5G Technologie: Toepassingen

Type product

5G Technologie: Toepassingen

icttrainingen.nl
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

​In deze training krijg je een uitgebreid inzicht in de werking en toepassingen van 5G.

In deze training krijg je een uitgebreid inzicht in de werking en toepassingen van 5G. Je duikt in het baanbrekende 5G-kernnetwerk en onderzoekt de architectuur ervan en de rol van virtualisatie. Je verkrijgt fundamentele kennis van protocolstacks en het 5G-kernnetwerk en ontdekt de 5G-strategieën, uitrolstatus, marketingbeweringen en initiatieven van internationale dienstverleners op het gebied van mobiele communicatie. Je leert kleine celnetwerken en de fundamentele innovaties ervan te begrijpen en leert hoe je de belangrijkste beveiligings- en privacyproblemen in 5G kunt aanpakken. Ten slotte onderzoek…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: LTE, Mobile Development, Commercieel medewerker, Verkoopmethoden en Sales management.

​In deze training krijg je een uitgebreid inzicht in de werking en toepassingen van 5G.

In deze training krijg je een uitgebreid inzicht in de werking en toepassingen van 5G. Je duikt in het baanbrekende 5G-kernnetwerk en onderzoekt de architectuur ervan en de rol van virtualisatie. Je verkrijgt fundamentele kennis van protocolstacks en het 5G-kernnetwerk en ontdekt de 5G-strategieën, uitrolstatus, marketingbeweringen en initiatieven van internationale dienstverleners op het gebied van mobiele communicatie. Je leert kleine celnetwerken en de fundamentele innovaties ervan te begrijpen en leert hoe je de belangrijkste beveiligings- en privacyproblemen in 5G kunt aanpakken. Ten slotte onderzoek je de complexiteit van het 5G-overheidsbeleid, mogelijke obstakels en leidende principes voor het overwinnen van uitdagingen bij de implementatie.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: LTE.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.