding. Tevens uitgebreide en nuttige feedback n.a.v. de opdrachten. Wel een pittige Opleiding … alles lezen - don 06 nov 2014 17:35:20 UTC

Frank Weijermans
starstarstarstarstar
Manager bij gemeentelijke overheid
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Ik heb de opleiding leuk en zinvol gevonden. Ik heb een lange ervaring als leidinggevende en veel zaken (de opleiding is zeer praktijkgericht) heb ik herkend. Ik wou dat, toen ik nog leidinggevende was, de kennis bezat die ik nu met deze opleiding had opgedaan, want dan had ik veel adequater kunnen handelen. De meeste afdelingen P&O hebben mij bij conflictsituaties nooit goed kunnen ondersteunen en dan was deze kennis een zeer welkome aanvulling geweest." - din 25 feb 2014 17:05:27 UTC

"Ik heb de opleiding leuk en zinvol gevonden. Ik heb een lange ervaring als leidinggevende en veel zaken (de opleiding is zeer praktijkgerich… alles lezen - din 25 feb 2014 17:05:27 UTC

Thera Zandbergen-Tijsma
starstarstarstarstar_half
HR Adviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Zeer positieve ervaring. De praktijkgerichte aanpak spreekt aan. De modules zijn pittig, maar passen bij het niveau van de opleiding. Tevens positieve ervaring van de cursusdag. Het eindexamen is goed georganiseerd en het schriftelijke gedeelte in combinatie met het mondeling deel maken het tot een goed geheel. " - din 03 dec 2013 12:07:46 UTC

"Zeer positieve ervaring. De praktijkgerichte aanpak spreekt aan. De modules zijn pittig, maar passen bij het niveau van de opleiding. Tevens… alles lezen - din 03 dec 2013 12:07:46 UTC

starstarstarstarstar
Owner, DORGELO Training, Advies, Ambtelijk Secretaris
10
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Als Medezeggenschap trainer-adviseur voor OR/PVT en bestuurders heb ik enorm veel aan deze opleiding gehad, wat ik zeker in mijn vakgebied goed kan gebruiken. Het is een pittige opleiding, maar de effort meer dan waard. Gedurende de modules ook nog aanvullingen gegeven indien casu mijn werkveld naderden. Ik hoop dat deze worden opgepakt.
Kortom: een hele klus, maar ik heb er enorm veel van geleerd!!" - don 14 nov 2013 14:43:28 UTC

"Als Medezeggenschap trainer-adviseur voor OR/PVT en bestuurders heb ik enorm veel aan deze opleiding gehad, wat ik zeker in mijn vakgebied g… alles lezen - don 14 nov 2013 14:43:28 UTC

Kelly
starstarstarstarstar_half
Personeelsadviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Een zeer uitgebreide en vooral praktijkgerichte opleiding. De opleiding bestaat volledig uit de behandeling van cases/praktijksituaties (uiteraard met de theoretische/juridische achtergrond informatie). De cases zijn herkenbaar en het geleerde is daardoor direct toepasbaar in de praktijk. De terugkoppeling van de opleiders is uitgebreid en helder, wat zeker te maken heeft met het feit dat zij opleider én jurist zijn. Het is niet een opleiding die je er 'even' bij doet. De opleiding vergt inzet, maar de kennis die je ervoor terugkrijgt is dat meer dan waard! " - din 12 nov 2013 12:33:19 UTC

"Een zeer uitgebreide en vooral praktijkgerichte opleiding. De opleiding bestaat volledig uit de behandeling van cases/praktijksituaties (uit… alles lezen - din 12 nov 2013 12:33:19 UTC

Twan Corstens
starstarstarstarstar_half
HR Adviseur
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Voor iedereen, die in zijn/haar werk verantwoordelijk is voor de afwikkeling van gecompliceerde arbeidsvraagstukken, is deze opleiding een welkome aanvulling van kennis voor de dagelijkse praktijk.

De rode draad door de opleiding is dat de theorie is afgestemd op actuele cases (waarvan de kans reëel is dat je er zelf ook mee te maken krijgt). De cursusleider zelf is meteen ook expert omdat hij zelf praktiserend jurist. Voor een cursist is dat een prettige combinatie.

