Brunel

Adres:

Winthontlaan 6J
3526 KV Utrecht

Beschrijving

De dienstverlening van Brunel Nederland is opgesplitst in twee takken, enerzijds bemiddelt Brunel dag in dag uit haar specialisten voor uiteenlopende kortere en langere opdrachten en omvangrijke projecten door middel van detachering in de specialismen IT, Engineering, Legal, Finance, Marketing & Communicatie en HR. Anderzijds bieden onderstaande Solutions teams van Brunel maatwerkoplossingen voor …

Lees de volledige beschrijving

De dienstverlening van Brunel Nederland is opgesplitst in twee takken, enerzijds bemiddelt Brunel dag in dag uit haar specialisten voor uiteenlopende kortere en langere opdrachten en omvangrijke projecten door middel van detachering in de specialismen IT, Engineering, Legal, Finance, Marketing & Communicatie en HR. Anderzijds bieden onderstaande Solutions teams van Brunel maatwerkoplossingen voor specifieke wensen omtrent capaciteitsvraagstukken:

 • Resoursing solutions: maatwerkoplossingen voor inhuurvraagstukken middels de inzet van een gespecialiseerde dedicated (inhouse) consultants.

 • Sourcing solutions: continuïteit op de IT-afdeling door ondersteuning van een extra zeer flexibele schil bij verwacht- en onverwacht verzuim, drukte of een project.

 • Global sourcing: werving van de beste internationale specialisten en faciliteren de volledige administratieve en organisatorische afhandeling van de plaatsing.

 • Information security: testen van beveiliging van data- en persoonsgegevens en adviseren en trainen van teams in security.

 • Expert teams: verzorging van een compleet marketing traject met inzet van Scrum, Lean, Startup, Agile en Lean thinking.

 • Software solutions: ontwerpen, realiseren, implementeren en onderhouden van zowel maatwerk als standaard software op projectbasis.

 • Consultancy & training: advisering en optimale training van medewerkers van onze opdrachtgevers.

 • Infrastructure services: advisering, implementatie en beheer van betrouwbare ICT-infrastructuren.

 

Brunel waarborgt de continuïteit van de bedrijfsvoering van diverse profit en non-profit opdrachtgevers en geeft invulling aan de ambities van haar opdrachtgevers door het leveren van extra capaciteit en kennis. Wij werken voor organisaties uit de Top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, universiteiten en overheidsinstellingen, maar ook voor het groot MKB.

 

Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door juiste bemensing en het bieden van flexibiliteit. Dit kunnen wij doordat we een groot netwerk van specialisten hebben. Binnen de IT-dienstverlening is Brunel gespecialiseerd inzet van hoog opgeleide ICT-specialisten op zowel strategisch, organisatorisch als uitvoerend niveau. Brunel doet dit vanuit haar diverse regionale kantoren, hierdoor zit Brunel dicht op de lokale en regionale (arbeids)markten en heeft zij de behoeften van haar opdrachtgevers en de kwaliteiten van de benodigde specialisten overal goed in beeld.

Ervaring met Brunel?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Brunel? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!