Teamontwikkeling / teambuilding - De BegripsCode

Type product
Tijdsduur
Logo van De BegripsAcademie

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Vele duizenden mensen kennen inmiddels deze door de BegripsAcademie ontwikkelde omgangscode, die de sleutel is tot beter onderling begrijpen en begrip. En daarmee de deuren opent naar meer onderling vertrouwen, ontspanning in de samenwerking, effectievere communicatie, lager ziekteverzuim en betere prestaties. De eendaagse workshop De BegripsCode voor Teams is een vrolijke, interactieve ontdekkingsreis voor deelnemers van alle opleidingsniveaus, die voert van ergernis en irritaties naar inzicht in en waardering voor verschillen en kwaliteiten.  Het digitale bijblijfprogramma van 12 maanden zorgt daarna voor borging, verdieping en verbreding van de opgedane kennis. Volgens velen is deze works…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Team ontwikkeling, Samenwerken, Teamvorming & Teamtraining, Teambuilding en Teamcoaching.

Vele duizenden mensen kennen inmiddels deze door de BegripsAcademie ontwikkelde omgangscode, die de sleutel is tot beter onderling begrijpen en begrip. En daarmee de deuren opent naar meer onderling vertrouwen, ontspanning in de samenwerking, effectievere communicatie, lager ziekteverzuim en betere prestaties. De eendaagse workshop De BegripsCode voor Teams is een vrolijke, interactieve ontdekkingsreis voor deelnemers van alle opleidingsniveaus, die voert van ergernis en irritaties naar inzicht in en waardering voor verschillen en kwaliteiten.  Het digitale bijblijfprogramma van 12 maanden zorgt daarna voor borging, verdieping en verbreding van de opgedane kennis. Volgens velen is deze workshop de beste teambuildingsactiviteit die er te vinden is.

 

De BegripsCode voor Teams puntsgewijs:

  • Voor wie: teams, afdelingen, organisaties die communicatie en samenwerking willen verbeteren
  • Doel: verbetering omgangsvaardigheden en versterking teamgeest door vergroten van het onderling begrip
  • Duur: 1 dag of 2 dagdelen 
  • Groepsgrootte: minimaal 7, maximaal 16 (simultaantrainingen zijn uiteraard mogelijk)
  • Borging: bijblijfprogramma via e-mail van 50 weken
  • Resultaatmeting (facultatief): vooraf en achteraf, via anoniem online onderzoek
  • Kosten: vanaf € 275,= excl. BTW per deelnemer 
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.