Het vergt wel wat gedrevenheid om de opleiding met succes af te ronden maar dan heb je wel een vergroot inzicht in de wereld van het arbeidsrecht én een erkend diploma. De moeite waard!" - woe 14 aug 2013 09:00:30 UTC

"Voor iedereen, die in zijn/haar werk verantwoordelijk is voor de afwikkeling van gecompliceerde arbeidsvraagstukken, is deze opleiding een w… alles lezen - woe 14 aug 2013 09:00:30 UTC

Anoniem
starstarstarstarstar_border
8
Cursusdag Arbeidsrecht

"De opleiding specialist arbeidrecht is een inhoudelijk zeer goede opleiding, waarbij alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld. Het is een praktisch opgezette opleiding met veel praktijk voorbeelden en goede begeleiding. De studiedag is goed georganiseerd en zeer interactief. Aanbevolen." - maa 17 jun 2013 08:40:07 UTC

"De opleiding specialist arbeidrecht is een inhoudelijk zeer goede opleiding, waarbij alle aspecten van het arbeidsrecht worden behandeld. He… alles lezen - maa 17 jun 2013 08:40:07 UTC

Anoniem
starstarstarstarstar_half
9
Cursusdag Arbeidsrecht

"Een zeer leerzame en inspirende studiedag in het arbeidsrecht. Vooral door het interactieve karakter en discussie tussen de leerlingen uit verschillende werkvelden. Martha ten Hoeve" - don 21 mrt 2013 15:45:18 UTC

"Een zeer leerzame en inspirende studiedag in het arbeidsrecht. Vooral door het interactieve karakter en discussie tussen de leerlingen uit v… alles lezen - don 21 mrt 2013 15:45:18 UTC

Maartje van Rijkom
starstarstarstarstar
10
Cursusdag Arbeidsrecht

"Een zeer interactieve cursusdag met veel bruikbare tools om zelf mee aan de slag te gaan. Casus worden van verschillende kanten belicht om een juiste strategie te hanteren bij het oplossen ervan." - maa 18 mrt 2013 09:31:32 UTC

"Een zeer interactieve cursusdag met veel bruikbare tools om zelf mee aan de slag te gaan. Casus worden van verschillende kanten belicht om e… alles lezen - maa 18 mrt 2013 09:31:32 UTC

Ron Dingena
starstarstarstarstar_half
zelfstandig ondernemer
9
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Een pittige en zeer praktisch gerichte opleiding. De ondersteuning en begeleiding wordt door deskundig en ervaren jurist(en) verzorgd.
De opleiding biedt tevens de mogelijkheid tot het volgen van praktijkdagen waar onder meer de ontwikkelingen binnen het (strategisch)arbeidsrecht en aanverwante rechtsgebieden worden behandeld.
Al met al echt een aanrader!" - woe 23 jan 2013 11:36:11 UTC

"Een pittige en zeer praktisch gerichte opleiding. De ondersteuning en begeleiding wordt door deskundig en ervaren jurist(en) verzorgd. De o… alles lezen - woe 23 jan 2013 11:36:11 UTC

Annelies
starstarstarstarstar_border
8
Opleiding Specialist Arbeidsrecht

"Vorig jaar ben ik begonnen aan deze opleiding. Voor mij was de uiteindelijke doorslag om hier te gaan studeren dat Arbeidsrechter.nl een kantoor is met specialisten, de cursist begeleiders, die ook zelf in het werkveld actief zijn. Dat bleek voor mij ook echt goed te werken. Ik heb geleerd waarom de ene aanpak wel en de andere aanpak niet werkt. De strategische keuzes en fijne kneepjes van het vak leren, daar ging het mij om. Hoewel ik dacht dat ik al een goede brief kon schrijven, bleek ik ook daarin nog het nodige te kunnen verbeteren. Deze opleiding is best veel en ook pittig, je moet dus wel een doorzetter zijn, maar dan krijg je ook diepgang voor terug. Vragen waarin ik vroeger onzeker was, pak ik nu beter op. Dat is voor mijn werk heel waardevol. Oftewel, een opleiding waar veel in zit, met aansprekend materiaal en ook persoonlijke begeleiding. Annelies" - don 14 jun 2012 20:29:21 UTC

"Vorig jaar ben ik begonnen aan deze opleiding. Voor mij was de uiteindelijke doorslag om hier te gaan studeren dat Arbeidsrechter.nl een kan… alles lezen - don 14 jun 2012 20:29:21 UTC

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 49.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 71.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!